JDownloader Community - Appwork GmbH

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19.04.2009, 01:26
tarantulaa
Guest

Default İndirme Problemi(Güncellendi)

Merhaba arkadaslar programı daha yeni yeni kullanmaya basladım modem ayarları fln hersey tamam ama bir dosya bitmeden digerine atliyo program bu neden kaynaklanıyo ?

Daha detaylı olsun dıye bırkac resım koydum yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Yukardakı resımler yeterlı olmsassa istedıgınız yerden resım cekıp yukluyebılırım

Yeni bi resim daha ekledim yardım lutfen....

Buda Günluk
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by tarantulaa; 19.04.2009 at 17:08.
Reply With Quote
Old 19.04.2009, 10:25
Freeloader
Guest

daha detaylı bilgiye ve günlüğe ihtiyacımız var yada destek sohbet odamızdan bize ulaşın. bunun bir kaç sebebi olabilir.
Reply With Quote
Old 19.04.2009, 17:28
tarantulaa
Guest

Default Yardim

Up Up

Arkadaslar Bi yardim edin bi dosyayi 4 defa indiriyo program :S

bi dosya inmesi bitmeden digerine atliyo onuda bitirmeden digerine geciyo sonra vazgecildi yaziyo dosyayi bastan yukuluyo :SS
Reply With Quote
Old 19.04.2009, 18:16
Freeloader
Guest

konuyla ilgilencem ama ilgilenmeden önce ; tekrara bğalan ayarların yanlış yapılmış onları düzelt ve tekrar dene ...
yeni ip kontol aralığı sonlandırma süresini 20 YAPMIŞSIN ve kontol aralığını 60 yapmışsın ?

yeni IP kontrol aralığını 20 yap

yeni Ip kontol aralığı sonlandırma süresini 100 yap

hiçbir zman için yeni IP kontol aralığı , yeni ıp kontol aralığı sonlandırma süresinden fazla olmamalıdır

yukarda verdiğin biçimde günlük kabul etmiyoruz ; lütfen burdaki anlatıldığı gibi oluştur ve linkini yolla ;

http://jdownloader.org/tr/knowledge/...reate-a-jd-log

Last edited by Freeloader; 19.04.2009 at 18:18.
Reply With Quote
Old 19.04.2009, 19:44
tarantulaa
Guest

Günluk link
http://www.jdownloader.org/pastebin/...00266027c169f9
Reply With Quote
Old 19.04.2009, 20:19
Freeloader
Guest

şimdi günlüğe baktım , dediğim gibi tekrar bağlan ayarların yanlıştı umarım düzelttin ? ayarları düzgün yapınca tekrar bağlan testi yap 6-7 tane .. başarılı iletisini alıyorsan indirmelerini başlat.. ve bak bakalım ne olcak.. indrime vazgeçip başka linke geçiyorsa internet bağlantın sağlıksız demektir yada indirdiğin sunucuda problem var.. modem markası nedir ? ... şimdi arkadaşlara gösterdim günlüğü FIRWALL yani güvenlik duvarından java ve jdownloader.jar dosyasına izizn vermelisin.. güvenlik duvarı engelleme yapıyormuş..

Last edited by Freeloader; 19.04.2009 at 20:27.
Reply With Quote
Old 19.04.2009, 20:45
tarantulaa
Guest

tekrar baglanda verdigin surelerı yaptım suan bı dosya ınıyo guvenlik duvarındada izin verilmemıs onada ızın verdım eger problem devam ederse soylerım

Cook tessekkurler bu arada
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules