JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02.12.2009, 10:34
kamil26
Guest
 
Posts: n/a
Default wpisywanie liter

Witam wszystkich
Jakis czas temu ktos powiedzial mi ze aby uniknac wpisywania literek musze sciagnac nowsza wersje... tak zrobilem i nadal musze to robic pomocy co mam robic?

sciagnalem aktualizacje
Reply With Quote
  #2  
Old 02.12.2009, 16:01
Cichy
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by kamil26 View Post
Witam wszystkich
Jakis czas temu ktos powiedzial mi ze aby uniknac wpisywania literek musze sciagnac nowsza wersje... tak zrobilem i nadal musze to robic pomocy co mam robic?

sciagnalem aktualizacje
Przypuszczam że te "literki" pojawiają się przy pobieraniu z hotfile, z tym nic nie zrobisz HF wprowadził recaptcha. Na początku jeszcze było do przeżycia trzeba było wpisać kilka razy dziennie jak to włączali, teraz już uruchomili na stałe.
Niestety ale RS i HF coraz bardziej schodzą na psy
Reply With Quote
  #3  
Old 05.12.2009, 18:05
kamil26
Guest
 
Posts: n/a
Default

mam jeszcze jedno pytanie

ostatnio nic nie moge sciagnac z rapida, kompletnie nic

czy jest mozliwe ze to przez stale ip?
mam internet osiedlowy co moge zrobic jesli jest to tego przyczyna?
Reply With Quote
  #4  
Old 05.12.2009, 21:51
Cichy
Guest
 
Posts: n/a
Default

Skoro masz net osiedlowy to na 99% macie jedno publiczne IP i ktoś już zasysa gdy Ty próbujesz. Masz w sumie dwie możliwości zagadać z adminem czy jest szansa na zewnętrzne IP dla Ciebie lub konto premium.
Reply With Quote
  #5  
Old 06.12.2009, 17:55
kamil26
Guest
 
Posts: n/a
Default

mam jeszcze jedno tym razem trudniejsze pytanie:)

jesli bede miec konto premium to czy ta 2 osoba tez bedzie mogla z niego korzystac? mam nadzieje ze nie:)

Last edited by kamil26; 13.12.2009 at 08:52.
Reply With Quote
  #6  
Old 13.12.2009, 08:54
kamil26
Guest
 
Posts: n/a
Default

mam jeszcze jedno tym razem trudniejsze pytanie:)

jesli bede miec konto premium to czy ta 2 osoba tez bedzie mogla z niego korzystac? mam nadzieje ze nie
Reply With Quote
  #7  
Old 13.12.2009, 14:11
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

Nie będzie mogła, ponieważ tylko ty będziesz znać swój login hasło. Tak jak na tym forum. Chyba że rozpowiesz "kolegom".
Reply With Quote
  #8  
Old 13.12.2009, 14:30
kamil26
Guest
 
Posts: n/a
Default

dzieki:)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:40.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.