JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19.04.2010, 19:47
as11
Guest
 
Posts: n/a
Default Przeklej - przerywa transfer

Od kilku dni mam problem z pobieraniem plików z Przeklej . Po dodaniu pliku program zaczyna pobierać i nagle pojawia sie komunikat - Problem z siecią -pliki nie pobierają sie do końca ( te po ok. 100 Mb lub wiecej), następują przerwania tylko małe pliki ( np.14Mb )pobierają się całe .Pliki z przeglądarki sciągają się bez problemów ( te same )Czy to nie czasem problem z serwisem ? Może ktoś coś doradzi lyb zna odpowiedż , ściąganie z preglądarki jest bardzo kłopotliwe
Reply With Quote
  #2  
Old 20.04.2010, 01:17
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

U mnie się też nieraz przerywa, ale na szczęście od niedawna przeklej wprowadziło możliwość wznawiania plików, więc jeśli ręcznie nie wznowisz to program sam po 5 minutach próbuje wznowić ściąganie. Poprzednio było tak, że ściągałem plik 200 MB i mi po ściągnięciu 195 przerwało i trzeba było wszystko od nowa, to był ból. Teraz przynajmniej tego problemu nie ma.
Reply With Quote
  #3  
Old 20.04.2010, 17:48
as11
Guest
 
Posts: n/a
Default

Program wznawia , po komunikacie - Problem z siecią - pobiera po 5 minutach. Ale dalej nie wiem dla czego tak się dzieje

Last edited by as11; 20.04.2010 at 19:34.
Reply With Quote
  #4  
Old 01.05.2010, 17:27
mono09
Guest
 
Posts: n/a
Default

Mi też jdownloader sie psuje nic nie moge pobrać z przeklej.pl to mnie bardzo denerwuje do póki program nie szwankował polecałem go każdemu ze swoich znajomych, czekam z nie cierpliwością na aktualizację.
Reply With Quote
  #5  
Old 14.07.2010, 01:41
miki
Guest
 
Posts: n/a
Default

1. Przeklej nie dziala pobieranie - tylko dla zarejestrowanych. i nic k.... nie idzie pobrac, download stoi w miejscu.



2. Jak włączyć dziennik zdarzeń w JD 12000 ?
Reply With Quote
  #6  
Old 14.07.2010, 18:24
tom70's Avatar
tom70 tom70 is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Polska
Posts: 123
Default

Kliknij w ? obok dodatków.
Reply With Quote
  #7  
Old 14.07.2010, 20:19
miki
Guest
 
Posts: n/a
Default

O dzieki wielkie

LOG z przeklej bo dalej nie działa! **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #8  
Old 14.07.2010, 21:04
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

A po co log, jak to nie jest żaden błąd? Trzeba się zarejestrować, wpisać dane logowania w JD i mieć szczęście czy nie trafisz na traffic.
Reply With Quote
  #9  
Old 10.08.2010, 21:17
miki
Guest
 
Posts: n/a
Default

rapideo.pl/polecam,xyz85
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:25.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.