|
|||
|
|||
![]()
Witam, czy jest gdzieś gotowy skrypt lub funkcja, którą przeoczyłem a która pozwoliłaby po zakończeniu ściągania i scaleniu pakietu przenieść gotowy plik do innego katalogu. Mam podmapowaną chmurę i byłoby to znacznym ułatwieniem dla mnie. W mikrotorencie jest taka funkcja (przenieś zakończone zadanie) tu nie znalazłem. Pomoże ktoś?
|
|
||||
|
||||
![]()
Zbliżoną funkcjonalność umożliwiają reguły Packagizera np.
tworzysz regułe dla plików np. *.mkv, w której określasz w jakim katalogu (katalog pobierania) mają być zapisywane pliki tego typu Dodatkowo dla archiwów po zapisaniu jest możliwość "wypakowania" i przeniesienia ich do innej lokalizacji docelowej ("...nastepnie wykonaj") - tę opcję można wykorzystać, jeśli pakiet składa się z kilku spakowanych plików, które po rozpakowaniu tworzą finalny plik. Jeśli lokalizacje docelową da się w systemie zmapować jako "wirtualny" dysk widoczny dla dowolnej aplikacji, to będzie ona również dostępna dla JD2.
Display Modes | |
|
|