|
|||
|
|||
![]()
iyi geceler j downloader kullanıcıları 2 gün önce modemımı değiştirdim önceki modemim usb modemdi ve j downloader ile stabil çalışıyordu.
![]() Fiyat uygun diye bu modemi aldım.:angel: Daha doğrusu ps3üm için kablosuz bağlantı noktası kullanımı için. Neyse j downloaderi yükleyip modem betiğimi oluşturdum.Modem 2 yüklemeden sonra reset atamıyo dnsyi kilitliyo bu sorunu modeme ön panelden hard reset atarak çözüyorum. Bu sorunu gidermek için önce sitedeki arkadaşımızın verdiği betiği denedim olmadı ![]() ![]() Last edited by Freeloader; 20.05.2009 at 17:01. |
|
|||
|
|||
![]()
online desteğe başvurun...
|
|
|||
|
|||
![]()
sevgili freeloader kardeşim kendi modem betiğimi yapmama ragmen ki elimde tam 8 tane bu modeme ait betik var ve hiçbiri çlışmıyor.Online yardım şu anda aktif değil. İlginize sağolun .Başka bi çaresine bakacagız herhalde
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
ok biraz daha idare et , bir irc programı ile girmeye çalış , yada sitenin düzelmesini bekle ![]() çareler tükenmez... |
|
|||
|
|||
![]()
şu anda girebilmen lazım imzamdaki adresten girmeye çalış..
|
|
|||
|
|||
![]()
şimdi açıldı ama aynılarını bende yapıyorum modem reset betiği modemıme soft reset attıgım halde kayıt gerçekleşti kaydediyim mi demiyo ve bazen kilitlenme yapıyo Hala arayış içerisindeyim bir ethernet bağlantılı modemler için elinizde telnet örnekleri var mı acaba
|
|
|||
|
|||
![]()
telnet ile reset atabiliyormusun ....
cmd , telnet , dos pencersine "o modem ıp" yazıyorsun yani modem IPin 192.168.1.1 ise "o 192.168.1.1" yaz sonra sana modem kullanıcı adı ve parola sorcak komutları takip et reboot reset gibi dümeleri ara eğer telnetten yapabiliyorsan rebootu , telnet deluxe adlı programla harici olarak kendin ayarlayabilirsin.. Bu programı google dan arat.. ..... eğer bunlar çok komplike geliyorsa sohbetten bul beni ... |
|
|||
|
|||
![]()
hocam programı buldum fakat ispanyolca deneme yanılma yöntemiyle yapmaya çalıştım olmadı
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
problem halledilmiştir
![]() Code:
[[[HSRC]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] GET / HTTP/1.1 Host: 192.168.1.1 Keep-Alive: 300 Connection: keep-alive [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] POST /apply.cgi HTTP/1.1 Host: 192.168.1.1 Keep-Alive: 300 Connection: keep-alive Referer: **External links are only visible to Support Staff** Cookie: validateduser=Administrator Authorization: Basic YWRtaW46YWRtaW4= Content-Type: application/x-www-form-urlencoded Content-Length: 123 submit_button=Reboot_validate&action=Rebootvalidate&submit_type=HRebootvalidate&reboot_username=admin&reboot_password=admin [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[/HSRC]]] |
|
|||
|
|||
![]()
freeloader arkadaşımıza yardımlarından dolayı teşekkür ederim.Beta sürümünü denedim ve sorunsuz bir şekilde işlemi gerçekleştiriyor fakat sistemimde takılmalara neden oluyo işallah en kısa zamanda full sürümüde gelir herkese yakşamlar
![]() ![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|