|
|||
|
|||
Linux'de sorun
Linux'de programla ilgili yaptığım ayarlar, indirme listem, addonlar v.b. tüm değişiklikler bilgisayarı yeniden başlattığımda yok oluyor. Programı yeni indirip kurmuşum gibi açılıyor. Bu sadece bende olan bir durum mu acaba?
|
|
|||
|
|||
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=1810
işte cevabı Jdownloader in tüm özelliklerinden sorunsuz yararlanmanın yolunu öğrendim :=) bende link listesi siliniyordu , ayarlar gidiyordu ve birkaç sorun vardı. ama bu yolla tüm sorunlar ortadan kalktı. masaüstüne sağ tıklayıp başlatıcı ekle diyoruz, uygulama adı yazıyoruz ikon ekliyoruz komut ise şöyle olmalı java -Xmx512m -jar /neredeyse/orayı/yaz/JDownloader.jar kurdum tüm özelliklerinden sorunsuz faydalanabiliyorum. Bu harika oldu EK: kısayol oluştururken dikkat edilecek bir nokta var; versiyondan sonra ''/'' işareti eklemelisiniz. kendimden örnek verecek olursam: java -Xmx512m -jar /media/BIG/JDownloader\ 0.4.936/JDownloader.jar |
|
|||
|
|||
İyi çözdüğüne sevindim Linux hiç kullanmadım .. belki bir ara zamanım olunca denicem... Bu arada bu linuxçüler ne zaman görüncekti burlarda diye hep merak ediyordum
hoşgeldiniz |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|