|
|||
|
|||
rt-103 tekrar bağlanma problemi
selam arkadaşlar jdownloaderi kullanalı 1 hafta oluyor çok beğendim yalnız rapidshare gibi sitelerden dosya indirince 15 dk beklemek gerekiyor programın modeme reset atma özelliği varmış araştırdım şöyle bir yazı buldum dediklerini harfiyen yaptım olmadı
bunları yaptım olmadı yalnız ben kullanıcı adı şifreyi anlamadım modemin web kontrol paneline girerken sadece şifre istiyor şifreyi yaptım kullanıcı adı kaldı lütfen yardım edin 2 gündür uğraşıyorum Last edited by Freeloader; 22.05.2009 at 06:59. |
|
|||
|
|||
Yukarda ki konuyu editledim... ona ihtiyacımız yok o yöntem cryptload ile oluşturulan betikleri kullanmak içindir ...
jdownloader'ın Routerlar için ana yönemi liveheaders/curl dır bu betik arşivinden gereken kodlara ulaşabilirisniz: http://jdownloader.org/tr/knowledge/...t/scripts/air3 ÖNEMLİ ; kodları jdownloader beta ile deneyiniz ............................................ Kullanıcı adını boş bırakın modem parolası varsa modemde jdownloader tekrar bağlan ayarlarında parola yazan yere girin ........................ Eğer yine olmuyorsa jdownloader canlı destek odamıza başvurun Last edited by Freeloader; 22.05.2009 at 06:31. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|