|
|||
|
|||
Mój błąd, bo nie wziąłem pod uwagę konta premium. Chyba nikomu nie zależy żeby utrudniać nam życie, tylko że chyba najwięcej osób ściąga pliki z hotfile właśnie z Polski, więc wybrali nas do testowania. W przyszłości też inne kraje będą mieć swoje przekierowania na stronę w ich językach. Inna sprawa że zrobili to niechlujnie i strona jest częściowo po polsku, angielsku i rosyjsku.
|
|
|||
|
|||
Jakby ktoś wymyślił nowy sposób na hotfile-premium i zamieścil opis co i jak zmienić, byłbym niezmiernie wdzięczny.
|
|
|||
|
|||
Ale stary sposób nadal działa. Czego oczekujesz od nowego?
|
|
|||
|
|||
Właśnie mi nie działa. Nie wiem jakim cudem plik wtyczki hotfile-premium sam się mi podmienia w trakcie działania programu jD. Robię dokładnie jak w opisie, czyli wyłączam jD, podmieniam, włączam i uaktywniam wtyczkę. I nie ma. I w tym momencie mam stary plik wtyczki. Problem ten pojawił się mi w poniedziałek, po tym jak zrobił się mi upgrade jD. Wcześniej jD nie zmieniał mi podmienionej wtyczki. Może jest sposób, ażeby wyłaczyć 'aktualizację' wtyczki? nie wiem, nie znam się niestety.
Last edited by icek; 13.02.2010 at 11:46. |
|
||||
|
||||
Wyłączyć opcję automatycznego startu aktualizacji.
|
|
|||
|
|||
Dobrze dziala za drugim uruchomieniem jD nawet przy włączonych aktualizacjach ale trzeba za każdym razem powtarzać procedurę
1) jDownloader.exe zaczekać jak się uaktualni i wyłączyć 2) copy HotFileCom_old.class HotFileCom.class 3) jDownloader.exe i włączyć konto hotfile Na jakiejś starszej wersji jD (chyba 0.933) działa bez uaktualnień |
|
|||
|
|||
Quote:
Okey konto premium działa "konto prawidłowe"))) lecz nie moge pobrac zadnego partu bo mi pobiera 8,76 KB np. z 2000MB i w JD pokazuje się bład "Niekompletnie pobrany" i wznawia od poczatku :( i tak w kółko i tak jest każdy plikiem na hotfile:( a i nieraz pokarze się "Nie obslugiwany format nagłowka:null" moze chodzi o to ze juz nie ma http...://pl.hotfile.com/blabla lecz znowu jest normalnie http...://hotfile.com/blabla bez PL POMOCY :(( Last edited by lenio132; 14.02.2010 at 15:11. |
|
|||
|
|||
Zobacz co jest w tym pliku 8KB. W środku pewnie będzie strona .html a na niej tekst bledu.
Mialem kiedys podobny problem gdy skonczyl sie termin waznosci konta premium (Niestety w programie teraz nie widac jaki jest wlasciwy termin). Spróbuj ściągnąć coś przez www jeśli masz taką możliwość i napisz co wyświetla. |
|
|||
|
|||
Quote:
|
|
|||
|
|||
No czyli nie jest to wina JD, a to chyba chciałeś wiedzieć.
|
|
|||
|
|||
ja uwazam ze to jest wina JD poniewaz przez przegladarke wszystko ladnie sie sciaga np. cale 200 MB tylko wolno;/, a w JD z jednego parta sciaga mi sie tylko 8 KB z 200 MB i wyskakuje blad ;/
|
|
|||
|
|||
To nie pisz na drugi raz, że przez przeglądarkę dobrze tylko że wolno, bo właśnie tak napisałeś. Ja ściągam z konta darmowego i w dzień mam wolniej, a w nocy całkiem nieźle - ze 150 kB/s przy skaczącym transferze. Widać coś u ciebie z netem szwankuje, albo coś ci blokuje. Antyvir?
|
|
|||
|
|||
Quote:
bezpośrednie ściąganie: (Odznacz, jeśli chcesz zobaczyć adres pliku przed ściągnięciem. Przydatne dla menagerów pobierania, np. Getright, Flashget, etc. ) |
|
|||
|
|||
HotFileCom_old.class HotFileCom.class
skoąd mogę pobrać ten plik HotFileCom_old.class |
|
|||
|
|||
Wszędzie jest podawany tylko ten plik HotFileCom.class a ja jak go podmieniam to w momencie kiedy chcę dodać konto premium to nie mam hotfile.com
co robię nie tak |
|
|||
|
|||
Plik HotFileCom.class musi być podmieniony przed uruchomieniem programu. W innym wypadku wtyczka może niebyć znaleziona i nie można dodać takiego konta.
HotFileCom_old.class (nazwa umowna) to plik który zawiera poprawkę umożliwiającą poprawne logowanie dla polskich userów premium do znalezienia na tym forum pod nazwą HotFileCom.zip. |
|
||||
|
||||
Wtyczki ladowane sa jednorazowo podczas startu jD. Jeśli wtyczka (hostera) nie zostanie wrzucona do katalogu: ""\jd\plugins\hoster" (w głownym katalogu jD) - nie zostanie załadowana, a więc hosting hotfile nie będzie widoczny w samym programie.
|
|
|||
|
|||
chciałbym odświeżyć temat, używam Debiana i pobieranie plików z hotfile premium za pomocą javy (jd) wydaje się jedyną opcją. Niestety jd, od pewnego czasu, nie pobiera plików z tego serwisu. Oczywiście można używać przeglądarki, jednak przy większej ilości linków jest to skrajnie niewygodne.
Podmienił bym wersję wtyczki hotfile.class na starszą, zamieszczoną tutaj powyżej. Niestety linki wygasły. Także prosił bym o reupload |
|
|||
|
|||
Nie mogę wpisać codu bo pokazuje się taki błąd jak to naprawić **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Last edited by werty2; 29.05.2010 at 16:50. |
|
|||
|
|||
Żeby link był widoczny wystarczy przed linkiem wpisać [c o d e] treść linku [/c o d e] - ale bez spacji.
Albo kliknąć pod postem na "Quote" i wtedy zobaczycie link |
|
|||
|
|||
Mam problem ponieważ po odliczeniu czasu w downoladerze i pokazaniu się ramki z codem niemam obrazha do wpisania tylko jest tekst i pisze Couldnt load the image Please press the ''try another''button lf this continues,email
support@recaptcha.net with error X0001 co ztym zrobić zeby móc ściągać Last edited by werty2; 29.05.2010 at 20:44. |
|
||||
|
||||
does jd work with polish hotfile, cause i got an angry supportmail. if no please provide information and editestowy can forward infos to me
|
||||
|
||||
Czy ktoś raportował do supportu, że nie działają linki pl.hotfile ?
Przypominam, że zgłaszając problem do supportu należy podać maksimum informacji (logi, przykładowe linki, opis problemu) - samo "zgłoszenie", że "nie działa" nie pomoże w niczym developerom zdiagnozować i ewentualnie usunąć błąd. Linki pl.hotfile nie są już chyba używane przez hosting, bo ciężko znaleść jakiekolwiek nowe linki tego typu. Proszę najpierw zweryfikować, czy tego typu linki działają w przeglądarce.
|
|