JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24.01.2018, 09:25
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Question Clipboard monitoring enabled, but doesn't work

Hey there.

Clipboard monitoring used to work fine. But for some time now (don't know how long) it as not worked anymore. When I right-click on the taskbar icon, clipboard monitoring is enabled (ticked).

When I copy a link, a clipboard symbol is shown (see attachment). However, the links are not added.

When using copy/pasting, it works as intended and the links are added.

Any suggestions?
Attached Images
File Type: png jdownloader.png (12.2 KB, 6 views)

Last edited by ted_buckland; 24.01.2018 at 09:32.
Reply With Quote
  #2  
Old 24.01.2018, 10:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

Please provide non working example links!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 24.01.2018, 11:59
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Please provide non working example links!
Anything from watchseries-online.be, for example **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Usually, the links were just added. Using pasting the link in JD2 also works, as I said.

Last edited by Jiaz; 24.01.2018 at 12:09. Reason: added info
Reply With Quote
  #4  
Old 24.01.2018, 12:09
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

unsupported domain (.be) , wait for next plugin update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #5  
Old 24.01.2018, 12:13
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
unsupported domain (.be) , wait for next plugin update
Thanks for the quick reply. But is that really the case?

Is there a list of supported or unsupported TLDs?

Last edited by Jiaz; 24.01.2018 at 12:18. Reason: forgot to say thank you ;)
Reply With Quote
  #6  
Old 24.01.2018, 12:18
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

Yes, plugins are only listening on specific URLs (regex).
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #7  
Old 24.01.2018, 12:20
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Angry

But .be links work!

Last edited by Jiaz; 24.01.2018 at 12:32.
Reply With Quote
  #8  
Old 24.01.2018, 12:32
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

Because that plugin is designed to work with .be
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #9  
Old 24.01.2018, 12:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

The update is already live
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #10  
Old 05.12.2018, 16:45
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Default

Once again, links from that site won't be automatically added (the LinkGrabber works fine on other sites). They have been working fine up until last week or so.

One example **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Adding the site via DeepAnalysis does not help either.

What changed? Anything I can do?
Reply With Quote
  #11  
Old 05.12.2018, 16:52
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

This domain has never been supported by JDownloader and therefore not grabbed/processed when added to clipboard.
Possible changes: domain has changed, website layout/function has changed (javascript, link hiding, intermediate service in use...)
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #12  
Old 05.12.2018, 17:12
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Default

Thanks for the quick reply!
Well, this site has worked after the update you mentioned on 24.1.2018.

It has been working without any special changes to LinkCrawler.linkcrawlerrules.
As you say, changes to the site may have caused the recent problem.
Is there a way to grab those links using LinkCrawler.linkcrawlerrules?
I checked the source code and noticed, that all links now lead to for example **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
When copying these links, it will grab the respective files. But not from the site I posted above.
Reply With Quote
  #13  
Old 05.12.2018, 17:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

I will check tomorrow, sorry very busy at the moment
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #14  
Old 06.12.2018, 00:58
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
I will check tomorrow, sorry very busy at the moment
All right! Thanks!
Reply With Quote
  #15  
Old 08.12.2018, 00:15
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Default

Did you get a chance to check it out?
Reply With Quote
  #16  
Old 08.12.2018, 14:42
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,379
Default

Please try again.
Revision 40157.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #17  
Old 09.12.2018, 23:33
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by tony2long View Post
Please try again.
Revision 40157.
Thank you, but where do I get this revision? JD2 tells me it is up to date when I use the updater. My core Revision is 40133.
Reply With Quote
  #18  
Old 10.12.2018, 04:05
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,379
Default

If you set so, plugin update is silent and immediate.
If still fails please upload the log.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #19  
Old 10.12.2018, 08:17
ted_buckland ted_buckland is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2016
Posts: 12
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by tony2long View Post
[...] plugin update is silent and immediate.
Ah cool. It works again! Thanks so much!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:02.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.