|
|||
|
|||
Megaupload Linkleri " Geçici Olarak Denetlenemiyor " Sorunu
Sevgili JDownloader yöneticileri öncelikle bize verdiğiniz bu güzel imkanlardan ötürü kendi adıma çok teşekkür ederim. Böylesine güzel bir programı herkes kullanmalı gerçekten.
Sorun ise şu; Önceden Megaupload linklerini kopyaladığım zaman "Çevrim İçi" yada "Çevrim Dışı" diye linklerin durumunun ne olduğunu görebiliyordum. Şimdi ise (en son sürümü kullanıyorum 0.9.579) linkleri kopyaladığım zaman " Geçici olarak denetlenemiyor " diyor. Birkaç gündür ara ara denememe rağmen megaupload linki kopyaladığım zaman hep aynı şekilde geçici olarak denetlenemiyor yazısı çıkıyor karşıma. Bu sorunu diğer arkadaşlarında yaşadığını düşünüyorum. Güncellemelerinize bu sorunuda ekleyecekmisiniz? Teşekkür ederim. |
|
|||
|
|||
Selam selami,
Konuyu araştırıyorum , bu arada bu JDownloader problemi değil aklınızda olsun çünkü çeviri anahtarlarında olan bir değer ve jd bunu kullanıcıya bildirmek üzere tasarlanmış. sende sağol |
|
|||
|
|||
Araştırıyorum demeniz bile yeterli çok sağolun. Ancak sanırım benden kaynaklı bir sorunmuş:unsure: 1 haftadır sorun vardı şimdi denedim sorun düzelmiş. Çevrim içi yada Çevrim dışı durumu veriyor. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
|
|
|||
|
|||
Quote:
megaupload adresine dns sunucu adresi değiştirmeden girilmiyor bildiğim kadarıyla **External links are only visible to Support Staff**www.opendns.com kullanabilirisin. |
|
|||
|
|||
Quote:
Bu arada şuan megaupload sitesine girebiliyorum |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|