JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24.11.2010, 10:57
baran23
Guest
 
Posts: n/a
Default windows 7 uydunet ip değiştirme

windows 7 de nasıl otomatik ip değiştiririz.j downloader dan download yaparken otomatik şek,lde elle müdahale etmeden.win xp aşağıdaki kodu yazıyordum hemen ip değişiyordu windows 7 de nasıl yaparız.TMAC v5 R3 programıyla mac adresi değiştirip ayarlanıyor ama elle müdahale etmek lazım bunu j downloadırdan otomatikleştirebilirmiyiz.




windovs xp için

ipconfig /release
sleep 10
netsh interface ip set address name="Yerel" static 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.1 1
sleep 7
ipconfig /renew
netsh interface ip set address "Yerel" dhcp
sleep 7"
Reply With Quote
  #2  
Old 24.12.2010, 16:30
fonfani
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ben de win7 ve uydunet kullanıcısıyım. Jdownloader kullanıp reset betiği yapamıyorum. Uyduneti aradım statik IP kullandıklarını ve kullanıcının kendisinin IPsini değiştirmesinin mümkün olmadığını söylediler.

Ne yapıcaz. Kullanamıyacakmıyız eski günlerdeki gibi modemi fişten çıkar- tak mı yapıcaz
Reply With Quote
  #3  
Old 24.12.2010, 23:55
kara
Guest
 
Posts: n/a
Default

Eğer IPniz statik ise yani sabitse değiştiremezsiniz. Modemin fişini çıkarıp taksanızda, reset atsanızda IPniz değişmez. JDownloaderin buna yapabileceği birşey yok ne yazıkki.

Bende Uydunet kullanıyorum ama benim ip dinamik yani değişken. Demekki bölgeden bölgeye değişiyor.
Reply With Quote
  #4  
Old 31.12.2010, 12:05
baran23
Guest
 
Posts: n/a
Default

kara kardeşim nasıl değiştiriyorsun uydu nette bi anlatsana windows 7 mi kullaanıyorsun bizde öğrenelim nasıl bir forum burası kimse ilgelenmiyor cevap yazan yok yardım eden yok
Reply With Quote
  #5  
Old 02.01.2011, 10:44
korsan
Guest
 
Posts: n/a
Default

uydunetin kullanıcılarına söylediği şey iplerinin statik olduğu ancak değil.ipconfig release yapıp modem fişi taktıktan sonra devre dışı bırak etkinleştir yapınca ip değişiyor.Ancak modem fişini takıp çıkarmak elle yapılan bir işlem olduğu için jdownloadera uyarlanamıyor.
kara bende uydunet kullanıyorum scientific atlanta.herhangi yapabileceğimiz birşey var mı
Reply With Quote
  #6  
Old 02.01.2011, 13:15
kara
Guest
 
Posts: n/a
Default

Modemin fişini çıkarıp takınca ip değişiyor benim. Bunuda çok zorda kalmadıkça yapmıyorum. Yada elektrikler gidip gelince felan ip değişiyor.
Reply With Quote
  #7  
Old 06.01.2011, 20:30
denek denek is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 58
Default

tamamen uydunet ile ilgili problem. modemi açıp kapatmak çözüm olmuyor genelde. atadıkları ip uzunca bir süre abonede kalabiliyor. uydunet kullananların premium hesap alması ya da beklemesi gerekir.
ben bekliyorum. buna da şükür.
Reply With Quote
  #8  
Old 17.02.2011, 13:01
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bu prorblemin çözümünü birkaç kere anlattım > KABLO MODEMLERDE IP genelde Sabittir ve ancak ve ancak mac changer programıyla bu problemi aşabilirsiniz. Mac changer prgramlarıyla deneyin mac adresi değişikiliğinde IP değişiyor mu bakın ve sonra bunu JD'ye entegre edin
Reply With Quote
  #9  
Old 17.02.2011, 13:20
java-run
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Bu prorblemin çözümünü birkaç kere anlattım > KABLO MODEMLERDE IP genelde Sabittir ve ancak ve ancak mac changer programıyla bu problemi aşabilirsiniz. Mac changer prgramlarıyla deneyin mac adresi değişikiliğinde IP değişiyor mu bakın ve sonra bunu JD'ye entegre edin
Freeloader Hoca de bu mac changer nasıl jdown. da entegre ediliyor. Onu beceremedim yardımcı olursan sevinirim.
Reply With Quote
  #10  
Old 15.07.2011, 19:14
tasanmt20
Guest
 
Posts: n/a
Default

Arkadaşlar uydunet modemlerde ip değişmesi modemin fişini takıp çıkarsanda aynı kalıyor fakat 15 dk gibi bir süre beklerseniz değişebilir.
istereniz daha geniş bilgi için sık sorulan sorular bölümünden yardım alabilirsiniz..
**External links are only visible to Support Staff**Kablonet sık sorulan sorular
**External links are only visible to Support Staff**Kablotv Sık sorulan sorular
Reply With Quote
  #11  
Old 15.07.2011, 19:15
tasanmt20
Guest
 
Posts: n/a
Default

[QUOTE][**External links are only visible to Support Staff**]Kablonet sık sorulan sorularQUOTE]

Last edited by tasanmt20; 15.07.2011 at 19:18.
Reply With Quote
  #12  
Old 15.07.2011, 19:16
tasanmt20
Guest
 
Posts: n/a
Default

kablonet.com.tr
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:09.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.