|
|||
|
|||
Captcha z hitfile.net oraz rapidgator.net nie do rozwiązania
Używam od lat Jdownloadera na dokerze. Dlatego do jego obsługi wykorzystuje stronę my.jdownloader.org lub aplikacje na androida (0.9.81 1635350024931)
Od samego początku a to już parę lat wstecz zauważyłem, że obsługa captcha poprzez stronę www jest słaba to znaczy jeśli jest to captcha text to nie ma problemu, ale jeśli captcha jest obrazkowa to często po prostu się nie pojawia na ekranie (jedynie ikonka na dole wskazuje, że jest nowa) no i niestety nie ma jak jej rozwiązać. Nie jest to dla mnie wielki problem ponieważ najczęściej obsługuję jednak aplikacją z telefonu komórkowego i tam z tym nie było problemu, aż do teraz. Potrzebowałem ściągnąć parę plików z hitfile.net - standardowo poprzez www okienko nie wyskoczyło więc robię w aplikacji no jest. Ale o ile mogę poklikać w kwadraty to nie da się zatwierdzić, bo nie ma przycisku Wyślij (Send). Na niektórych innych captchach było tak że ten przycisk był ukryty i trzeba było cały ekran przesunąć w górę ale w tym przypadku się nie da. Tak samo stało się z rapidgator.net ale tu jestem zdziwiony ponieważ to jeszcze nie tak dawno działało - tak samo nie da się przesunąć w górę i zatwierdzić swojego wyboru. Czy da się coś z tym zrobić ? **External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff** Nie do końca wiem w jakim dziale to powinno być - rozumiem, że większość forum tyczy się de facto aplikacji na windows a to jednak chyba się sporo różni. Last edited by esc; 11.08.2023 at 08:13. |
|
||||
|
||||
Please read:
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=94096
|
|||
|
|||
Actually rotating the screen helps - thank you.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|