|
|||
|
|||
![]()
JD po każdym ściągnięciu z RS czeka 15min a nie zawsze to jest konieczne (np u mnie się zdarzyło że mogłem pobierać już po niecałej minucie!!)
Barwnie to opisałem tu ![]() EDIT: chyba dzieje sie tak jeżeli plik został pobrany szybciej niz okreslony czas (cos kolo godziny) i jeżeli czas jaki pobieraliśmy plik jest krótszy od tego wyznaczonego o pare minut, to musimy odczekać te parę minut żeby dostac ticketa na następny plik. Jeżeli pobraliśmy jakiś plik wiele szybciej to czekamy automatycznie 15 min(ci z szybkim łączem nie potrzebują poprawki pluginu bo nic im ona nie da ![]() EDIT2:po sciagnieciu 70MB nie musialem czekac, nastepnie sciagnolem plik 15MB i musialem czekac całe 15 minut (widocznie ściągnąłem za dużo danych w określony przedziale czasu) Last edited by Gregrin; 30.03.2009 at 03:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Dlaczego nikt sie tym nie zajął ?? Przecież dla twórców to nie problem żeby program sprawdzał stan co kilkanaście -dziesiąt sekund zamiast co 15min. A pomoże to ludziom którzy dzielą jedno IP i w momencie gdy program czeka 15 min inna osoba w sieci zaczyna coś ściągać i program ma później problem przez parę godzin trafić w moment gdy nikt nie ściąga i można zacząć coś pobierać. Bardzo bym prosił żeby ktoś wprowadził tą jedną mała zmianę.
|
|
|||
|
|||
![]()
nie narzekaj tylko poczekaj ;]
na pewno nad tym pracują, trochę cierpliwości |
|
|||
|
|||
![]()
No raczej nie skoro od 2 tygodni nikt sie tym nie zainteresował. Po prostu problem dotyczy bardzo wąskiej grupy osób które maja wolne łącza i pewnie są ważniejsze rzeczy do zrobienia ale żeby wprowadzić tak zmianę potrzeba tylko zmienić jedna wartość :/.
|
|
|||
|
|||
![]()
Gregrin nie zupełnie masz rację. Wtyczka RS korzysta z RS API i trochę trzeba ją przebudować (a jest to największa wtyczka programu), by to usprawnić. Problem jest już dodany do naszej listy zadań. Kłopoty występujące u wąskiego grona użytkowników (zwłaszcza gdy nie występują u nas, deweleperów) są trudniejsze do rozwiązania, ponieważ robimy to tak trochę w ciemno, ale mam nadzieję, że wkrótce i on zostanie rozwiązany.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|