JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #341  
Old 02.11.2011, 16:18
vest
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by remi View Post
This is what I found about msiexec.exe :-

(source : "**External links are only visible to Support Staff**)
Yes I know what msiexec is. The point is that what the program does is suspicious, and since I have not received any explanation by the developers I will delete it.
Reply With Quote
  #342  
Old 02.11.2011, 23:44
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

Quote:
Originally Posted by vest View Post
Yes I know what msiexec is. The point is that what the program does is suspicious, and since I have not received any explanation by the developers I will delete it.
hi,
i don't know any reason for my system to start msiexec each time you start CBH. you may try to uninstall and reinstall CBH. if that doesn't solve problem, you may have a corrupted installation of windows installer software. i don't know what to do if thats the case :(
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
  #343  
Old 02.11.2011, 23:48
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

Quote:
Originally Posted by blacksheep View Post
Hi (my first post): I'm loosing credits too fast with CBH. Last time i loose 1000 points and i don't have so many links downloaded. Maybe one of my links is failing (but wich one?). What can i do to solve this?


My user name in CBH is blacksheep.

Thanks for CBH!
And thanks to the creators of Jdownloader.
hi,

this answer is also for all users nowadays having problems with their uncompleted downloads and credits.

most probably you are downloading from fileserve. JD and fileserve having issues with their relation these days, fileserve doesnt seem to let jd start a fileserve download. please dont use fileserve with CBH until they get ok again
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
  #344  
Old 08.11.2011, 01:08
Chickenfloss
Guest
 
Posts: n/a
Default

First off, I would just like to say this program is amazing and it has made my life 100x easier. I just thought I'd register to also tell you that it's possible, at least for me, to earn points by typing in anything I want. I tested it on 5 captchas in a row and got points regardless. Although, I don't use this info for evil and do the right thing. Am I the only one this happens to or is it a bug?
Reply With Quote
  #345  
Old 08.11.2011, 07:01
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

If you're writing about reCaptchas then only the generated control string (currently it has a wave line wave line) needs to be guessed more or less correctly. It always is a non-existing word. The other blob is a scanned word and as the Gogol Mafia doesn't know it themselves, it can't be checked
Reply With Quote
  #346  
Old 12.11.2011, 11:54
user242 user242 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 7
Default

Hi, CBH doesnt work with hellshare.com. I have tried captchatrader and it worked. Can you fix it please? Thx
Reply With Quote
  #347  
Old 12.11.2011, 11:58
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Please read post #340.
Reply With Quote
  #348  
Old 12.11.2011, 12:38
user242 user242 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 7
Default

I know how to edit jacinfo.xml, I meant that it doesnt work after adding it in jacinfo.xml. It just behaves strange, it keeps poping up different captchas and countdowns a seconds over and over and doesnt start downloading. That crocko.com from post#340 has the similar strange behaviour (after adding it in *.xml), the captcha from crocko is not being sent to CBH, but pops up internally in JD although it is on the jacinfo.xml list. There is nothing wrong with JD itself I think, because both servers (hellshare and crocko) work with captchatrader that has very similar *.xml. I wouldnt report any CBH fault here without previous trying in captchatrader.

Last edited by user242; 12.11.2011 at 12:57.
Reply With Quote
  #349  
Old 12.11.2011, 12:49
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

I see only one reason why it might not work. It might have been referred to in another jacinfo file that takes precedence over the CBH jacinfo file. That doesn't explain why the crocko thing doesn't work because I think that's a new host name. I'm just too tired to think about any other cause...
Reply With Quote
  #350  
Old 12.11.2011, 13:10
user242 user242 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 7
Default

Thanks, I will use captchatrader for these two and maybe others that wont work with CBH. I hope that it will be fixed in the future, because i dont like using both services at once and i dont like the CT at all :-)
Reply With Quote
  #351  
Old 13.11.2011, 18:48
tahayassen
Guest
 
Posts: n/a
Default

Does Captcha Brotherhood work with the nightly builds of JDownloader? CaptchaTrader only works with the official releases of JDownloader, so I'm going to switch to Captcha Brotherhood if it does work with the nightly builds.
Reply With Quote
  #352  
Old 13.11.2011, 18:55
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 53,609
Default

Captchatrader works with all releases, you just have to install it correctly!

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
How to create a log || Wie man einen Log erstellt
Captcha FAQ EN || Captcha FAQ DE || Erste Schritte & Tutorials
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #353  
Old 13.11.2011, 22:14
tahayassen
Guest
 
Posts: n/a
Default

Awesome! It worked with the nightly builds! I've switched over. XD
Reply With Quote
  #354  
Old 16.11.2011, 14:28
Flanker-B
Guest
 
Posts: n/a
Default

As of today CBH Solver can't log in to server. I quote the error: "Exception in getconfig. Unable to connect to remote server at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at captchaSolver.frmCaptchaSolver.getConfig()"
I'm also unable to use the plugin for my downloads (similar error message appears).
Reply With Quote
  #355  
Old 16.11.2011, 14:30
Flanker-B
Guest
 
Posts: n/a
Default

now it works.
Reply With Quote
  #356  
Old 20.11.2011, 22:11
Dumah Brazorf
Guest
 
Posts: n/a
Default

Too often captchatrader has server problems but it has api in several languages. I'm actually using java API.
Will you release APIs?
Reply With Quote
  #357  
Old 21.11.2011, 08:30
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Quote:
Originally Posted by Dumah Brazorf View Post
Will you release APIs?
APIs for what? Who do you mean with "you"?
Reply With Quote
  #358  
Old 21.11.2011, 09:37
Dumah Brazorf
Guest
 
Posts: n/a
Default

Not only file hosters use captcha.
Captchatrader can be used in own application, there are APIs for several program languages. http://captchatrader.com/documentation
For you I mean the guys of cbh.
Reply With Quote
  #359  
Old 21.11.2011, 20:04
fajd fajd is offline
DSL Light User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 34
Default

CBH with JD doesn't work! :-(

I can solve Captchas and I get Credits for it, so I think CBH is fine so far.

In JD JAntiCaptcha is activated.
In my JD installation, I have this Folder:
...\JDownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood
with on file:
jacinfo.xml
which also contains the hoster im dl'ing from: uploaded.to

Is this all correct, anything else I have to set, any other files?

Thanks


Edit:
I also checked the "Check JD Intergration" in CBH and did several restarts of both JD and CBH, but no effect... :-(
Reply With Quote
  #360  
Old 21.11.2011, 23:12
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

Quote:
Originally Posted by fajd View Post
CBH with JD doesn't work! :-(

I can solve Captchas and I get Credits for it, so I think CBH is fine so far.

In JD JAntiCaptcha is activated.
In my JD installation, I have this Folder:
...\JDownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood
with on file:
jacinfo.xml
which also contains the hoster im dl'ing from: uploaded.to

Is this all correct, anything else I have to set, any other files?

Thanks


Edit:
I also checked the "Check JD Intergration" in CBH and did several restarts of both JD and CBH, but no effect... :-(
hi,
please check if jdownloader puts a file named input.jpg which contains JD captcha image. if that exists, please email me your log files. if it doesnt exist, there is a problem with jd and cbh.
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:44.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.