JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31.07.2009, 20:58
limso
Guest
 
Posts: n/a
Question Timeout & connectio loss.

Hi all, Im using the lastest version 0.6.193 and I cant find the option to configurate the time to connect when a file looses the connection, the default is 300 sec and I want to change it, in older version this option was there.
Thanks for any help you can give me.
Reply With Quote
  #2  
Old 01.08.2009, 10:22
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

I found it in Configuration -> Download/Network -> Internet & Network Settings -> Timeout & Connection loss
Reply With Quote
  #3  
Old 01.08.2009, 12:01
limso
Guest
 
Posts: n/a
Default

thanks remi for answering but I dont have the option where I can change the 300 sec, I only have Read Timeout and Connect Tomeout, in the old versions the option was called waiting time after loosing connection (or somthing like that) that have 300 sec by default and I was able to change that value, it was in the same tab you said.

Last edited by limso; 01.08.2009 at 12:04.
Reply With Quote
  #4  
Old 02.08.2009, 11:10
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

You're right!

Waittime after loosing connection [s] ... 300

I found it in my 0.4 version of jD.

It's one of the many features that were lost in the forced transition to version 0.5 and that never made its comeback.

Reducing that delay might solve several problems that have been posted in the last few months.
Reply With Quote
  #5  
Old 03.08.2009, 16:36
denek denek is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 58
Default

yeah i wanna change this thing. how can i change? 300 sec too much
Reply With Quote
  #6  
Old 05.08.2009, 11:23
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

You can either

- use verion 0.4 of jD,

- create a bugreport in the bug reporting forum, or

- create a report on a new requirement of an old feature in the dreams and wishes forum.
Reply With Quote
  #7  
Old 05.08.2009, 12:05
limso
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by remi View Post
You're right!

Waittime after loosing connection [s] ... 300

I found it in my 0.4 version of jD.

It's one of the many features that were lost in the forced transition to version 0.5 and that never made its comeback.

Reducing that delay might solve several problems that have been posted in the last few months.
Thanks remi, I thought it was some kind of a bug in the instalation
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 19:57.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.