JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23.07.2017, 21:55
FSchmertz FSchmertz is offline
JD Addict
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 151
Default Nitroflare under DDoS / multiple cloudflare captchas

Didn't see this posted

Getting this message and a timeout, plugin problem?

Noticed when I tried to login from browser that they've got some sort of protection enabled now.

13.07.17 14.37.18 <--> 23.07.17 14.50.43 jdlog://7587114015941/
Reply With Quote
  #2  
Old 23.07.2017, 21:58
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 50,929
Default

__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 24.07.2017, 04:03
JoeBoy JoeBoy is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 1
Default

I am experiencing the same error. I have also let nitroflare know about this error and they said they are working on it.
Reply With Quote
  #4  
Old 24.07.2017, 04:24
FSchmertz FSchmertz is offline
JD Addict
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 151
Default

If they're trying to fix it on their end, maybe it's a waste of time to try to fix it in jd2?
Reply With Quote
  #5  
Old 24.07.2017, 04:43
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 15,462
Default

Nothing to fix on our side

nitroflare has been under attack in the last couple days and bans have been put in place.

The nitroflare admin has removed the restriction (bans removed)

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]

Last edited by raztoki; 24.07.2017 at 16:50.
Reply With Quote
  #6  
Old 24.07.2017, 15:09
FSchmertz FSchmertz is offline
JD Addict
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 151
Default

Yep, it's working again! :D
Reply With Quote
  #7  
Old 24.07.2017, 18:30
der lange der lange is offline
JD Beta
 
Join Date: Mar 2009
Location: Hamburg
Posts: 52
Default Nitroflare Captcha

Moinsens,

ich habe einen Nitroflare Premium Account. Seit gestern kann ich den nicht mehr mit dem JD2 nutzen, da der in der Accountverwaltung ein Captcha gelöst haben will. Alles was ich bisher ausprobiert habe, funktioniert nicht. Auch über die "MyJDownloader" App nicht. Mir werden dann zwar die Captchas im Browser dargestellt, aber das anklicken der Bilderchen wird irgendwie nicht übernommen.

Gibts da ein Update für den JD2 oder wie soll ich jetzt weitermachen?

Schönen Gruß ausm Norden!
Reply With Quote
  #8  
Old 24.07.2017, 18:43
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 50,929
Default

Nitroflare steht unter DDOS und daher kommt Cloudflare verstärkt zum Einsatz und damit ein RecaptchaV2.
Die Browser Erweiterung haben heute ein Update bekommen, https://my.jdownloader.org/apps/
Die Android App sollte keine Probleme haben.
Was genau meinst du mit *Nicht übernommen*?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #9  
Old 24.07.2017, 19:00
der lange der lange is offline
JD Beta
 
Join Date: Mar 2009
Location: Hamburg
Posts: 52
Default

...hat sich erledigt, mit dem neuen Update für Firefox funktionierts jetzt.

Im Browser wurde mir auch gestern erst das Captcha angezeigt, wenn ichs in der Android App hatte, dann aber ohne jegliche Reaktion beim absenden. War wie eine Endlos-Schleife.

Egal, jetzt funktionierts wieder

Gruß ausm Norden
Reply With Quote
  #10  
Old 24.07.2017, 19:10
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 50,929
Default

Danke fürs Feedback
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #11  
Old 24.07.2017, 19:30
Bloomdido Bloomdido is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
Default

Hi,

I get this message in my browser, triggered by the Nitroflare plugin (premium account):

"To solve this kind of captcha, you have to use either the Android app via my.jdownloader', or our My.JDownloader browser extension."

I don't use the app or extension. Do I need to install one of them in order to use the Nitroflare plugin again, or is there a workaround?

Thank you
Reply With Quote
  #12  
Old 24.07.2017, 19:35
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 50,929
Default

To solve the RecaptchaV2 from cloudflare you have to install the MyJDownloader Extension, https://my.jdownloader.org/apps/
The RecaptchaV2 handling also works without having/logged in with MyJDownloader Account
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #13  
Old 24.07.2017, 19:59
Bloomdido Bloomdido is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
Default

Done. Works.
Reply With Quote
  #14  
Old 24.07.2017, 20:07
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 50,929
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #15  
Old 25.07.2017, 05:10
letty letty is offline
DSL User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 36
Default

Hi
I installed the extension in chrome but it says I need to register for myjdownloader, is there a way to do this without registration? Wish there was an easy way for me to use nitroflare again.
Thanks
Reply With Quote
Old 25.07.2017, 06:03
raztoki
Message deleted by raztoki. Reason: incorrect answer
  #16  
Old 25.07.2017, 11:24
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 50,929
Default

The MyJDownloader Browser Extension also supports RecaptchaV2 without being logged in into MyJDownloader. So an account is not required at the moment
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #17  
Old 25.07.2017, 16:44
FSchmertz FSchmertz is offline
JD Addict
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 151
Default

It appears I'm going to be in eternal wait using this extension.

Should I even need this if I have nitro premium?
Reply With Quote
  #18  
Old 25.07.2017, 16:48
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 50,929
Default

Extension is only required for RecaptchaV2. At the moment it seems there is no DDOS and so it should not be required. Of course nitroflare can enable recaptchav2 all the time
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #19  
Old 25.07.2017, 16:49
FSchmertz FSchmertz is offline
JD Addict
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 151
Default

Nevermind, I finally read the thread.

I'm in eternal "please wait" with this extension in Firefox now.

Whatever this is has killed jD for Nitroflare for me now. :(
Reply With Quote
  #20  
Old 25.07.2017, 16:50
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 50,929
Default

May I ask why? More and more services will switch to Cloudflare and/or RecaptchaV2, so in future more sites require a native RecaptchaV2 support
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:00.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.