JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1101  
Old 19.09.2019, 07:15
Mister Floppy Mister Floppy is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2009
Location: Erde
Posts: 150
Default

@Jiaz: Jau, geht wieder - vielen Dank!
Reply With Quote
  #1102  
Old 19.09.2019, 10:48
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@Mister Floppy: Bitteschön
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1103  
Old 11.10.2019, 20:06
cremor cremor is offline
Mega Loader
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 63
Default

Does someone else also have problems with the Firefox extension since a few days ago? Because for me it doesn't stay logged in any more.

More details:
After I restart Firefox, adding links doesn't work any more. I usually have it configured to automatically start downloading at a specific JDownloader instance after a few seconds. This countdown still is there, but after it finishes the little dialoge is not closed (and no links are added to the JDownloader instance). When I then click on the toolbar button of the extension, I see something in red (I assume an error message) for a split second, after that I see the login window. After I enter my credentials it works normally again (until the next restart of Firefox).

One additional note: When the problem happens, the extension does not show an exclamation mark on its toolbar button like it initally does when you are not logged in. So I assume it thinks that I'm logged in, but if the session is then really used for something it doesn't work.

I've already tried reinstalling the extension. It then worked again for two or three restarts of Firefox and now I have the problem again.

I did not change anything in my Firefox (e.g. installing new extensions or changing settings) that could explain that.

Firefox 69.0.2 (64 bit)
Extension 3.2.38
Reply With Quote
  #1104  
Old 11.10.2019, 20:12
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@cremor: please downgrade, see https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=81740
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1105  
Old 21.10.2019, 14:21
Whitemoon Whitemoon is offline
Junior Loader
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 14
Default

Moin,
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
**External links are only visible to Support Staff**...
und die Datei cfg/accountUsageRules.json rüberkopieren
ich habe die Datei gestern Abend 22:55 uhr rüberkopiert. Heute Nacht wurde diese automatisch überschrieben.

Gibt's da für einen Grund bzw. noch was zu beachten?
Reply With Quote
  #1106  
Old 22.10.2019, 19:21
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@Whitemoon: JDownloader beenden, danach die Datei ersetzen. Die Datei wird nicht zur Laufzeit nochmals eingelesen.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1107  
Old 13.11.2019, 17:22
cremor cremor is offline
Mega Loader
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 63
Default

I've configured my Firefox MyJDownloader browser extension to automatically start downloads on a specified target. This usually works fine, but sometimes I'd like to disable the "automatic start" checkbox for a single download. The problem is that this is then saved and the download after that will also not auto start.

Is there a way to configure the extension to have the "automatic start" checkbox enabled by default while still being able to uncheck it for a single download (without affecting future downloads)?
Reply With Quote
  #1108  
Old 13.11.2019, 18:14
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@cremor: I've forwarded this question to developer of the extension, but he's in his holidays now. he will respond once he's back to work
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1109  
Old 15.11.2019, 20:56
Mister Floppy Mister Floppy is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2009
Location: Erde
Posts: 150
Default

Quote:
Originally Posted by mrc View Post
@Mister Floppy:
Ich vermute das sich Tasker auf eine konstante Sampling Rate verlässt und die timestamps der Messwerte nicht verwendet. Im Tasker Bug Tracker ist ein ähnlicher Bericht zu finden.
Im nächsten MyJD App Update wird Shake-for-Feedback nicht mehr enthalten sein, das sollte dir dann erstmal weiter helfen.
Hmmm.... da diese Ankündigung hat mittlerweile schon fast 4 Monate alt ist, wollte ich mir als Übergangslösung behelfen, indem ich der MyJDownloader-App die Berechtigung zur Sensor-Abfrage mit Hilfe von "LuckyPatcher" entziehe... nur leider finde ich keinen Eintrag mit einer Bezeichnung, die in diese Richtung geht... könnt Ihr mir sagen, wie die Permission genau heisst, die ich dazu deaktivieren muss?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:26.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.