|
|||
|
|||
Proszę zostawcie stary interfejs (chociaż jako opcję)
wiem, że interfejs ma zostac zmieniony (w wersji 0.5), ale ja przyzwyczaiłem sie juz do tego starego i proszę dajcie mozliwość ustawienia w opcjach takiego jaki dana osoba chce [starego lub nowego]
p.s. tak jest np. z paskiem predkosci pobierania w opcjach mozna go aktywowac lub nie pozdrawiam Kuba |
|
|||
|
|||
zgadzam się ten nowy styl jest niestrawny w 100% stary interfejs jest dużo bardziej przejrzysty . powinniście zostawić funkcje old style i new style. poza tym ten nowy już nie pokazuje poszczególnych partów pliku tylko jako jeden download co wkurza. ja wole widzieć każdy part z osobna jak w starym.
|
|
|||
|
|||
JD idzie z duchem czasu i przestaje wyglądać jak aplikacja na Windows 95. Do nowego interfejsu nie jest trudno się przyzwyczaić. Wg mnie jest przyjemniejszy, w wielu przypadkach prostszy również.
Co do opnii, że "nie pokazuje poszczególnych partów pliku" - pokazuje, tutaj niewiele się zmieniło. |
|
|||
|
|||
własnie zainstalowałem Betę i faktycznie wyglada to lepiej niz na tym malym screenshocie, także OK
tylko proszę dajcie możliwość korzystania z pluginu do Firefoxa prawy klawisz do ładowania linków jest super |
|
|||
|
|||
djuzi a dalo by sie jeszcze dodac plugin opowiedzialny za pokazywanie postepu sciagania.. taki zwykly, prosty pasek wielkosci wiersza... z predkoscia sciagania, nazwa paczki i czasem, ktory mialby widok zawsze na wierzchu.. mozna by bylo go przesuwac na pulpicie. nie trzeba by bylo przywolywac aplikacji z traya by zobaczyc stan postepu. Czy moze juz pracujecie nad tym?
|
|
|||
|
|||
Możliwe, ale powinna być nadal funkcja rozwiajnia, której nie widzę. Mam 19 partów swoich danych, niestety połączył mi je na liscie w jeden plik, co mnie wkurza. Pobiera jakieś srodkowe party zamiast od pierwszego zacząć.
Last edited by djuzi; 02.05.2009 at 12:32. Reason: ortografia |
|
|||
|
|||
kliknij 2 razy na ta paczke przy nazwie to ci sie rozwinie lista partow
|
|
|||
|
|||
OK, ten plugin do firefoxa [do wylapywania linków]dziala:)
^^ Last edited by djuzi; 02.05.2009 at 12:29. Reason: post pod postem |
|
|||
|
|||
Wiem, że jdownloader idzie z czasem. Nie można stworzyć dodtakowego stylu old, który by zawierał stary interfejs (stary wygląd jdownloadera)?
Last edited by djuzi; 02.05.2009 at 12:27. Reason: ortografia |
|
|||
|
|||
Niestety, nie da rady. Zbyt wiele zmian zaszło nie tylko w samym "Skinie" programu, ale również został on przebudowany w środku. Wiele rzeczy po prostu działa inaczej, a nie możemy pracować nad dwoma interfejsami naraz, bo po prostu brak na to czasu (i rąk do pracy).
KiNias: Sugeruję, byś swój pomysł dokładnie opisał w nowym temacie. Last edited by djuzi; 02.05.2009 at 12:34. |
|
|||
|
|||
rozumiem ale naprawde przy downloadach dodajcie ten krzyzyk do rozwijania boo ten co nie wie to odrazu go to odstraszy.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|