JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19.05.2011, 19:01
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default [ATEŞLİ KONU] Captcha Brotherhood, yerli captcha çözme sistemi

Microsoft net framework 4 gerektirir


Arkadaşlar merhaba,
bildiğiniz gibi JDownloader da google ın recaptcha sistemini kullanan sitelerin captcha resimleri çözülemiyor, o yamuk yumuk yazıları bilgisayar başında bekleyip elle girmeniz gerekiyor.
Bunu aşmak için şöyle bir sistem geliştirdik. Bilgisayar başında olduğunuz ve müsait olduğunuz zamanlarda başkalarının downloadları için captcha ları siz çözeceksiniz. Buna karşılık kredi kazanacaksınız. Bu kredileri kullanarak da başkaları sizin downloadlarınız için captcha ları çözecek. Böylece akşamdan linkleri sıraya koyup yatacaksınız, sabah kalktığınızda linkleriniz inmiş olacak.

Sistem captchatrader sistemiyle aynı mantıkla çalışıyor, ama bizim sistemde parayla kredi satın almak yada satmak yok, kredi isteyen başkasına captcha çözecek. yoksa birinin emeğini birine satmış oluruz

ocrhood. gazcad. com adresinde ingilizce olarak açıklamalar mevcut. kısaca şöyle ki :
öncelikle o sayfadan kullanıcı oluşturma linkine tıklayın, bir username ve password girerek kullanıcı oluşturun. Sonra ana sayfaya geri dönüp sayfadan setup i indirin, inen msi dosyasını çalıştırıp klasik next next kurun. Kurulum bittiğinde masaüstünde "CBH Captcha Solver" diye bi kısayol oluşacak. o kısayolu açtığınızda açılan programın username ve password kısmını yeni açtığınız kullanıcı adı ve şifreyle doldurun ve aşağıdaki Start tuşuna basın. Pencerenin en altında sürekli "Asking captcha" - "OK-No captcha" yazısını görüyorsanız program çalışıyor demektir. Şimdi sistemde çözülmeyen bir captcha olduğunda sistem size captcha yı gösterecek ve çözmenizi isteyecek, lütfen en fazla 30 sn içinde captcha yı yazıp enter a basın. Doğru çözdüğünüz her captcha için 10 puan kazanacaksınız. Yanlış yaparsanız yada 30sn içinde bir cevap girmezseniz 9 puanınız silinecek.

Bu şekilde ihtiyacınız kadar kredi kazandıktan sonra şimdi kredilerimizi kullanarak download yapalım. Eğer JDownloader ı standart klasörüne kurduysanız c:/Program Files/JDownloader/jd/captcha/methods/ klasörü altında captchaBrotherhood diye bir klasör oluşmuş olacak. JDownloader ı restart edin. bu kadar basit. Artık JDownloader size captcha sormayacak sizin yerinize captcha ları sisteme çözdürecek. Her çözülen captcha için 8 puanınız silinecek.

sistemimiz henüz beta (deneme) aşamasında, görüş, öneri yada istekleriniz için yada sormak istediğiniz birşey olursa lutfen bana lelim@hotmail.com adresinden ulasın. isteyen msn messenger a ekleyip canlı da sorabilirsiniz.

Last edited by lelim; 07.08.2012 at 09:43.
Reply With Quote
  #2  
Old 19.05.2011, 19:35
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

sağol lelim, daha sonra captcha konusu bölümüne de eklicem.

iyi çalışmalar
Reply With Quote
  #3  
Old 19.05.2011, 23:44
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default ilk üyelere başlangıç kredisi

arkadaşlar ilk captcha çözen 10 kullanıcıya 100er kredi başlangıç puanı verilecektir, bilginize...
Reply With Quote
  #4  
Old 20.05.2011, 03:07
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

net framework 4.0 gerektirmesi iyi olmamış.XP kullanıcılarında dert oluyor bu.bazıları kızabilir de.tek windows destekli olması da bir eksi.

JD takımı kendi captcha takas hizmeti oluşturacaktı galiba @freeloader doğru mu duydum?
Reply With Quote
  #5  
Old 20.05.2011, 04:00
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Evet ama belli değil hala maynak00, belki vazgeçilebilir. Ben dün kurun komutunu ilettim tekrardan son karar onların tabi. Sıcak bakmayanlar var konuya kimisi geç kalındı dedi sistem için. Bana göre geç kalmadılar JD'nin milyonlarca kullanıcısı var eğer kurarlarsa birçok jd kullanıcısı JD'nin sistemini kullanacaktır. Eğer zarar etmeyeceklerse kursunlar sistemi.

ben takas hizmetlerini kullanmıyorum gerçi , antirecaptcha işimi görüyor.

evet yukarıdaki sistemin framework ve sadece windows destekli olması eksi olmuş, diğer programcı bir arkadaşa gösterdim lelimin sistemini o da aynısını söyledi.

Fakat yinede uğraşmış ve yapmış umarım hedeflediği yolda başarılı olur. Daha evvelden lelim rapidbot programını da yazmıştı fakat ekip gücü yetersiz olduğundan iptal etmek zorunda kalmışlar

Türk programcılarını aramızda görmek güzel.

Görüşürüz
Reply With Quote
  #6  
Old 20.05.2011, 11:18
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

merhaba,
maynak00, yorumun için teşekkürler,
.net framework 4.0 gerektirmiyor artık, .net framework 2.0 yeterli, yeni setup ı koydum siteye. .net framework 2.0 da sanırım zaten xp ile kurulu geliyor. web tabanlı olarak da captcha çözme sayfası eklemeyi düşünüyorum zaten, inş. onu da yapıcam.

bu arada şu anda sistem yeni olduğu için, sistemde kimse olmasa da kredi kazanmanızı ve captchalarınızın çözülmesini sağlamak için tedbir aldım, yani hemen bir kullanıcı açıp kullanmaya başlayabilirsiniz... "bu sistemin hiç üyesi yoktur, boşuna bekler dururum" diye düşünmeyin yani
Reply With Quote
  #7  
Old 21.05.2011, 20:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

hızlı hızlı yazdım, ufak eksiklikler dışında JD ekibinden birkaç kişi sistemi test etti > ve gayet memnun .. güzel ve hızlı şekilde kredi kazandırıyor > bu bir reklam değildir !!!!

görüşürüz, birkaç gün yokum forum size emanet
Reply With Quote
  #8  
Old 21.05.2011, 20:10
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,767
Default

Nice programm!
I send you a mail ragarding some bugs of the installer.
Once those bugs are solved i'll put your programm in the official captcha recognitions thread.

GreeZ pspzockerscene
EDIT

Got your response, send mail back
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist

Last edited by pspzockerscene; 21.05.2011 at 20:18.
Reply With Quote
  #9  
Old 21.05.2011, 23:37
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Smile

Quote:
Originally Posted by lelim View Post
merhaba,
maynak00, yorumun için teşekkürler,
.net framework 4.0 gerektirmiyor artık, .net framework 2.0 yeterli, yeni setup ı koydum siteye. .net framework 2.0 da sanırım zaten xp ile kurulu geliyor. web tabanlı olarak da captcha çözme sayfası eklemeyi düşünüyorum zaten, inş. onu da yapıcam.

bu arada şu anda sistem yeni olduğu için, sistemde kimse olmasa da kredi kazanmanızı ve captchalarınızın çözülmesini sağlamak için tedbir aldım, yani hemen bir kullanıcı açıp kullanmaya başlayabilirsiniz... "bu sistemin hiç üyesi yoktur, boşuna bekler dururum" diye düşünmeyin yani
evet açıklamayı çok güzel yapmışsın.programla ilgili başarılar dilerim.JD takımı tarafından beğenilmesi de güzel.windows dışındaki platformlar için de uğraşıyor musun?JDownloader multiplatform olduğu için soruyorum.

.net 2.0 yeterli dedin.dosyayı güncelledim dedin de ben daha şimdi indirip üyelik aldım.kurdum.kısayol masaüstüne gitti..net 4.0 gerekli diye cevap aldım bilgisayardan (sistem:win7ultimate 64bit sp1-sistemi yeni yükledim.varsayılan olarak .net 3.5 geliyor biliyorsundur).ekran görüntüsünü ekliyorum-.net 4.0 yükle dersen yüklerim.bilgi olsun diye ekledim:

Last edited by maynak00; 21.05.2011 at 23:39.
Reply With Quote
  #10  
Old 22.05.2011, 03:52
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

maynak00, teşekkürler.
evet setup dosyasını gönderirken bir yanlışlık olmuş, şimdi sitede doğrusu var.
ama bu vesile ile nette biraz araştırma yaptım, bazen bilgisayarlarda .net 3.5 veya .net 4.0 yüklüyken, .net 2.0 a göre yazılmış programları açmayabiliyor. .net 2.0 ın kurulmasını istiyor. böyle bir durumda da ya .net 2.0 ı da kuracağız, yada çalışmayan exe dosyanın olduğu yerdeki .config dosyasında supportedruntime satırına kendi bilgisayarımızdaki .net versiyonunu da ekleyeceğiz. bizim sistem için bu dosyalar plugin klasöründeki "captchaBrotherhoodConsole.exe.config" ve program klasöründeki "captchaSolver.exe.config"
Reply With Quote
  #11  
Old 23.05.2011, 21:12
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

PSP ve maynağın yazdıklarına ek olarak > site dil seçenekleri ekleyecek misin? Sitede dil seçenekleri olması güzel olurdu. Psp ufak tefek eksiklikleri düzelltiğinde konuyu captcha konusu ana bölümünde ilk konu olarak aktaracak bende sabit konuya eklicem.
Reply With Quote
  #12  
Old 23.05.2011, 21:15
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,767
Default

Freeloader ask him why there is no one in his network.
I can't collect any captchas at the moment, also i get no responses.
I know the tool is new but when i tested it first i got new captchas every 5 seconds;)

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #13  
Old 23.05.2011, 21:21
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Freeloader ask him why there is no one in his network.
I can't collect any captchas at the moment, also i get no responses.
I know the tool is new but when i tested it first i got new captchas every 5 seconds;)

GreeZ pspzockerscene
I think he understands english quite well, but I'll go ahead and ask him anyway.

Psp, neden ağında kimse olmadığını soruyor, sistemin yeni olduğunun farkında fakat ilk denemelerinde her 5 saniyede bir yeni captcha almış ve şu anda kredi kazanamıyor.
Reply With Quote
  #14  
Old 24.05.2011, 02:57
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

selam,
psp ingilizce forumda da sormus, cvp verdim ordan. birkaç iyileştirme yapıyordum, bir süreliğine sistem çalışmıyordu, şimdi ama problem yok. hatta yeni setup koydum yeni haliyle. h ttp://ocrhood.gazcad.com dan yeni setup ı indirip deneyeblirsiniz. şimdilik eski versiyon da çalışmaya devam edecek.

siteyi yaparken açıkçası dil seçeneğini düşünerek yapmadım, ama sanırım ingilizceden sonra popüler diller almanca, ispanyolca, türkçe ve fransızca...

sistemi sorunsuz işler hale getirince, 2.derecede önemli iş olarak, farklı dilleri yapılacaklar listeme yazdım, şimdilik ingilizce bilenler kendi dillerinde olayı anlatır forum üyelerine
Reply With Quote
  #15  
Old 24.05.2011, 03:20
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Okdir. JDownloader ana sayfasından JD'yi en çok kullanan ülkelerin isimlerine ulaşabilirsin. JDownloader'ın en çok kullanıcıları ispanyadan.

Ücretsiz tercüman bulursam sana yönlendirirm.

sonyteam google tercümanını kullanıyor > antirecaptcha.com fakat bilgisyarla fazla haşır neşir olmayanlar anlamakta zorlanıyor

iyi çalışmalar.
Reply With Quote
  #16  
Old 24.05.2011, 23:01
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bence captchatrader dan hiçbir farkı yok ve sitede konu kilitlenmişti, buna neden sıcak bakıldı anlamıyorum.
Reply With Quote
  #17  
Old 25.05.2011, 00:03
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Byadmin

Konu kilitlenmişti çünkü referans çöplüğüne dönmeye başlamıştı konu ve JD ekibinin sıcak bakmadığı için kilitlenmemişti. Konuyu daha sonra açtım diye hatırlıyorum (az evvel baktım açmışım) ayrıca sabit konuya da eklemiştim

Buna sıcak bakılıyor çünkü daha hızlı kredi aldırıyor ve masa üzerinden çalışan GUI da var bu sistemde

Ben ikisinide kullanmıyorum ama bunu ilerde kullanabilirim , web sitelerinden captcha doldurmak çok vakit kaybı.

Şu anda ilk defa test ettim ve bende beğendim, çalışma biçimi daha rahat ve çok daha hızlı kredi kazandırıyor. (şu anda konumu düzenlerken bile bir yandan captcha girebiliyorum ve kredi kazanabiliyorum)

Direkt JDownloaderın içinden gönderme yapabilseydi muhteşem olurdu.

tam olarak başarılı olan sistem JD'nin içerisinden gönderme yapan olacak, yapan olursa tabi.

Last edited by Freeloader; 25.05.2011 at 00:08.
Reply With Quote
  #18  
Old 25.05.2011, 00:13
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

@lelim

captcha bu çıktı
the ingsake

bende bitişik yazdım kabul etmedi? bitişik yazdıklarımı kabul etmesi gerekiyor (yani boşluk koymasak bile kabul etmeli > space kullanmak sıkıcı

bu konuda birşey yapabilirsen iyi olur
Reply With Quote
  #19  
Old 25.05.2011, 00:23
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ayrıca ek olarak

1. Pencere beep dedi çıktı > pencereye captcahyı girdim enter dedim

2. pencere alta yani görev çubuğuna indi

3. Bana sağ köşede gülen yüz ya da asık surat gösterse güzel olur, böylece captchaları doğru girdiğimden emin olup yoluma hızla devam edebilirm. diğer türlü diğer pencereyi elle açıp bakmam gerekiyor

sadece tavsiyelerim
Reply With Quote
  #20  
Old 25.05.2011, 12:40
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

@lelim
bizim için girilen captchalar ile yanlış girdiklerimiz için kredi eksilmesini 7 yapsan daha güzel olur.captchatraderda yanlış yaptığımda kredi vermiyordu bu ise çok siliyor.bi de captcha olmadığındaki önleminde captchanın bize gönderilme süresini kısaltabilecek misin? ya da bizim ayarlayabilmemiz için bir ayar ekleyebilir misin?sistem bildirim alanına inebilme ve sağ tıklamayla ayar yapabileceğimiz şekle getirebilecek misin?ses için değişiklik desteği eklenecek mi? freeloaderın değiğine de katılıyorum
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:06.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.