|
|||
|
|||
"ihr cookie wurde nicht erkannt. Bitte loggen Sie sich unten ein oder kaufen Sie eine
Witam. Jdownloader wyświtlił mi komunikat następującej treści "ihr cookie wurde nicht erkannt. Bitte loggen Sie sich unten ein oder kaufen Sie einen Premium-Account. Sofortige Freischaltung" No i co najgorsze nie pobiera. Proszę o pomoc jak to naprawić???:outch:
|
|
|||
|
|||
Mam ten sam problem. Jakaś masowa akcja chyba będzie
|
|
|||
|
|||
Nie wiem czy mi sie dobrze wydaje, ale czy na stronie rapida przycisk "free user" nie byl zawsze po lewej stronie? Moze cos pozmieniali i trzeba czekac na update JD.
|
|
|||
|
|||
Mam pomysł. Wydaje mi się, że to wina tego, że rapid zamienił miejscami ikonki free download and rapid czy tam premium download. Dlatego najlepszym wyjściem byłoby gdyby w jakiś sposób jdownloader używałby z powrotem tego linku co powinien a nie tego, którego używa ;P
Edit: Dokładnie to samo, co napisał użytkownik nade mną Edit 2: A tymczasem polecam używanie programu skipscreen. Ma on wprawdzie jedną wadę - nie może po prostu ciągnąć wszystkiego naraz, bo trzeba mu wybierać gdzie ma zapisywać w momencie kiedy rapid pobiera - czyli tak jak jest jak się normlanie pobiera. A tak można by to przynajmniej na jakiś czas ominąć :D Last edited by Artenol; 28.05.2010 at 14:21. |
|
|||
|
|||
No to czekamy na aktualizację JDownloadera...
|
|
|||
|
|||
Tak... też mam to samo od kilku godzin...
|
|
|||
|
|||
witam mam ten sam problem proszę o pomoc
|
|
|||
|
|||
zresetujcie program i działa, robimy to klikając na pasku menu Plik i potem Restartuj
|
|
|||
|
|||
Faktycznie dziala, dzieki bardzo.
|
|
|||
|
|||
UWAGA!!!!!!!!!! Użytkownicy. Jeśli nie dzała wam dalej jdownloader to zrestartujcie go i zostaną wam wgrane nowe aktualizacje do programu. Program niechciał ściągać plików z rapida i z wielu innych, poniewż zostały wgrane nowe aktualizacje.
Teraz już wszystko będzie działać!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
FIXED, restart JD twice and RESET FAILED LINKS!
GreeZ pspzockerscene
|
|||
|
|||
jak wyżej.
...i hula |
|
|||
|
|||
No teraz może i pobieranie jest poprawione, bo z jednego starego konta, które dzisiaj utraciło ważność wczoraj mi pobierało ale mam też drugie (ważne do 22 czerwca) konto premium a gdy próbuję z niego pobierać (po wgraniu ostatniej aktualizacji) pojawia się inny problem "Dieses Konto ist abgelaufen...." (tłum. To konto wygasło) taką informacje widać w szczegółach konta i jDownloader próbuje ściągać jako free user.
Konto na 100% działa i jest poprawne, bo przez przeglądarkę mogę się na nie zalogować i pobierać. |
|
|||
|
|||
not working
|
|
|||
|
|||
LOG z JD 11185 Rapidshare stop all download.
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** |
|
|||
|
|||
..ja z kolei, faktycznie po aktualizacji normalnie mogę już pobierać.. z tym, że jedynie pierwszego linka z RS.
Kiedy skończy pobierać part1 i zaczyna part2 ( który jest dostępny) zaczyna odliczać 5 minut, po odliczaniu ponownie odlicza i tak w kółko.. a przy parcie3 pojawia się [oczekiwanie na nowe IP]. Nic nie daje restart programu ani uzyskanie nowego ip przez ponowne połączenie z internetem. Czy ktoś ma/miał ponowny problem? |
|
|||
|
|||
Wszyscy, ponieważ na darmowym koncie trzeba czekać na kolejne ściąganie 15 minut (chyba że ktoś ma zmienny IP). Program zawsze odlicza 5 a nie 15 minut, bo od czasu do czasu zdarzy się że nie trzeba tyle czekać (ale zdarza się to rzadko) Dlatego co 5 minut program sprawdza czy już można pobierać - jak nie, to czeka następne 5 i znowu sprawdza. Zawsze po trzecim odliczaniu 5 minut program pobiera następny part. Ile dokładnie minut pozostało do następnego pobierania możesz zawsze sprawdzić jak wejdziesz przez przeglądarkę na link.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|