JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23.09.2012, 16:28
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default AntiGate.com plugin - Support thread

AntiGate JDownloader Plugin
I was inspired by the DeathByCaptcha plugin Density made, so I decided I would try to create my own plugin for JDownloader.

I am just an user of AntiGate.com (if you'd want to ask).

AntiGate.Com is a service which can solve captchas for you (just like DeathByCaptcha).
The main advantage is that you pay only 0.7$/1000 captchas.

Quoting their frontpage:
Quote:
Spoiler:
Antigate.Com is an online service which provides paid realtime image-to-text decoding operations.

The main features are:
  • Cheapest price on the market - starting from 0.7USD per 1000 images, depending on the daily volume
  • Minimum payment is 1 USD
  • Average decoding speed is 15 seconds
  • Pretty simple API (over HTTP) which allows you to add image-to-text decoding functionality to your application
  • Unlimited Multi-threading. You can send as many captchas as you like in a second
  • De-Captcher and Captchabot API protocols are completely supported
  • Accurate usage and payments statistics
  • Never-busy-que. We keep the captcha que in the way to make sure that all captchas are decoded in average 15 seconds. Those who pay more receive the priority. Still the average bid is quite cheap!
  • Service is provided on 24/7/365 basis since November 2007, our distributed infrastructure allows 99.9% uptime
  • 100% of images decoded by human workers from around the world.. This is why by using our service you help them to feed themselves and their families. Be sure they are very happy to earn this money!
You can even test their site if anybody gives you an invitation code (I haven't seen any free codes so long) or if you solve a captcha.
If you want to test their services just signup, login, go to recognition - service test and solve a captcha (there should be a link under your balance) - you will get $0.001 for 1 captcha to solve.


Download:
(Build 2)
in the attachments

How to use the AntiGate JDownloader plugin:
  1. Extract the zip into <JDownloader>/jd/captcha/methods folder
    (antigate folder should appear there when you do it)
  2. Edit <JDownloader>/jd/captcha/methods/antigate/antigate.properties file with Notepad and write in your account key
    (key=<YOUR ACCOUNT KEY>)
  3. Restart JDownloader if it is running
  4. Enjoy using the plugin
    (You have to have $ in your account balance so it can work)

You can also just test the plugin by putting an input.jpg file into the antigate folder and running test_antigate.bat. When it closes itself just check the output.txt for the solution.

If you need any help just post it here and I will try my best to help you.

You might also want to see Captcha FAQ [EN|DE] before asking unnecessary questions.

Quote:
Changelog:
Build 2.1:
- Added turbobit.net.basic and turbobit.net.disabled to the jacinfo.xml file
- Added hitfile.net.basic and hitfile.net.disabled to the jacinfo.xml file

Build 2:
- Improved connection
- Improved error determination
Frequently Asked Questions:
What version of JDownloader is this plugin working with?
It has been tested with JDownloader 0.9 on Windows 7. But it should be working with JDownloader 2 as well.
Does the plugin report incorrectly solved captchas?
No, it doesn't. JDownloader does not have such feature implemented.
I do have enough money, but why doesn't captchas get solved?
1. It is possible that your "bid" is too low. (The number of people solving the captchas for you is too low, so you will need to increase your bid to get your captchas solved before the others).
Login your account, go to recognition / error stats and see if there are any errors of ERROR_NO_SLOT_AVAILABLE. If they are, the situation I described above is matching yours. (You can increase your bid in recognition / bids)
2. JDownloader automatically displays the captcha even if the captcha was already sent to the solver and is being solved. Do not solve the captcha and simply wait for a few more seconds to see if the download starts automaticallly OR you can increase the time in Settings - Captcha - Captcha Chance To Skip Bubble Timeout
I'd like to use this plugin, but I am running Linux/Mac.
You can follow the tutorial gr00vy has made to be able to run this plugin on Linux/Mac. Click here.
I have a different problem.
Check the official Captcha FAQ [EN|DE] to see if you can find the solution there.
Attached Files
File Type: zip antigate.zip (19.0 KB, 1449 views)

Last edited by krayger; 15.07.2014 at 13:41. Reason: Added the plugin as an attachment
Reply With Quote
  #2  
Old 23.09.2012, 16:41
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is online now
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,114
Default

I've added your alternative to the captcha recognitions thread.
If it works well, i can also add the instructions to that thread.

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #3  
Old 25.09.2012, 17:56
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

10 downloads and no response?
C'mmon guys, you can reply even if it is working for you!
Reply With Quote
  #4  
Old 26.09.2012, 22:36
elfiloso1
Guest
 
Posts: n/a
Default

good

Last edited by elfiloso1; 26.09.2012 at 22:44.
Reply With Quote
  #5  
Old 27.09.2012, 00:11
WaterEmblem's Avatar
WaterEmblem WaterEmblem is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 16
Default

Thank you for your work.

It could just be hoarders(such as myself). I don't have an AntiGate account, but I just downloaded it. That way, if the file dies and DeathByCaptcha goes down and you don't update the link, I have an alternative
Reply With Quote
  #6  
Old 27.09.2012, 19:56
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

You are welcome!

I have made a little improvement - you can download it via the updated link.
Reply With Quote
  #7  
Old 28.09.2012, 12:47
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,387
Default

I will not be betrayed but there is software that recognizes the font and it's completely free. But I appreciate someone's work and that someone want to cash in on this

Last edited by djmakinera; 28.09.2012 at 13:02.
Reply With Quote
  #8  
Old 28.09.2012, 17:54
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

I know there is a "free service", but this plugin was in my mind before we all found out about that.
I was looking for a CaptchaTrader-like service but nobody was able to help me, because nobody knew about such a service, so this plugin was made.

Though this is a paid service, it still has it's advantages...
Reply With Quote
  #9  
Old 07.10.2012, 11:11
robt23
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by djmakinera View Post
I will not be betrayed but there is software that recognizes the font and it's completely free. But I appreciate someone's work and that someone want to cash in on this
Could you please clarify this point on free software available - Where ?

By free , you mean you don`t need to pay-in first before you can use it i.e. Captchatrader !:confused:

Am I missing something here .
Reply With Quote
  #10  
Old 09.10.2012, 07:31
Freakza
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi robt23,
i think he means the software antirecaptcha.

but anyway, if you look for a captchatrader alternative, you can visit "9kw.eu" (its completly free!)
(see: http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=8216 for more alternatives)
Reply With Quote
  #11  
Old 11.10.2012, 17:56
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is online now
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,114
Default

Dear users.
The antigate install instructions are now also available in our english and german FAQ threads along with hints to help if you have any problems with setting up such a service!

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #12  
Old 25.10.2012, 21:10
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is online now
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,114
Default

?

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #13  
Old 27.10.2012, 10:07
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

Hi, I have added the plugin as an attachment.

I think you can see that Antigate.com is a human-to-human service - you send captcha to solve, somebody sends the text back. So the accuracy is almost 100% and the response time is about 15-20 seconds.
Reply With Quote
  #14  
Old 16.12.2012, 10:19
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

It is possible that your "bid" is too low. (The number of people solving the captchas for you is too low, so you will need to increase your bid to get your captchas solved before the others).

Login your account, go to recognition / error stats and see if there are any errors of ERROR_NO_SLOT_AVAILABLE. If they are, the situation I described above is matching yours. (You can increase your bid in recognition / bids)

If there are no errors in ERROR_NO_SLOT_AVAILABLE, let me know and I will see what I can do about it.
Reply With Quote
  #15  
Old 21.12.2012, 10:33
mzr910
Guest
 
Posts: n/a
Default

i have right login and key and money on antigate , and test sucsessful for me but plugin dont work in JD , i add depfile.com to jacinfo but no success , test image from depfile from test_antigate.bat work ok
Reply With Quote
  #16  
Old 21.12.2012, 13:05
elrhon
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks for sharing.
Reply With Quote
  #17  
Old 22.12.2012, 11:09
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

Quote:
Originally Posted by mzr910 View Post
i have right login and key and money on antigate , and test sucsessful for me but plugin dont work in JD , i add depfile.com to jacinfo but no success , test image from depfile from test_antigate.bat work ok
What version of JDownloader do you use?
Have you restarted JDownloader before trying to let it solve the captchas from depfile?
Reply With Quote
  #18  
Old 24.12.2012, 20:46
yuppie
Guest
 
Posts: n/a
Default Can anybody share Antigate.com code with me?

Look for a code to register. Got one? PM me.
TIA!
Reply With Quote
  #19  
Old 31.12.2012, 01:09
sssz3
Guest
 
Posts: n/a
Default

wow, thanks works great. Although the antigate website is a little confusing, the captchas are solved quickly and without problems. Thanks for the plugin,,,
Reply With Quote
  #20  
Old 13.01.2013, 10:51
Shield
Guest
 
Posts: n/a
Default

hey i got a problem with your plugin. I tried using lastest JD2 and the JD1 NightlyBuild. The test.bat antigate file works without any problem. (im getting the output).
Though once i start Jdownloader and start my downloads. The captcha field comes but nothing happens. Do i have to do anything else?

i did put the plugin into: \JDownloader\jd\captcha\methods\folder of the plugin

Last edited by Shield; 13.01.2013 at 10:55.
Reply With Quote
  #21  
Old 16.01.2013, 11:25
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

If the captcha dialog window pops up it means the server you are trying to download from is not linked to the antigate captcha method.

1. Check if you have the AntiCaptcha enabled (Settings)
2. Check if the server(s) you are trying to download from is/are in the jacinfo.xml. (more about that in the Captcha FAQ, point 4.5)
Reply With Quote
  #22  
Old 12.03.2013, 09:55
arrebato21
Guest
 
Posts: n/a
Default Problem antigate uploaded.to

Hello.

Before working with me but now I uploaded.to works. What can be the problem?

thanks
Reply With Quote
  #23  
Old 16.03.2013, 14:42
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

Sorry arrebato21, but I don't understand.
Reply With Quote
  #24  
Old 22.03.2013, 15:06
jhon436
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi, I have problem with the API antigate.com for jdownloader not working because the captchas not send the page and when it's been sent up to 5 minutes, so I could not perform automatic downloads due to problems with the plugin antigate I have written to support antigate.com page, but no response for 10 days cataloging the message urgent, but apparently never responds antigate.com your business is left without support service, someone could help me? I have antigate.com balance and is the service I use for captchas in jdownloader solution, because I had never problems and suddenly stopped working, I have increased the supply and the captchas are not well resolved.

I hope your answer
Reply With Quote
  #25  
Old 28.03.2013, 22:35
jhon436
Guest
 
Posts: n/a
Default antigate plugin not working with jdownloader

hello, for two weeks the antigate plugin stopped working with jdownloader and AOL, could fix it I left message on page antigate.com for over a week and no one answers, the support thread for this plugin on this page either no one answered, that has happened with this service that worked with AOL and jdownloade to perfection
Reply With Quote
  #26  
Old 18.04.2013, 19:16
radgnar
Guest
 
Posts: n/a
Default

The plugin works fine with most of the hosters. However, there are some hosters (e.g. turbobit) where the plugin would be ignored. That is, jdownloader pops up the captchas from the hoster instead of sending it through antigate.
Turbobit is listed in the jac* config file. Pretty strange thing imho. If someone has an idea, just let me know. I'd be glad to attach any log files that would help investigating this.
Reply With Quote
  #27  
Old 20.04.2013, 12:57
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is online now
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,114
Default

@radgnar
Please look at the captcha list which is linked in the caprtcha FAQ.
It contains needed info for turbobit.

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #28  
Old 01.05.2013, 12:20
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

I have updated the plugin and added turbobit specials to the jacinfo file.
Download it and let me know..
Reply With Quote
  #29  
Old 22.05.2013, 16:45
Agradon
Guest
 
Posts: n/a
Default

hello,

this plugin dont work for me :(

i can start test_antigate but i cant start java

i have java installed

i use share-online

Last edited by Agradon; 22.05.2013 at 17:05.
Reply With Quote
  #30  
Old 01.06.2013, 12:07
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

If you can't start java, you won't be able to start the plugin and you definitely won't be able to start JDownloader..
Reinstall your Java (uninstall it completely, restart your PC, clean it with a cleaning software, install Java and try again). If you are using 64-bit system, you might need to install both 32-bit Java (x86) and 64-bit Java.
Reply With Quote
  #31  
Old 05.06.2013, 18:54
Agradon
Guest
 
Posts: n/a
Default

This dont work for me :(

Code:
Der Befehl "java" ist entweder falsch geschrieben oder
konnte nicht gefunden werden.
Drücken Sie eine beliebige Taste . . .
java 64 bit i installed

i cant install 64 bit and 32 bit only once
Reply With Quote
  #32  
Old 09.06.2013, 19:45
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

What system are you using? Win7, WinXP, Win8, Linux.. ?
If you can't run JDownloader it means something is wrong with your PC or Java is just installed incorrectly... Open a thread in General Discussion or Problems & Doubts..

I can't help you with this as I can only help with problems related directly to the AntiGate plugin I made.
Reply With Quote
  #33  
Old 05.07.2013, 12:01
krayger's Avatar
krayger krayger is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 32
Default

I have just tested my plugin with JDownloader 2.0 and have experienced absolutely no problems.
Reply With Quote
  #34  
Old 15.07.2013, 07:39
Density Density is offline
JD Beta
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 52
Default

After a long time I came here and see a surprise thread.

Pleasure is mine.
Reply With Quote
  #35  
Old 27.09.2013, 14:22
gr00vy
Guest
 
Posts: n/a
Default

krayger, thanks alot for your work!

I did two little tweaks to make it work on linux:
- Create an antigate.sh file similar to antigate.bat and make it executable
- Change the 'os' parameter in jacinfo.xml to "linux,mac" and change the command to antigate.sh. I also replaced the Windows-typical backslash path separators in the command parameters with Unix-typical forward ones, although I'm not sure whether that's necessary.

So if you're using Linux/Mac, simply download the attachment, extract it into your 'antigate' folder (overwriting jacinfo.xml), make sure antigate.sh ist executable (chmod +x antigate.sh) and you should be good to go!


Cheers,
-gr00vy
Attached Files
File Type: zip antigate_linux.zip (7.4 KB, 92 views)

Last edited by gr00vy; 27.09.2013 at 14:24.
Reply With Quote
  #36  
Old 11.10.2013, 00:34
waltinho
Guest
 
Posts: n/a
Default

the plugin is not working right!

the plugin does not send part or all of your key !

problem solved, plugin file was corrupted!

Last edited by Lram32; 11.10.2013 at 00:55. Reason: merged posts.
Reply With Quote
  #37  
Old 11.10.2013, 03:47
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,614
Default

I find that strange, it shouldn't be corrupted as updater should validate updates against hash values.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #38  
Old 27.05.2016, 13:14
Analogkaesefuss Analogkaesefuss is offline
JD Fan
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 70
Default

I have a problem with this plugin with jd2 beta.

1. it doesn't seem capable of sending parallel requests. It would be nice if it was.

2. If there are 2 parallel downloads started and both initiate a captcha challenge the first is sent and served. The problem is: if this first request takes too long to be answered by AntiGate, the second captcha is not sent to AntiGate after the first has been completed which really messes downloads up.

I'd be grateful if there would be a workaround or fix for this.

AKF
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:51.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.