|
|||
|
|||
![]()
Witam...uzywam tego programu od ponad roku i nigdy nie miałem żadnych problemów..... aż do wczoraj...z nieznanej mi przyczyna porogram przestał działac....
mam konto premium na fileserve..... działa bez problemu gdyz przez przegladarke łaczy sie i pobiera normalnie... Problem mój polega na tym ze po dodaniu plików do jdownloadera i ustuchomieniu sciągania ...łaczy sie on przez pare sekund a pozniej wyskakuje powiadomienie...połaczenie utracone czekaj 5 minut ... Wiem ze nie jestem jedynym z tym problemem...troche poszperałem w sieci n a ten temat i tak: - przeinstlowałem jave i napewno mój antywirus jej nie blokuje -mam wyłaczona blokade portów HAAT 80..... - moje premium działa - mam system xp anywirus eset nod32 Proszę o pomoc bo wszysko chodziło bez elegancko aż do wczoraj Pozdrawiam |
|
||||
|
||||
![]()
Problem jest z samym fileserve - raz działa raz nie - jD korzysta z API dostarczonego przez sam serwis hostingowy i właśnie przez API wykonywane są operacje typu: logowanie do serwisu, sprawdzanie stanu plików na serwerze, ściąganie etc.
Dopóki programiści fileserve będą grzebać u siebie - będą problemy ze ściąganiem przez programy, które używają API tego serwisu.
|
|||
|
|||
![]()
Mam ten sam problem i na podstawie wpisów w angielskiej części forum zgadzam się, że problem jest po stronie FileServe.com
|
|
|||
|
|||
![]()
Swoją drogą to wyłączałem antywirusa i inne programy skanujące ale to nic nie dało.
|
|
||||
|
||||
![]()
No to nie wina antywirusa etc tylko crapowatych usług tego serwisu. Dziś po południu działało normalnie, teraz znowu nie działa.
Do jednego z użytkowników support FServe wysłał maila: "Connection and download error encountered in Fileserve Download manager/ Fileserve/ Jdownloader are due to unexpected server maintenance. The maintenance is expected to be complete within the next 12-24 hours as confirmed by our Technical team. We apologize for the inconvenience this may have caused. Your patience is highly appreciated." czyli sytuacja: działa/nie działa może jeszcze potrwać jakiś czas.
Display Modes | |
|
|