JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12.09.2013, 07:49
Darius121
Guest
 
Posts: n/a
Default premiumize.me brak wyboru konta w menedzerze kont

Jak skonfigurować program pod konto jak w temacie. Według premiumize.me powinno być do wyboru w menedzerze. Używam ostatniej wersji programu , po aktualizacji, język polski.
Reply With Quote
  #2  
Old 12.09.2013, 09:27
tom70's Avatar
tom70 tom70 is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Polska
Posts: 123
Default

W jd2 konto premiumize.me znajduje się w menadżerze kont ,można wpisać hasło i login
Reply With Quote
  #3  
Old 12.09.2013, 10:21
Darius121
Guest
 
Posts: n/a
Default

Problem polega właśnie na tym że nie ma konta premiumize.me w menedzerze, więc nie ma co wybrać.
Reply With Quote
  #4  
Old 12.09.2013, 11:45
Darius121
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by tom70 View Post
W jd2 konto premiumize.me znajduje się w menadżerze kont ,można wpisać hasło i login
JD2 czyli ta wersja eksperymentalna (beta) bo ja zainstalowałem zwykłą stable?
Reply With Quote
  #5  
Old 12.09.2013, 20:04
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Tak.
I jeszcze jedna uwaga: wersja JD1 Stable nie jest już rozwijana a więc obsługa multihostingów wyłącznie w wersji JD2.

Last edited by editestowy; 12.09.2013 at 20:07.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:36.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.