|
|
|||
|
|||
İndirme Problemi(Güncellendi)
Merhaba arkadaslar programı daha yeni yeni kullanmaya basladım modem ayarları fln hersey tamam ama bir dosya bitmeden digerine atliyo program bu neden kaynaklanıyo ?
Daha detaylı olsun dıye bırkac resım koydum yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler Yukardakı resımler yeterlı olmsassa istedıgınız yerden resım cekıp yukluyebılırım Yeni bi resim daha ekledim yardım lutfen.... Buda Günluk **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Last edited by tarantulaa; 19.04.2009 at 17:08. |
|
|||
|
|||
daha detaylı bilgiye ve günlüğe ihtiyacımız var yada destek sohbet odamızdan bize ulaşın. bunun bir kaç sebebi olabilir.
|
|
|||
|
|||
Yardim
Up Up
Arkadaslar Bi yardim edin bi dosyayi 4 defa indiriyo program :S bi dosya inmesi bitmeden digerine atliyo onuda bitirmeden digerine geciyo sonra vazgecildi yaziyo dosyayi bastan yukuluyo :SS |
|
|||
|
|||
konuyla ilgilencem ama ilgilenmeden önce ; tekrara bğalan ayarların yanlış yapılmış onları düzelt ve tekrar dene ...
yeni ip kontol aralığı sonlandırma süresini 20 YAPMIŞSIN ve kontol aralığını 60 yapmışsın ? yeni IP kontrol aralığını 20 yap yeni Ip kontol aralığı sonlandırma süresini 100 yap hiçbir zman için yeni IP kontol aralığı , yeni ıp kontol aralığı sonlandırma süresinden fazla olmamalıdır yukarda verdiğin biçimde günlük kabul etmiyoruz ; lütfen burdaki anlatıldığı gibi oluştur ve linkini yolla ; http://jdownloader.org/tr/knowledge/...reate-a-jd-log Last edited by Freeloader; 19.04.2009 at 18:18. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
şimdi günlüğe baktım , dediğim gibi tekrar bağlan ayarların yanlıştı umarım düzelttin ? ayarları düzgün yapınca tekrar bağlan testi yap 6-7 tane .. başarılı iletisini alıyorsan indirmelerini başlat.. ve bak bakalım ne olcak.. indrime vazgeçip başka linke geçiyorsa internet bağlantın sağlıksız demektir yada indirdiğin sunucuda problem var.. modem markası nedir ? ... şimdi arkadaşlara gösterdim günlüğü FIRWALL yani güvenlik duvarından java ve jdownloader.jar dosyasına izizn vermelisin.. güvenlik duvarı engelleme yapıyormuş..
Last edited by Freeloader; 19.04.2009 at 20:27. |
|
|||
|
|||
tekrar baglanda verdigin surelerı yaptım suan bı dosya ınıyo guvenlik duvarındada izin verilmemıs onada ızın verdım eger problem devam ederse soylerım
Cook tessekkurler bu arada |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|