|
|||
|
|||
Przeklej - przerywa transfer
Od kilku dni mam problem z pobieraniem plików z Przeklej . Po dodaniu pliku program zaczyna pobierać i nagle pojawia sie komunikat - Problem z siecią -pliki nie pobierają sie do końca ( te po ok. 100 Mb lub wiecej), następują przerwania tylko małe pliki ( np.14Mb )pobierają się całe .Pliki z przeglądarki sciągają się bez problemów ( te same )Czy to nie czasem problem z serwisem ? Może ktoś coś doradzi lyb zna odpowiedż , ściąganie z preglądarki jest bardzo kłopotliwe
|
|
|||
|
|||
U mnie się też nieraz przerywa, ale na szczęście od niedawna przeklej wprowadziło możliwość wznawiania plików, więc jeśli ręcznie nie wznowisz to program sam po 5 minutach próbuje wznowić ściąganie. Poprzednio było tak, że ściągałem plik 200 MB i mi po ściągnięciu 195 przerwało i trzeba było wszystko od nowa, to był ból. Teraz przynajmniej tego problemu nie ma.
|
|
|||
|
|||
Program wznawia , po komunikacie - Problem z siecią - pobiera po 5 minutach. Ale dalej nie wiem dla czego tak się dzieje
Last edited by as11; 20.04.2010 at 18:34. |
|
|||
|
|||
Mi też jdownloader sie psuje nic nie moge pobrać z przeklej.pl to mnie bardzo denerwuje do póki program nie szwankował polecałem go każdemu ze swoich znajomych, czekam z nie cierpliwością na aktualizację.
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Kliknij w ? obok dodatków.
|
|
|||
|
|||
O dzieki wielkie
LOG z przeklej bo dalej nie działa! **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** |
|
|||
|
|||
A po co log, jak to nie jest żaden błąd? Trzeba się zarejestrować, wpisać dane logowania w JD i mieć szczęście czy nie trafisz na traffic.
|
|
|||
|
|||
rapideo.pl/polecam,xyz85
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|