|
|||
|
|||
![]()
Cze. obecnie jadę na najnowszej 0.4.812 jednak wtyczka jest już przestarzała. Trzeba podawać kod captcha za każdym razem przy downloadzie ?? Jeżeli można bo to pierwszy temat podawać najnowsze wersje tej wtyczki ??
|
|
|||
|
|||
![]()
Wtyczka przestarzała oznacza, że nastąpiły zmiany w serwisie WWW danego hostingu i wtyczka już nie potrafi obsłużyć ich. O Megaupload już wiemy, były wielokrotne zmiany. Trzeba poczekać na aktualizację po prostu. Nie ma nowszych wersji wtyczki nigdzie do pobrania.
|
|
|||
|
|||
![]()
z moich "doświadczeń" wynika, że przy tym komunikacie wystraczy zrestartować program
mi pobiera wtedy z MU [co prawda captche trzeba wpisać, ale przynajmniej sciaga] |
|
|||
|
|||
![]()
Jak jest u ubauby tak jest i u mnie, trza wpisywać captcha ale nie trzeba restartować programiku. No niestety nie ma wyboru trzeba czekać na update. Ale podoba mi sie pewna zaleta programu - praktycznie ściągam jak premium. Na dzień potrafie uciągnąć ponad 2 płytki CD :D
|
|
|||
|
|||
![]()
nie wiem jaki limit ma megaupload ale na pewno o wiele wiecej niż 2cd/dzień
z megauploadu sciagam filmy micro-HD a one sporo zajmują podobno free user moze scuagac maxymalnie 3Mb/s |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|