JDownloader Community - Appwork GmbH

Thread Tools Display Modes
Old 21.11.2009, 02:37
selamifurkan
Guest

Default Megaupload Linkleri " Geçici Olarak Denetlenemiyor " Sorunu

Sevgili JDownloader yöneticileri öncelikle bize verdiğiniz bu güzel imkanlardan ötürü kendi adıma çok teşekkür ederim. Böylesine güzel bir programı herkes kullanmalı gerçekten.

Sorun ise şu; Önceden Megaupload linklerini kopyaladığım zaman "Çevrim İçi" yada "Çevrim Dışı" diye linklerin durumunun ne olduğunu görebiliyordum. Şimdi ise (en son sürümü kullanıyorum 0.9.579) linkleri kopyaladığım zaman " Geçici olarak denetlenemiyor " diyor. Birkaç gündür ara ara denememe rağmen megaupload linki kopyaladığım zaman hep aynı şekilde geçici olarak denetlenemiyor yazısı çıkıyor karşıma. Bu sorunu diğer arkadaşlarında yaşadığını düşünüyorum. Güncellemelerinize bu sorunuda ekleyecekmisiniz? Teşekkür ederim.
Old 22.11.2009, 14:31
Freeloader
Guest

Selam selami,

Konuyu araştırıyorum , bu arada bu JDownloader problemi değil aklınızda olsun çünkü çeviri anahtarlarında olan bir değer ve jd bunu kullanıcıya bildirmek üzere tasarlanmış.

sende sağol
Old 22.11.2009, 15:09
selamifurkan
Guest

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Selam selami,

Konuyu araştırıyorum , bu arada bu JDownloader problemi değil aklınızda olsun çünkü çeviri anahtarlarında olan bir değer ve jd bunu kullanıcıya bildirmek üzere tasarlanmış.

sende sağol
Araştırıyorum demeniz bile yeterli çok sağolun. Ancak sanırım benden kaynaklı bir sorunmuş:unsure: 1 haftadır sorun vardı şimdi denedim sorun düzelmiş. Çevrim içi yada Çevrim dışı durumu veriyor. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
Old 22.11.2009, 15:36
Freeloader
Guest

Quote:
Originally Posted by selamifurkan View Post
Araştırıyorum demeniz bile yeterli çok sağolun. Ancak sanırım benden kaynaklı bir sorunmuş:unsure: 1 haftadır sorun vardı şimdi denedim sorun düzelmiş. Çevrim içi yada Çevrim dışı durumu veriyor. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
peki normalde siteye erişebiliyor musun? İnternet tarayıcı ile girmeyi dene birkaç kere..Aynı iletiyi yine alırsan linkleri kabul et ve sağ tıkla tarayıcıda aç seçeneğini seç sonra , bakalım ne oluyor.

megaupload adresine dns sunucu adresi değiştirmeden girilmiyor bildiğim kadarıyla **External links are only visible to Support Staff**www.opendns.com kullanabilirisin.
Old 22.11.2009, 16:04
selamifurkan
Guest

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
peki normalde siteye erişebiliyor musun? İnternet tarayıcı ile girmeyi dene birkaç kere..Aynı iletiyi yine alırsan linkleri kabul et ve sağ tıkla tarayıcıda aç seçeneğini seç sonra , bakalım ne oluyor.

megaupload adresine dns sunucu adresi değiştirmeden girilmiyor bildiğim kadarıyla **External links are only visible to Support Staff**www.opendns.com kullanabilirisin.
Sorun benden kaynaklıymış Dns'leri 1 haftadır kullanmıyodum sanırım ondan dolayı denetleyememişti. Türkiye'den megaupload linklerine girmek için dediğiniz gibi Dns girmemiz gerekir. Bende arada dnsler hata veriyor diye girmemiştim. Sizi meşkul ettim çok sağolun

Bu arada şuan megaupload sitesine girebiliyorum

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules