|
|||
|
|||
![]()
Witam, mam problem z downloadem z serwisu odsiebie.com.. Sciagnolem aktualna wersje oraz FLASHA z oficialnej strony JD. Zaktualizowalem program, ustawilem wszystko (myslalem, ze tak jak nalezy) i po wklejeniu linkow nic sie po prosru nie dzieje.. Klikam start (trojkacik) i stoi w miejscu a na dodatek nie moge "zastopowac" kwadratem. Oto log z programu:
Quote:
![]() Last edited by maciek26; 08.06.2009 at 21:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Potwierdzam u mnie to samo, niezależnie od wersji (0.5.589, 0.5.917, 0.3668) update nic nie zmienia, próba uruchomienia czegokolwiek z odsiebie.com blokuje też inne hostingi (rapidshare)
|
|
|||
|
|||
![]()
A u mnie nic NIE działa:outch::outch:
|
|
|||
|
|||
![]()
U mnie to samo. Przy próbie pobrania z odsiebie nic sie nie dzieje...
2009-06-09 00:06:15 - java_downloader-> Tried to abort download even it has no downloadController 2009-06-09 00:06:24 - java_downloader-> Key not found: plaf.screenshot.org.jvnet.substance.skin.SubstanceDustCoffeeLookAndFeel (null) 2009-06-09 00:06:24 - java_downloader-> Key not found: plaf.screenshot.org.jvnet.substance.skin.SubstanceDustLookAndFeel (null) 2009-06-09 00:06:24 - java_downloader-> Key not found: plaf.screenshot.org.jvnet.substance.skin.SubstanceTwilightLookAndFeel (null) Link **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** |
|
|||
|
|||
![]()
Super... Teraz nawet z hotfile nie moge pobrac.. Ciagle po zrestartowaniu ip pokazuje mi sie 59min i bez przerwy tworzy nowe ip..
|
|
|||
|
|||
![]()
U mnie też wrzucenie pliku np:**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** powoduje ze JD "stoi". Wrzucenie innych linków np:z RS niczego nie zmienia a w dzienniku nic nie mam.
|
|
|||
|
|||
![]()
niesmaowite wrzucilem linki z os i nic nawte z rsa niezasysa co bylo w tej akjktualce nurz do jdownloadera ?
nawte przycisk stop niedziala. |
|
|||
|
|||
![]()
potwierdzam dokładnie takie same objawy, zaczęło się już wczoraj koło 20.00.
|
|
||||
|
||||
![]()
Potwierdzam, po uruchomieniu ściągania z odsiebie - z tego hostingu nic się nie ściąga a dodatkowo - ściąganie z innych hostingów umiera (nowe pakiety nie startują, po zakończeniu ściągania istniejących - kolejne nie startują).
Zrobiłem następujący test (po przekopoiowaniu dotychczasowej instalacji jd) - świeża instalacja - skopiowane linki do RS - start w trybie no premium - ściąga - włączenie trybu Premium - ściąga (jednocześnie z Premium i niePremium) - po zakończeniu Premium - zasysa nadal niePremium - uruchomienie ściągania z odsiebie - z tego hosting nic nie startuje, próba właczenia RS z Premium - nie startuje - po zakończeniu zasysania z RS niePremium - nic więcej nie startuje, próba włączenia RS/Premium - nic nie startuje. Generalnie - start ściągania z odsiebie - zabija jd. Pomaga jedynie - wyłączenie linków z odsiebie i restart jd. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
O dzięki za info - nie zaglądałem na angielskojęzyczne forum, bo myślalem, że odsiebie to głownie my używamy, stąd lepiej będzie zgłosić na polskim..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Teraz w nowszej wersji działa wkońcu pobieranie plików z odsiebie lecz...
Nadal nie działa przepisywanie kodów captcha, mam gre z 70 linkami , i ile moge naraz pobierąć ,10 , 20 części ? Ciągłe siedzenie i monitorowanie kiedy mam wpisać jest naprawde męczące, aż dziwne że tego nie naprawili, chyba jedyny serwis gdzie to nie działa... A wielka szkoda... |
|
|||
|
|||
![]()
u mnie niestety nadal nie działa odsiebie.com, tzn. co chwile pojawia się "Rozpoznawanie kodu Captcha" i "Łączenie..." i tyle i tak cały czas... nie ściąga nadal :/
EDIT: JD ma problem taki jak wyżej opisałem ale tylko z kilkoma plikami bo niektóre pobiera normalnie Last edited by nickel; 11.06.2009 at 00:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Najnowszy update(0.6.111) rozwiązuje problem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nie prawda, mi nadal nie dzialaja niektore linki z os.
|
|
|||
|
|||
![]()
No to podaj przykładowe nie działające linki, żeby autorzy mogli zobaczyć i pomyśleć jak to naprawić?
Skąd oni maja wiedzieć jakie nie działają, sami będą na fora wchodzić i wrzucać do programu? |
|
|||
|
|||
![]()
Podałem tutaj i jak narazie zero rekacji ze strony programistow.
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=3272 |
|
|||
|
|||
![]()
Teraz z odsiebie chodzi wzorowo:thumbup:
|
|
|||
|
|||
![]()
Kija działa, wrzuciłem linki, akurat trafiłem na takie z kodem captcha - na 4 linki -3 były z kodem i z nimi znowu zaczął się męczyć ,znowu musiałem wyłączyć i ręcznie wpisać ...
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|