JDownloader Community - Appwork GmbH

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 27.05.2009, 14:46
abdullahsert1971
Guest

Default Tespİt edİlen eksİklİkler

*partları yukarı aşağı yada en yukarı ve en aşağıya taşıyamıyoruz. bu şekilde indirmelerin takipi zor ve dağınık görünüyür.
*önceki sürümdeki biten indirmeleri gördükten sonra biten indirmeleri kaldır menüsünden kaldırabiliyorduk. bunda bulamadım.
*önceki sürümde indirme listesinde olanlar link yakalayıcıda yine çıkıyordu. bu sürümde düzeltilir inşallah. yani listede olanları link yakalayıcıya eklenmemesi gerekir.
*parola listesinde sağ tuş üzerindeki kopyala-yapıştır menüsü çıkmıyor. yanlız el ile ctrl-c ile kopyalama yapabiliyorsun.
*en önemlisi internet bağlantısı yok uyarısı çıkıyor ve tüm partları bu şekilde tarıyor ve bu şekilde takılıp kalıyor. bu uyarı esnasında aslında internet ya yavaş var yada yinede var. ben bu uyarıyı görünce modeme tekrar reset atıyorum ve indirmeler tekrar düzeliyor.
Bence internet yok yada geçici olarak mevcut değil uyarısını aldıktan sonra eğer başka bir part indirmesi yoksa reset atmalı. bu şekilde düzeltilirse çok iyi olur.
*ayrıca biten indirmelere bir yeşil işaret koyuyor. pek farkedilmiyor. eskisi gibi tamamını yeşil yada kırmızı yapsa daha iyi olur.:angel:
Reply With Quote
Old 27.05.2009, 16:03
jashua01
Guest

Bunlara ek olarak arayüz de bence hiç kullanışlı değil eskiden tüm sekmeler üst taraftaydı ve tek tıkla işlemleri rahatça yapıyorduk şimdi kenar çubuğuyla yan tarafa alınmış ve her işlem için ayrı ayrı sekme tıklıyoruz.
Reply With Quote
Old 27.05.2009, 16:06
bluemoon072
Guest

*partları yukarı aşağı yada en yukarı ve en aşağıya taşıyamıyoruz. bu şekilde indirmelerin takipi zor ve dağınık görünüyür.

a) İstediğiniz paket ve ya paketleri seçerek Farenin sol click yaparak sürükle bırak şeklinde yapabilirsiniz.

Ya da

Link yakalayıcıda ve İndirme listesinde istediğiniz pakete/lere öncelik atayabilirsiniz.

*önceki sürümdeki biten indirmeleri gördükten sonra biten indirmeleri kaldır menüsünden kaldırabiliyorduk. bunda bulamadım.

b) Sol üsteki JD logosundan ana menüyü açabilirsiniz.

*önceki sürümde indirme listesinde olanlar link yakalayıcıda yine çıkıyordu. bu sürümde düzeltilir inşallah. yani listede olanları link yakalayıcıya eklenmemesi gerekir.

c) Size bilgi vermek için 3 adet link eklemeden sonra link yakalayıcı da linkler gözükmemekte.

*parola listesinde sağ tuş üzerindeki kopyala-yapıştır menüsü çıkmıyor. yanlız el ile ctrl-c ile kopyalama yapabiliyorsun.

d) Final sürümünde menü hatası hem parola listesinde hem de jd sohbette giderildi.

*en önemlisi internet bağlantısı yok uyarısı çıkıyor ve tüm partları bu şekilde tarıyor ve bu şekilde takılıp kalıyor. bu uyarı esnasında aslında internet ya yavaş var yada yinede var. ben bu uyarıyı görünce modeme tekrar reset atıyorum ve indirmeler tekrar düzeliyor.
Bence internet yok yada geçici olarak mevcut değil uyarısını aldıktan sonra eğer başka bir part indirmesi yoksa reset atmalı. bu şekilde düzeltilirse çok iyi olur.

e) Günlük ayarlarınızı yapılandırma genel den ALL yaparak indirme işlemlerini gerçekleştirip, Forumda yeni bir konu açarak tam bu günlüğü eklemelisiniz.

*ayrıca biten indirmelere bir yeşil işaret koyuyor. pek farkedilmiyor. eskisi gibi tamamını yeşil yada kırmızı yapsa daha iyi olur.

f) Bu şahsi görüşünüz. Benim şahsi görüşümde bu şekilde. Bende eski arayüzden memnundum.

Last edited by bluemoon072; 27.05.2009 at 16:07. Reason: yazım hatası
Reply With Quote
Old 27.05.2009, 16:57
abdullahsert1971
Guest

Default anlayamadığım nokta

e) Günlük ayarlarınızı yapılandırma genel den ALL yaparak indirme işlemlerini gerçekleştirip, Forumda yeni bir konu açarak tam bu günlüğü eklemelisiniz.

***** diğer cevaplarınızı anladım ama bunu anlayamadım.
Reply With Quote
Old 27.05.2009, 17:03
abdullahsert1971
Guest

ayrıca bu partları en üste gönderme işini eskisi gibi yapılsa daha iyi olacak. şimdi diyelim ki link baya çok. ben en aşağıda birden fazla partı yukarı çıkarcam ve değişik yerlerde. her defasında tutup yukarı mı çekeyim. sizce...
Reply With Quote
Old 27.05.2009, 17:09
bluemoon072
Guest

İnternet bağlantısı hatası alıyorum demişsiniz. Linklere mevcut değil veya bağlantı yok şeklinde.

Deneme için Programın yapılandırma ayarlarından Genelden günlük seviyesini ALL yaparak, kaydedip jd yi kapa aç yapın.

10-15 adet linki programa ekleyerek indirme işlemlerine başlayın. İndirme işlemlerine müdahale etmeyin. İndirme işlemleri bitiminde Günlüğü kaydedip, yeni konu açarak bu günlüğü konuya ekleyin.

@Freeloader bu günlüğü hata ayıklaması için program yapımcılarına iletecek.
Reply With Quote
Old 27.05.2009, 17:13
bluemoon072
Guest

Quote:
Originally Posted by abdullahsert1971 View Post
ayrıca bu partları en üste gönderme işini eskisi gibi yapılsa daha iyi olacak. şimdi diyelim ki link baya çok. ben en aşağıda birden fazla partı yukarı çıkarcam ve değişik yerlerde. her defasında tutup yukarı mı çekeyim. sizce...
Tek tek değişik yerlerdeyse öncelik atayın.Değiştireceğiniz bu paketler sıralı ise
shift le seçerek sürükle bırak yapabilirsiniz.

Belki tekrar eski oklar eklenebilir.
Reply With Quote
Old 28.05.2009, 14:42
abdullahsert1971
Guest

bu en yukarı yada en aşağı atma tuşu zor değilse gerçekten ihtiyaç. tek tek olmuyor.
Reply With Quote
Old 29.05.2009, 11:54
horgh666
Guest

sistem kapatma komutu çalışmıyor.
Reply With Quote
Old 29.05.2009, 12:17
enigma007
Guest

Quote:
Originally Posted by abdullahsert1971 View Post
bu en yukarı yada en aşağı atma tuşu zor değilse gerçekten ihtiyaç. tek tek olmuyor.

Evet aşağı-yukarı taşı şart böyle olmuyor,Tamerle konuştum zaten,fakat daha önemli sorunlar oluyor ufak tefek şeyler en son.
Reply With Quote
Old 29.05.2009, 19:40
Freeloader
Guest

oklarınız belki eklencek ..

abdullah lütfen iki konu oluştur

biri ; aldığım hatalar olsun

diğeride ; isteklerim olsun

forum diğer kullancıının istediğine ulaşması için oldukça zorlaşıyor...
Reply With Quote
Old 29.05.2009, 20:23
jashua01
Guest

2 gündür programın yeni sürümünü tam manasıyla çözmeye çalışıyorum ancak baya zorlanıyorum dlc konteyner yaratmayı bile 1 saatte çözdüm diğer ayrıntılarda cabası(premium hesap girme eklenti ayarları vs.).Yetkili arkadaşlar bu yeni sürüme alışmakta baya zorlanacaz anlaşılan mümkünse sabit bi konuda resimli anlatım olarak programı tüm ayrıntılarıyla anlatabilirlerse hem öğrenim kolaylığı hemde tüm sitelere ve hala bu programı bilmeyen kullanıcılara yaymada büyük yardımı olacaktır naçizane fikrim budur.
Saygılarımla...
Reply With Quote
Old 29.05.2009, 22:38
enigma007
Guest

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
oklarınız belki eklencek ..

abdullah lütfen iki konu oluştur

biri ; aldığım hatalar olsun

diğeride ; isteklerim olsun

forum diğer kullancıının istediğine ulaşması için oldukça zorlaşıyor...

Abicim sabit iki başlık açın sorunlarımızı ve isteklerimizi orada dile getirelim ama siz açın yani bizim yaptığımız olmuyor,sonra içinede mesajları taşıyıver hiç yoğun değilsinya meşgale olur sana
:w00t::w00t::w00t:
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules