|
|||
|
|||
Wyłączanie komputera
Witam!
Nie wiem czy mam rację ale wydawało mi się, że ta wtyczka wyłączała komputer po zakończeniu pobierania, a nie po zakończeniu pobierania wszystkich linków na liście. Pytam ponieważ dziś ustawiłem sobie znak stopu na liście i zaznaczyłem opcję "Zamykanie systemu po ukończeniu ...", a system nie był zamknięty po moim powrocie do domu. Podobnie, jak zaznaczę "Zamykanie ..." i nacisnę przycisk stop na górze to również nie ma zamknięcia systemu. Jeżeli się mylę to przepraszam i proszę o taką funkcję (dlatego w tym dziale piszę). Czytałem na angielskim forum, że są problemy z dodatkami (i że nie należy tego zgłaszać:)) ale tam z tego co zrozumiałem chodzi o menadżer dodatków, a nie o samo działanie dodatków. Jeżeli źle zrozumiałem to sorry. Dzięki za nowego JD! Przy okazji wspomnę, że mi przypadł do gustu i na moim (już starym) kompie chodzi lepiej niż poprzednia wersja. Pozdrawiam |
|
||||
|
||||
Myślę,że przez kłopoty z menadżerem dodatków na razie nie działa wyłączanie systemu po zakończeniu ściągania.:thumbup:
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|