JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #881  
Old 02.05.2011, 18:30
twistedvincent twistedvincent is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 89
Default Fileserve login

I'm a registered fileserve premium member till 11/23/11 but as of today jdownloader is showing an invalid account.

Hope you can help...
  #882  
Old 02.05.2011, 18:59
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,969
Default

change pw in browser so it does not contain any special chars
remove account from jd and add it again

does browser need a captcha when you login?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #883  
Old 02.05.2011, 20:43
willowdo willowdo is offline
JD VIP
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rosario (Argentina)
Posts: 441
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
does browser need a captcha when you login?
yes!!!

fileserve premium no work!!!
  #884  
Old 03.05.2011, 00:40
twistedvincent twistedvincent is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 89
Default

Just now noticed that a captcha is needed to log in. GREAT.....no possible way to use jdownloader with that crap!
  #885  
Old 03.05.2011, 00:49
twistedvincent twistedvincent is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 89
Default

HA!! I just installed their JOKE of a download manager and you CAN'T!!!I
It keeps redirecting you back to the homepage to sign in with a captcha and is still doesn't work. I really do like fileserve, but they screwed this one up.
  #886  
Old 03.05.2011, 08:44
a7mag3ddon
Guest
 
Posts: n/a
Default

At lest you can log into their main site, i cant even do that. Which means ultimately i cannot even contact them, even change password does not work (cos i thought maybe i got hacked).

Very frustrated, Luckily i only paid for 6 months worth s and was due to run out and of may. Perhaps ill join filesonic?
  #887  
Old 03.05.2011, 10:16
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

The IWF censorship Mafia might be the cause that you can't reach them. Where are you from?
  #888  
Old 03.05.2011, 10:41
excursion
Guest
 
Posts: n/a
Default

hello,

I am having the same issue as agressor,

My account is in Australia and will not authenticate through jDownloader but works through my browser fine.

Editing : Well captcha is obvously causing this issue so unless you can incorporate some sort of work around i gess its on to filesonic

Last edited by excursion; 03.05.2011 at 11:04. Reason: Understanding the issue
  #889  
Old 03.05.2011, 11:36
smils99
Guest
 
Posts: n/a
Default

The funniest thing in fileserve serve manager tool to provide a login Not even....--a but Firefox web browser instead of in the security log is possible fileserve

Last edited by smils99; 03.05.2011 at 11:41.
  #890  
Old 03.05.2011, 12:03
a7mag3ddon
Guest
 
Posts: n/a
Default

Im in the UK, it may be fixed now as i can log into the filserve front end without captcha but not at home so cant test Jdownlaoder functionality just yet.

Im sure others may post their results before i can test though. Will update thread upon my return!
  #891  
Old 03.05.2011, 13:40
twistedvincent twistedvincent is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 89
Default

Quote:
Originally Posted by a7mag3ddon View Post
At lest you can log into their main site, i cant even do that. Which means ultimately i cannot even contact them, even change password does not work (cos i thought maybe i got hacked).

Very frustrated, Luckily i only paid for 6 months worth s and was due to run out and of may. Perhaps ill join filesonic?
DON'T join filesonic!! They have been the WORST sharing service ever for me. Maybe they run better for the rest of the world, but here in the US they are COMPLETELY unreliable. It's funny, I JUST bought a new 6 month fileserve membership, and let my filesonic go.
  #892  
Old 03.05.2011, 13:58
excursion
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by a7mag3ddon View Post
Im in the UK, it may be fixed now as i can log into the filserve front end without captcha but not at home so cant test Jdownlaoder functionality just yet.

Im sure others may post their results before i can test though. Will update thread upon my return!
I can confirm that fileserve has removed the requirement of captcha on there login.

My fileserve works now through jdownloader

All is well again..... until next time.
  #893  
Old 03.05.2011, 16:25
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,969
Default

i hope the captcha is gone for all premium and not only for a few
for example i never had a captcha
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #894  
Old 03.05.2011, 19:15
a7mag3ddon
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yep just confirmed it as well on my JD all is fine.

Im still pursuing Fileserve for an explanation as to what happened i have lost 2 paid days because of this ;-)
  #895  
Old 03.05.2011, 21:17
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,260
Default

Tell them they should extend it for at least 2 days for free, that's just fair!

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?

-----------------------------------

On Vacation / Im Urlaub
Start: 2024-02-08
End: TBA

  #896  
Old 04.05.2011, 00:16
twistedvincent twistedvincent is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 89
Default

Mine working as well!!!
Definitely an extension for the problems!!
  #897  
Old 04.05.2011, 22:01
wildman
Guest
 
Posts: n/a
Default

I'm having a problem with FileServe plugin reporting a file as being online but when I tried to access file - it says FILE REMOVED.

Here is one example: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

When LINKGRABBER tests the link - it shows as being ONLINE.

When Jdownloader attempts to further access the file, it shows as FILE REMOVED.

What's going on?
  #898  
Old 04.05.2011, 22:06
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,260
Default

@wildman
EVER thought about accessing the link via browser?
It's displayed as "online" because of an old FILESERVE linkchecker bug, fileserve has to fix it, this is not our problem!

Amazing, their bug now exists over a 3/4 year...

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?

-----------------------------------

On Vacation / Im Urlaub
Start: 2024-02-08
End: TBA

  #899  
Old 05.05.2011, 10:49
Nelson Freitas
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi guys,

I'm having this errors. Can you help me out?

Heres the link: http://jdownloader.org/pastebin/38144

Thanks
  #900  
Old 05.05.2011, 11:10
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

What type of errors?

Please, provide example links.
  #901  
Old 05.05.2011, 11:21
Nelson Freitas
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sorry. Here's a link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
  #902  
Old 06.05.2011, 02:31
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,434
Default

Please read message 895 above.
  #903  
Old 07.05.2011, 10:43
BeeBee
Guest
 
Posts: n/a
Default

I've got same problem with FileServe & FileSonic Both are using premium account but can't resume download with any downloader inclode jdownload

Please take a look on this log
http://jdownloader.org/pastebin/38456

Thank you
  #904  
Old 07.05.2011, 10:54
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Did you create your accounts in jD? Do you see a key icon in the host column?

Please, provide example links that you can't resume.
  #905  
Old 09.05.2011, 12:25
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,969
Default

do you use a proxy? what firewall/av do you have?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #906  
Old 10.05.2011, 05:26
boomer758
Guest
 
Posts: n/a
Default

i dont know if this is the right forum or not but fileserve plugins have to be updated im pretty sure, im getting a "plugin error (out of date)" when trying to download. thanks heaps in advance
  #907  
Old 10.05.2011, 09:30
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,969
Default

please provide a logfile
http://support.jdownloader.org/index...&kbarticleid=8
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #908  
Old 10.05.2011, 09:34
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

@boomer758

Also provide the example links you use for preparing the log.
  #909  
Old 10.05.2011, 12:25
Saga
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have a similar problem so I thought I'd help out with the log:

http://jdownloader.org/pastebin/38778
  #910  
Old 10.05.2011, 15:21
BeeBee
Guest
 
Posts: n/a
Default Here it is..

@remi
@Jiaz



I'm using windows7 firewall & McAfee Virus Scan Enterprise 8.7i as AV.
I already set to allow all pass for Jdownloader to both software. [even I turn off all firewalls(windows, ADSL modem) & AV. problem still occur]



JD alway say "Server does not support chunkload" its happen after connection reset which alway happen in period on my internet connection (I'm using ADSL connection) you will notice my parallel connection set to 1 if set >1 JD won't start download at all.

And, It happen on every link of fileserve & filesonic

Any suggestion?
  #911  
Old 11.05.2011, 10:34
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

When this problem occurs, can you still download with your browser?

Where are you from?
  #912  
Old 11.05.2011, 16:10
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,260
Default

@remi
It happens when using multiple connections (but not always).
To solve it Jiaz has to add errorhandling for chunkerrors for those hosts.

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?

-----------------------------------

On Vacation / Im Urlaub
Start: 2024-02-08
End: TBA

  #913  
Old 11.05.2011, 16:15
BeeBee
Guest
 
Posts: n/a
Default

@remi

Currently, I can start download immediately with all my browsers [ie 8.0.7601.17514, FF 3.6.16, Chrome 11.0.696.60beta all run on Windows7 Home Premium 64bits] but none of them can resume paused download file.
About before couple weeks ago fileserve work fine with any download method this just start getting weird for last 2 weeks 'til now. FYI I'm located in Thailand.

Last edited by BeeBee; 11.05.2011 at 16:19.
  #914  
Old 11.05.2011, 18:06
a7mag3ddon
Guest
 
Posts: n/a
Default

Just a bit of an update to the original post and subsequent error with fileserve, i finally got a reply back from there tech and this is what they had to say...

The problem might be encounter every now and then but won’t stay like this for long.
IWF(Internet Watch Foundation) for UK is being very thorough in filtering Fileserve user. All UK users are bound in 1 IP and users are only will have these kind of errors and issues if any chance they have input their login credentials 5 consecutive tries. Please be reminded that it is not our will to have our UK users suffer from this, our Tech team are now looking into possible solution in getting around this IWF issue.
Until we figure out a possible solution, it is wise to do the cache cleaning every now and then and trying a different browser. If you happen to have a download manager, register your Fileserve premium account so that you won’t need to enter your details for every download you do.

Your patience and understanding regarding this issue will be highly appreciated.
  #915  
Old 11.05.2011, 21:08
arupict
Guest
 
Posts: n/a
Default Fileserve Premium Account problem

I have fileserve premium account. But I can't use it in JDownloader. Every time I set the username and password, it shows ServerError, will retry later. I've used another premium account before in the same computer. That time I had no problem. But now I'm having this problem, I can't use premium account in JD. While I can use premium account through my browsers and other download managers. My JD is updated to the latest release and my JAVA is also latest. I'm quite sure my username and password is OK. Please help me. Thank you in advance.
Attached Thumbnails
jderrr.jpg  
  #916  
Old 12.05.2011, 01:13
MrHuk
Guest
 
Posts: n/a
Default Fileserve been worse lately?

The last few days Fileserve (premium) has been really bad for me, I'm getting connection lost errors, Hoster problem? errors, slow speed and the downloads are stopping and starting. Fileserve has never been that great for me but it's never been this bad. I'm using the latest IDM.
  #917  
Old 12.05.2011, 01:15
MrHuk
Guest
 
Posts: n/a
Default

I'm having several problems with Fileserve premium:

- Sometimes it forgets I have premium and I have to refresh it, then close IDM for it to work.

- I'm getting loads of hoster problem? errors and connection lost errors.

- Slow speeds (about 1.3mb/s when I should get 1.7mb/s).

- Sporadic speed, it constantly goes up and down, mostly down.

It's got really bad over the last few days.
  #918  
Old 12.05.2011, 01:42
MrHuk
Guest
 
Posts: n/a
Default

Le sigh:

Quote:
Attempting to download failed.
The IWF has recently implemented changes that may affect your download ability on the site. Please contact your local ISP or upgrade your account to a Premium account now.
  #919  
Old 12.05.2011, 09:20
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

@arupict

Allow java and javaw in your firewall and virus software.

Also change your password if it contains special characters.

Quote:
Originally Posted by MrHuk View Post
Fileserve has never been that great for me but it's never been this bad. I'm using the latest IDM.
Quote:
Originally Posted by MrHuk View Post
Sometimes it forgets I have premium and I have to refresh it, then close IDM for it to work.
Try to use jD. You're not on an IDM forum but on a jD forum. I can't help you with IDM.
  #920  
Old 12.05.2011, 10:11
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,969
Default

try to set max connections to 1 and do not use resume when your isp is filtered with iwf list.
iwf is fuxxing up fileserve and many other hosters...
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:52.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.