|
|||
|
|||
internet bağlantısı yok uyarısı
*en önemlisi internet bağlantısı yok uyarısı çıkıyor ve tüm partları bu şekilde tarıyor ve bu şekilde takılıp kalıyor. bu uyarı esnasında aslında internet ya yavaş var yada yinede var. ben bu uyarıyı görünce modeme tekrar reset atıyorum ve indirmeler tekrar düzeliyor.
Bence internet yok yada geçici olarak mevcut değil uyarısını aldıktan sonra eğer başka bir part indirmesi yoksa reset atmalı. bu şekilde düzeltilirse çok iyi olur. günlüğü ve resimi gönderdim..... Last edited by Freeloader; 28.05.2009 at 05:16. |
|
|||
|
|||
Selam
birkaç günüdür bendede genel ''internet bağlantısı yok galiba'' ve durduk yere yani indirme yarıda veya daha geri/ilerideyken bağlantı kopması,indirmenin durması gibi sorunlar var.ancak günlük oluşturamadığım için beklemedeydim.Bugün güncelleme yapınca çok güzel olan bu versiyonla günlüğü oluşturdum az önce ki bu hata 3.kez oldu bu gün tüm gecede böyle idi. şimdiki hatada linkler rapideden ama dün ve önceki günlerde netload danda farklı dosyalar içinde aynı sorun oluyordu.Yani barındırıcı sitelerden bağımsız hep oluyor bu sorun en az bir haftadır.Lütffen ilgilenebilirmisiniz.teşekkürler. http://www.jdownloader.org/pastebin/...13a4963b191d71 |
|
|||
|
|||
az önce mesaj yazarken buraya hatalı bağlantı tekrar başlamıştı şimdi tekrar indirme %29 larda iken tekrar ''internet bağlantısı yok'' uyraısı ile indirme den vazgeçti geriye sayım yapıyor.ytere artık.Lütfen düzeltin bunu veya çüzümü söyleyin.benim gibi birçok insanda bu hata oluşuyorsa demekki kullanıvcıların internet bağlantılarının sağlıklı olup olmaması ile alakası yok bunun:lütfen yardım edin.
günlük. http://www.jdownloader.org/pastebin/...174e9a78126ee1 |
|
|||
|
|||
@elvis101
Bu günlükleri program yapımcılarına @Freeloader iletecek. İndirme ayarların nedir? Free indirme yapıyorsan özelden bana linkleri ilet bende deneyeyim. Edit: Şu anda 3 paket eklemiştim resimli anlatım için onları indiriyorum.Sonucu da bildiririm. Linkleri yolla onlarıda ekleyip indirmeye başlayayım. Last edited by bluemoon072; 27.05.2009 at 18:25. Reason: ilave |
|
|||
|
|||
Quote:
ok göndereyim. |
|
|||
|
|||
elvis önce tekrar bağlan ayaralrını düzgün yap ; İlk Ip kontrölü için bekleme süren kaç şu anda ? onu arttır ? yeni Ip için bekle onu da arttır ..
tekrar bağlan ayaralrın yanlış ve lütfen ayrı bir konu aç... yoksa yardımcı olamicam Last edited by Freeloader; 28.05.2009 at 03:33. |
|
|||
|
|||
@abdullah normalde bir süre vardır o süre dolar ve ondan sonrada reset atar jd eğer internet yoksa olur bu... Şimdi bana günlük lazım (ALL) seviyede)
sen bizim eskilerdensin değil mi ? |
|
|||
|
|||
bu konu ile ilgili resim çektim ama buraya yükleyemedim. nasıl yükleyebilirim. ataç kısmından yüklemeye çalışıyorum olmuyor.
|
|
|||
|
|||
Quote:
Bu arada bana günlük de yollarmısın. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|