JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 28.02.2012, 21:43
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
Originally Posted by Dorukhan View Post
O değil de ftp gibi özellike eklense gerçi programın amacı download bi de upload yapsa off
ftp desteği zaten var.demek istediğin ftp-upload herhalde.
-upload isteğini takım reddediyor.programın adı bile engel.FileZilla,z_o_o_m´s File & Image Uploader,ZUploader,Neembuu Uploader,plowshare gibi programlar kullanabilirsin. MDownloader adına göre istisna, upload yapabiliyor ama şimdilik yetersiz. Güvenilirler mi? bilmiyorum.
-torrent de uploadla bağlantılı ve gizlilik sorunları olduğundan reddediliyor.
bunlar da reddedilen istekler:
Reply With Quote
  #42  
Old 29.02.2012, 10:45
Lzexpand
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hala bekliyoruz) Keşke otomatik captcha algılama olsa..
Reply With Quote
  #43  
Old 29.02.2012, 13:35
Dorukhan Dorukhan is offline
JD Fan
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 72
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
ftp desteği zaten var.demek istediğin ftp-upload herhalde.
-upload isteğini takım reddediyor.programın adı bile engel.FileZilla,z_o_o_m´s File & Image Uploader,ZUploader,Neembuu Uploader,plowshare gibi programlar kullanabilirsin. MDownloader adına göre istisna, upload yapabiliyor ama şimdilik yetersiz. Güvenilirler mi? bilmiyorum.
-torrent de uploadla bağlantılı ve gizlilik sorunları olduğundan reddediliyor.
bunlar da reddedilen istekler:
Evet ftp upload tarzı demiştim yasak demek ki hmm

Ben zoom kullaniyorum lisanslı sürümü iyi.Aynı anda 100 upload
Reply With Quote
  #44  
Old 29.02.2012, 16:35
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
Originally Posted by Lzexpand View Post
Hala bekliyoruz) Keşke otomatik captcha algılama olsa..
zaten var.dediğin recaptchaysa metodlar forumda var (bildiğim kadarıyla 3 tane ücretsiz çözücü var.)

yeni versionun gelmesi yakın gibi:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
an alpha/beta will be out maybe in march. we hope to finalize version till april

Last edited by maynak00; 29.02.2012 at 19:06.
Reply With Quote
  #45  
Old 18.03.2012, 20:58
Lzexpand
Guest
 
Posts: n/a
Default

ve hala bekliyoruz. Şuan ne aşamada ?
Reply With Quote
  #46  
Old 19.03.2012, 16:53
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

alpha
Reply With Quote
  #47  
Old 20.03.2012, 16:18
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

@freeloader

hacı ne zaman çıkacak ya? Harbiden meyve vermeye başladım artık
Reply With Quote
  #48  
Old 20.03.2012, 22:04
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
hacı ne zaman çıkacak ya? Harbiden meyve vermeye başladım artık
-bu senin sorunun cevabı değil.
meyve vermeye başladığına göre sabrın kalmamış denemek isteyene dur diyen yok>http://jdownloader.org/knowledge/wik...nt/get-started
NOT:test amaçlı kullan.sorun çıkabilir. java biliyorsan geliştirmeye katkıda bulunabilirsin.

cevap bu:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
an alpha/beta will be out maybe in march. we hope to finalize version till april

Last edited by maynak00; 20.03.2012 at 22:07.
Reply With Quote
  #49  
Old 20.03.2012, 22:55
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

@maynak00

bu verdiğin nedir? Ben JD2'den bahsetmiştim. Alpha sürümü var mı şimdilik kullanabileceğim?
Reply With Quote
  #50  
Old 21.03.2012, 00:09
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Evet build olarak mevcut fakat daha tam olarak hazır degil, ayrıca internete yayılmasını istemiyoruz. Nightly sürümünü bile nete Jdownloader 1 diye veren siteler var. Yok yeni JDownloadermıs falan filan , ondan sonra yok fark görememisler falan filan.... Sacma sapan yorumlar ve yanlıs yönlendirmeler.

Bu ay cıkacak büyük ihtimalle biraz daha bekleyin. Sen bu veri parcaları icin mi istiyorsun programı ? Musti ?
Reply With Quote
  #51  
Old 21.03.2012, 00:11
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Evet build olarak mevcut fakat daha tam olarak hazır degil, ayrıca internete yayılmasını istemiyoruz. Nightly sürümünü bile nete Jdownloader 1 diye veren siteler var. Yok yeni JDownloadermıs falan filan , ondan sonra yok fark görememisler falan filan.... Sacma sapan yorumlar ve yanlıs yönlendirmeler.

Bu ay cıkacak büyük ihtimalle biraz daha bekleyin. Sen bu veri parcaları icin mi istiyorsun programı ? Musti ?
evet. dinamik part indirmesi için. Daha önceden teamla kurmuştun, beğenmedim diye silmiştim. varsa (yok olmasının ihtimali yok, bendeki de laf mı) gönderiver hacı ya:)
Reply With Quote
  #52  
Old 21.03.2012, 01:40
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Evet build olarak mevcut fakat daha tam olarak hazır degil, ayrıca internete yayılmasını istemiyoruz. Nightly sürümünü bile nete Jdownloader 1 diye veren siteler var. Yok yeni JDownloadermıs falan filan , ondan sonra yok fark görememisler falan filan.... Sacma sapan yorumlar ve yanlıs yönlendirmeler.
3 sürümünde kendine has güzellikleri eksileri artıları var. Hep böyle sallayanlar çıkıyor.neymiş efendim en iyi indirme programı şuymuş.bir kere kişiye göre değişir bu.web tarayıcılarını da böyle tartışıyorlar.en iyisi diye bir şey yok.beğenen, kullanan fazladır o ayrı mesele.

neyse takıma kolaylıklar diliyorum.

Freeloader;alpha önce nightly halde mi yayınlanacak yoksa direkt mi stable olacak? alpha nette geziyorsa benden değil emin olabilirsin.
Reply With Quote
  #53  
Old 21.03.2012, 02:34
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
3 sürümünde kendine has güzellikleri eksileri artıları var. Hep böyle sallayanlar çıkıyor.neymiş efendim en iyi indirme programı şuymuş.bir kere kişiye göre değişir bu.web tarayıcılarını da böyle tartışıyorlar.en iyisi diye bir şey yok.beğenen, kullanan fazladır o ayrı mesele.

neyse takıma kolaylıklar diliyorum.

Freeloader;alpha önce nightly halde mi yayınlanacak yoksa direkt mi stable olacak? alpha nette geziyorsa benden değil emin olabilirsin.
Alpha olarak yayınlanacak büyük ihtimalle , en son böyle dile getirildi. Diger konuya cevap yazmadım cünkü basım dönüyor. Birkac saate yazarım > eclipse konusu.

iyi geceler
Reply With Quote
  #54  
Old 22.03.2012, 21:23
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

build 16116da şu sorun var.link yakalayıcıda çevrimiçi linklerde sağ tıklayınca hiçbir şey çıkmıyor.böyle olunca Disable edemiyorum linkleri kopyalayamıyorum vs..çevrımdışı 0B yazanlarda sağ tık menü sorunsuz çalışıyordu kapayıp açınca o da çalışmaz oldu.indirme listesinde sağ tıkta sorun yok.
Reply With Quote
  #55  
Old 22.03.2012, 23:09
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
build 16116da şu sorun var.link yakalayıcıda çevrimiçi linklerde sağ tıklayınca hiçbir şey çıkmıyor.böyle olunca Disable edemiyorum linkleri kopyalayamıyorum vs..çevrımdışı 0B yazanlarda sağ tık menü sorunsuz çalışıyordu kapayıp açınca o da çalışmaz oldu.indirme listesinde sağ tıkta sorun yok.
Kaldırıldı ama geri gelebilir
Reply With Quote
  #56  
Old 23.03.2012, 02:30
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

beta asamasına gecildi
Reply With Quote
  #57  
Old 23.03.2012, 09:18
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

link yakalayıcıda boşlukta sağ tık çalışıyor.çevrimdışı olanlarda bir çalışıyor bir çalışmıyor. ne oluyor anlamadım.
sürücüde kalan alan ayarını 50mb yaptım yoksa indirme yapamıyorum-1gb varsayılan yapılmış.
Reply With Quote
  #58  
Old 23.03.2012, 22:47
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Freeloader tarafından silinmistir > Sildim

doktor bu ne?

Last edited by Freeloader; 24.03.2012 at 10:12.
Reply With Quote
  #59  
Old 24.03.2012, 08:14
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

@mustafa sezgisiz alıntılı mesajını sil/düzelt. 5 kere aynı mesajı yapıştırdığını gördüm Freeloader sağolsun temizliyor spywareleri

sezgisiz >>:ban:

@Freeloader dediğin gibi 16116 beta gözüküyor.güncelleme geldi versiyon değişmedi.nightlyden geride kaldı, nightly 16189 şuan.:rolleyes:

DIKKAT! 61-71. mesajlar arası geyiklidir

Last edited by maynak00; 24.03.2012 at 17:34. Reason: yakıt
Reply With Quote
  #60  
Old 24.03.2012, 09:37
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

4 - 5 aydır geliyor diye bekliyoruz. daha bi tarih bişey belli değil mi
Reply With Quote
  #61  
Old 24.03.2012, 10:45
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

tahminim en fazla 1 ay. Sesgisizi dün gece banladım galiba, hatırlamıyorum fazla yakıt aldım dün
Reply With Quote
  #62  
Old 24.03.2012, 10:55
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

@maynak00

ben mi aynı mesajı 5 kere yapıştırmışım?
Reply With Quote
  #63  
Old 24.03.2012, 10:57
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by mustafa View Post
@maynak00

ben mi aynı mesajı 5 kere yapıştırmışım?
sen de yakıtı fazla kacırmısssın
Reply With Quote
  #64  
Old 24.03.2012, 11:08
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
sen de yakıtı fazla kacırmısssın
hayır ya. eminim ben 1 kere alıntı yaptım. Serverın hatası olsa gerek. Gayet eminim sezgisiz'in mesajından 1 kere alıntı yaptım.

Serverın kafası kıyakmış herhalde
Reply With Quote
  #65  
Old 24.03.2012, 11:10
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

zaten 1 alıntı var
Reply With Quote
  #66  
Old 24.03.2012, 11:11
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

herkes yakıtı fazla kacırmıs galiba
Reply With Quote
  #67  
Old 24.03.2012, 11:16
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
zaten 1 alıntı var
önemsiz bir konu, cevabımı aldıktan sonra bu gereksiz konunun gereksiz mesajlarını da silin; ama hangi mesajdan 5 defa alıntı yapmışım freeloader söylesene. İnan çok merak ettim.:w00t::biggrin::biggrin:
Reply With Quote
  #68  
Old 24.03.2012, 11:23
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

1 tane vardı , spamı bir kere alıntı alıp eklemsitin. Maynak fazla yakıtlanmıs :D. Ya da ekranı 5e bölünmüstü o sırada
Reply With Quote
  #69  
Old 24.03.2012, 11:42
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

şu Sesgisiz'in mesajını alıntılamıştım, ben alıntılarken Sesgisiz de editlediyse büyük büyük çıkmıştır. Ondandır.

neyse gereksiz bir muhabbet oldu. İstersen mesajları silebilirsin
Reply With Quote
  #70  
Old 24.03.2012, 11:54
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

kalsın önemli degil
Reply With Quote
  #71  
Old 24.03.2012, 17:32
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

forumdayken kimse bir şey yazmıyor bir geldim ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.:P

#59'un devamı;:whistling:

Quote:
Originally Posted by mustafa View Post
@maynak00
ben mi aynı mesajı 5 kere yapıştırmışım?
@mustafa senin alıntını 5 kere farklı yere yapıştırdığından bahsetmiyorum.sen 1 kere yazmışsın.ben ne söylediysem sezgisize söyledim.sen üstüne alınmışsın. önceden Freeloaderla görüşmüştüm, sezgisizin bir mesajını yanlış hatırlamıyorsam 5 kere kopyala yapıştır yaptığını gördüm.hepsi bundan ibaret.

@Freeloader yakıt geyiği güzelmiş

Last edited by maynak00; 24.03.2012 at 21:59.
Reply With Quote
  #72  
Old 01.04.2012, 10:24
MeST
Guest
 
Posts: n/a
Default

Letitbit bizi bezdirdi ya, iki de bir hata verip duruyor...
Reply With Quote
Old 02.04.2012, 05:12
Frances69
Message deleted by Freeloader. Reason: bot
  #73  
Old 03.04.2012, 17:33
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

JD2, 64bit'e destek verecek mi Freeloader?
Reply With Quote
  #74  
Old 04.04.2012, 23:00
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

zaten calısıyor java 64bit ile fakat 64 bit tavsiye edilmiyor cünkü bellek kullanımı daha fazla.
Reply With Quote
  #75  
Old 05.04.2012, 23:42
_KAPLAN_
Guest
 
Posts: n/a
Default

JDownloader 2 ....... Sesimi duyuyorsaan geeeeeell. Gel artıııkk yaaww.

Ammeeennoooo :DD
Reply With Quote
  #76  
Old 06.04.2012, 18:35
uqurykn
Guest
 
Posts: n/a
Default

rapidshare den dosya indiremiyorum şu problem 2 de çözülse artık
Reply With Quote
  #77  
Old 06.04.2012, 21:05
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by uqurykn View Post
rapidshare den dosya indiremiyorum şu problem 2 de çözülse artık
Neden indiremiyorsun ? proksi mi kullanıyorsun ?
Reply With Quote
  #78  
Old 08.04.2012, 15:13
uqurykn
Guest
 
Posts: n/a
Default

proksi kullanmıyorum dns değişik sadece ama rapidin https kullandığından olabilir mi
Reply With Quote
  #79  
Old 08.04.2012, 15:28
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
Originally Posted by uqurykn View Post
proksi kullanmıyorum dns değişik sadece ama rapidin https kullandığından olabilir mi
alakası yok.rapid herkese https yaptı.bende de sürekli DNS ayarlı.google dns yada open DNS yada Level 3ünkileri kullanıyorum.

hangi dnsler ayarlı?
Reply With Quote
  #80  
Old 08.04.2012, 17:09
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

uqurykn

DNS ile ilgisi yok, Maynagın dedigi gibi. Transparan proksi arkasından indirme yapıyorsan indirmeler basarısız olur. Bu gibi durumlarda saglıklı indirme yapabilmek icin JD 2 sart.

Evet proksi varsa https indirmelerde JDnin su anki sürümü basarısız. Gelecek olan yeni sürüm basarılı. Tam bir günlük yollarsan poblemin ne oldugunu görebiliriz. Bunun icin daha gelismis bir seviyedeki olay günlügüne göz atmamız gerekebilir.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:34.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.