|
|||
|
|||
Resimli anlatabilecek varmı?
Arkadaşlar eski versiyonunu sorunsuz kullanıyordum, yeni versiyonu bi türlü ayarlayamadım, eski versiyon da güncelleme yapmaya çalışıyor ama dosya bulunamadı uyarısıyla onuda yapamıyor, güncelleme olmayınca indirme de yapmıyor.
Yeni versiyonda(0.5.859) tekrar bağlan kaydedici yok! Tekrar bağlan betiğini forumdan bulup ekledim, tarayıcı testi tamam, router ip testi tamam, tekrar bağlan kaydedicide ip görünüyor ama tekrar bağlana bastığımda **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** diye bir adres açmaya çalışıyor ve tekrar bağlan başarısız oluyor. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum!.. Alt tarafta da şimdiki ip niz offline uyarısı var! Şu yeni versiyonun kurulumunu resimli anlatabilecek biri varmı? Last edited by Freeloader; 28.05.2009 at 22:39. |
|
|||
|
|||
dikkat edersen yeni versiyonla çoğumuz sorun yaşıyoruz özellikle bahsettiğin konuda bende muzdaribim.inşallah düzeltilecektir.Başka bir mesajda freeloader bunun düzeltileceğini söylemişti
|
|
|||
|
|||
Son sürüm ince ayarları için resimli anlatım gerçekten de çok güzel olurdu
İyi çalışmalar... |
|
|||
|
|||
@kadastrof
1.İşletim sistemin nedir ? 2. jdownloaderın son sürümünü sıfırdan indirin. 3. ynei versionda kaydedici var ; tekrar bağlan ayarlarında TEKRAR BAĞLAN BETİĞİ YARAT olarak geçiyor görüşürüz, Last edited by Freeloader; 28.05.2009 at 23:39. |
|
|||
|
|||
İşletim sistemim xp pro.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|