|
|||
|
|||
![]()
merhaba arkadaşlar..jdownloader kullanırken yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. programı açmak istediğimde, açılma esnasında geçen ortalama 4 dk. lık sürede cpu kullanımım %100 e varıyor.işlemlerden kontrol ettiğimde jawaw.exe bunun %97 sini kullanıyor.dolayısı ile program açılana kadar hiçbir işlem yapamıyorum ayrıca wireless bağlantı kullandığım için pc ile modem baglantım da kesiliyor.program tamamen açıldığında ise herşey normale dönüyor bunu düzeltmemin bir yolu var mı?yoksa işlemcimin yetersizliğinden dolayı mı böyle bir problem yaşıyorum?
pc özellikleri : Intel(R) Pentium(R) M processor 1.86Ghz 1.5 GB ram 128 mb intel ekran kartı teşekkür ederim..saygılar Last edited by Freeloader; 29.11.2009 at 17:44. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
jdownloader'a yani JAVA exe ve JAVAW exe dosyalarına gereken izinler verildi mi? |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() teşekkürler.. |
|
|||
|
|||
![]()
avira kullanmadım sadece birkaç kere gördüm fakat ayarlarına bakarsanız mutlaka bulursunuz diye düşünüyorum.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
hayır büyük ihtimalle problem avira , avirayı kapatmanız fayda etmez bu tip programlar kapatılsalar bile minimum seviyede sistemde arka planda çalışır ve javayı bloke etmeye devam eder. Avirayı kapatmadan ayarlarını doğru yapın , javaw ve java exe dosyalarına ayarlarından izin verin.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|