|
|||
|
|||
Niska prędkość pobierania - Catshare
Dzień Dobry,
nie wiem dlaczego, ale od kilku dni mam straszne problemy z pobieraniem za pośrednictwem konta premium na Catshare. Do tej pory moja prędkość pobierania oscylowała w granicach 1,2 - 1,5 MB/s, w tej chwili od paru dni mam 50-60 kb/s, ma ktoś podobne problemy? Jakieś rozwiązanie? Próbowałem pobierać bezpośrednio przez przeglądarkę i pobieranie odbywa się bez problemów więc to nie wina catshare. |
|
||||
|
||||
Te same problemy są przy pobieraniu np. przez IDM. Wystarczy poszukać - problemy z prędkością raportują użytkownicy catshare na "forum sugestii"
Catshare albo limituje pobieranie w godzinach szczytu, albo niektóre ich serwery są przeciążone (część plików pobierana są z pełną prędkością, część z bardzo niską) JD2 w niczym nie blokuje pobierania - problem leży po stronie serwisu.
|
||||
|
||||
Dokładnie mam to samo jeden plik idzie 7 Mb/s a teraz inny idzie mi 50 Kb/s castshare spada na psy, teraz polecam fileshare.pl prędkości nawet do 16 Mb/s przy łączu 150Mb/s
Last edited by owsiaklg; 11.12.2016 at 18:01. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|