|
|
|||
|
|||
*.xup.pl - brak przekerowania
Witam,
pragnę zgłosić problem, który pojawił się u mnie podczas używania programy JD2. Otóż od około tygodnia JD2 nie przekierowywuje (chyba tak się to nazywa) linków w postaci "*.xup.pl" co uniemożliwia korzystanie ze zbieracza linków. Wklejenie linku z "*.xup.pl" do przeglądarki i skopiowanie adresu z powrotem do JD2 pokazuje, że pliki działają normalnie i są dostępne. Czy jest możliwość naprawy? Ustawienia czegoś w opcjach programu? Zaznaczam, że program działał poprawnie - po którejś z aktualizacji pojawił się błąd. Pozdrawiam i proszę o pomoc! |
|
||||
|
||||
Przykładowe linki?
|
|||
|
|||
Przepraszam, zapomniałem.
Przykładowe linki: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Schowek w takiej postaci ich nie przetwarza. Natomiast po skopiowaniu linków do przeglądarki i następnie tego nowego adresu linki działają poprawnie w JD2. JD2 tylko ich nie przetwarza. Nie wiem czy dobrze to tłumaczę... |
|
||||
|
||||
Poprawione - przypuszczalnie usługa przekierowania nie działała poprawnie kilka dni temu i obsługa xup.pl została usunięta z decryptera.
Poprawka dostępna dla JD2.
|
|