JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #3261  
Old 17.09.2019, 13:31
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

I meant the max connections/chunks and not max downloads but you can leave your values
__________________
JD-Dev & Server-Admin

Last edited by Jiaz; 17.09.2019 at 13:35.
Reply With Quote
  #3262  
Old 17.09.2019, 14:40
msq msq is offline
JD Alpha
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 23
Default

Thank you for your help.

I managed to download 480p video, that will do.
Reply With Quote
  #3263  
Old 17.09.2019, 14:48
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

Thanks for the feedback. Also can try different format/codec with higher quality
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3264  
Old 25.09.2019, 22:23
Sergei_Shablovsky's Avatar
Sergei_Shablovsky Sergei_Shablovsky is offline
JD Alpha
 
Join Date: Apr 2017
Location: Kyiv, Torramnce, Paris, Milan, Rome
Posts: 20
Default

Quote:
Originally Posted by Sergei_Shablovsky View Post
Hi!

After entering correct user name & password, window "Check account" appear and after then new window Message "Cannot add Account because Premium Account".

What this mean and how to all my YouTube accounts ?

Thank You and have a nice day!
Up! The issue still exist. Fresh JD update 5 min ago.:outch:

Any good news?
Reply With Quote
  #3265  
Old 26.09.2019, 10:21
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

Quote:
Originally Posted by Sergei_Shablovsky View Post
Up! The issue still exist. Fresh JD update 5 min ago.:outch:
Any good news?
I'm sorry but no progress at all.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3266  
Old 26.09.2019, 10:46
mz168 mz168 is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2019
Posts: 10
Default

Recently I'm getting this "Temporily Unavailable" status after partial downloads for YT links.

Not all links gets this error, only selected few. Even removing and re-adding wouldn't make them download completely.

Tried everything, restart, update, PC reboot...

Is this just me?
Reply With Quote
  #3267  
Old 26.09.2019, 10:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

@mz168: choose different format/codec, there are other reports with same issue
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3268  
Old 30.09.2019, 15:11
antinotice antinotice is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@mz168: choose different format/codec, there are other reports with same issue
I did some testing and here are my findings:
  • it only happens to new videos (old videos from before this issue started happening, are fine)
  • it only happens when trying to download 720p@24/30fps h.264 videos (basically pre-DASH format used for old, pre-HTML5 browsers, probably other non-DASH formats are affected too)
  • affected videos have 720p@60fps h.264 variant with really low size (terrible quality)
  • DASH variants for affected videos work fine (I tested both 720p and 1080p, 30 and 60 fps, h.264 and VP9 HQ)

I noticed that it happens more often - few months ago I had this issue with only one channel and not always. Now all new videos from this channel are affected and it happens to other channels too.

It seems that YT is phasing out support for old browsers with no DASH support. This is sad because it offered best quality for 720p videos and download speed wasn't capped like for DASH videos. Also, this format was the most widely supported by "old" players, devices and TVs.

Suggestion for affected people: do not download 720p@30fps h.264 videos (possibly some 480p and 360p too) - change your default codec to VP9. If you player/device can't support it, you can download 1080p h.264 since it supports DASH.

Suggestion for jDownloader: change default format for 720p@30fps h.264 (and possibly all affected variants) to DASH-supported version since more and more videos won't work. Leave this variant as an option in the plugin (since old videos will still work), while DASH version is default. Also, it would be nice to know which variants are DASH and which are not (all 1080p, VP9 and 60 fps videos are DASH - not sure which variant are non-DASH, except 720p@30fps h.264).
Reply With Quote
  #3269  
Old 06.10.2019, 22:43
tunayx's Avatar
tunayx tunayx is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Location: Xp Sp3 wth Java 7 No Firewall / Turkey
Posts: 660
Default

Sorry I solved the issue.

Last edited by tunayx; 06.10.2019 at 23:10.
Reply With Quote
  #3270  
Old 09.10.2019, 18:27
wppcproductions wppcproductions is offline
DSL User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 37
Default Disable Webm

Hi All.Since I have an old computer .I Like to disable Webm videos from downloading...How to do that in the advance settings.

Thanks in advance...........
Reply With Quote
  #3271  
Old 09.10.2019, 19:08
mgpai mgpai is offline
Script Master
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 915
Default

Quote:
Originally Posted by wppcproductions View Post
I Like to disable Webm videos from downloading ...
You can disable 'filetypes' in "Settings > Plugins > youtube.com".

WEBM/MKV files will not run well on older systems only if the video streams are encoded using "VP9" codec. It is better to disable that 'codec' instead of the 'filetype'.
Reply With Quote
  #3272  
Old 09.10.2019, 19:16
wppcproductions wppcproductions is offline
DSL User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 37
Default

Where do i find that settings mgpai...I dont want Jdownloader grabbing them....
Reply With Quote
  #3273  
Old 09.10.2019, 19:28
mgpai mgpai is offline
Script Master
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 915
Default

Quote:
Originally Posted by wppcproductions View Post
Where do i find that settings ...
Quote:
Originally Posted by mgpai View Post
You can disable 'filetypes' in "Settings > Plugins > youtube.com".
In the "Settings' tab click the "Plugins" icon, then select "youtube.com" in the plugins drop down list.
Reply With Quote
  #3274  
Old 10.10.2019, 06:50
davis89 davis89 is offline
JD Alpha
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 23
Default Youtube: Prefered Subtitle Languages

@edit(found my solution)
Normal search didn't worked here so I searched this topic and found an answer to my question about this setting:
Youtube: Prefered Subtitle Languages

Working example: ["en","tr"]

Last edited by davis89; 10.10.2019 at 06:53.
Reply With Quote
  #3275  
Old 10.10.2019, 18:04
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

@davis89: sorry for late answer but thanks for sharing your findings!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3276  
Old 10.10.2019, 18:22
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

@antinotice: thanks for sharing your findings. you can rightclick and change variant via context menu, and there you'll see container column in dialog. also in plugin settings you'll see the container column which shows if the source is DASH or not
can you provide some example links for testing?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3277  
Old 10.10.2019, 20:42
wppcproductions wppcproductions is offline
DSL User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 37
Default

Quote:
Originally Posted by mgpai View Post
In the "Settings' tab click the "Plugins" icon, then select "youtube.com" in the plugins drop down list.
Thanks mgpai.I found it and deselect the file extensions that I dont want ...
Reply With Quote
  #3278  
Old 11.10.2019, 18:04
Brother Spartacus Brother Spartacus is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
Default Youtube Host Problem & Plugin Failure

Hi

First post here. For the last couple of days, I've been unable to download from Youtube. Normally I'd wait for a new plugin but can't see any others experiencing any problems. I literally download millions of Subtitle/Txt/Thumb files to create a database of news. Is it possible Youtube has blocked my IP for hammering their servers?
Reply With Quote
  #3279  
Old 14.10.2019, 15:23
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

@Borther_Spartacus: In short, YES. they do block IPs for mass crawling/activity. I don't know how long or other details but other users reported the same and could solve it with ...fresh IP
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3280  
Old 15.10.2019, 19:09
reddevil reddevil is offline
Black Hole
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 266
Default

Hi, Video doesn't get muxed after 100 percent of download (audio, image, srt are all fine) and am left with *.dashVideo *.dashAudio files inside the folder.
Links:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Log: 15.10.19 19.40.55 <--> 15.10.19 21.17.33 jdlog://3223130900751/

Please look into it.
Thanks and Regards
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:51.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.