JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #741  
Old 26.03.2011, 16:14
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 54,924
Default

@Bishamon
Firewalls or ISPs can also cause problems;)

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
  #742  
Old 26.03.2011, 16:19
Bishamon
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
@Bishamon
Firewalls or ISPs can also cause problems;)

GreeZ pspzockerscene
That reminds me i've also tried that but I forgot to mention it. So sadly it did not work :( I've closed my firewalls and my router's configurations are set to no firewalls just to test if it would work :s

Last edited by Bishamon; 26.03.2011 at 16:22.
  #743  
Old 26.03.2011, 20:02
Bishamon
Guest
 
Posts: n/a
Default

Help plx!
  #744  
Old 26.03.2011, 20:33
jazzkit
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ash View Post
When downloading a second file from fileserve it causes a plugin error in jd. With browser there's a message "You have to wait 600 seconds to start another download" after the captcha & wait time.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

http://jdownloader.net:8081/pastebin/686

Im also facing this problem~:outch:
  #745  
Old 26.03.2011, 23:10
Fo4RaX
Guest
 
Posts: n/a
Default

If JD says 'Disconnect? Wait xx:xx' it's most likely a bad server with fileserve.
They're experiencing problems with some of their servers. I already experienced the same... 1 file can't be downloaded and all of a sudden it did download.
Right now, I have again 1 file from a complete set that appears to be on one of these bad servers. Unfortunatly this one stays offline this time... has been for days now so I hope somewhere soon it does start downloading that part...

I contacted FS and someone who works there told me about the bad servers, they're working on it but it seems to be a real pain in the ass for them to get it fixed. On the other hand they say they're making improvements on other parts and also says they're trying to work on stuff to give a better service in the future. For now all I (we) can do is wait...

He also told me they started working on the servers about a month ago and it should be fixed in the coming weeks so that's the better news

Last edited by Fo4RaX; 26.03.2011 at 23:17.
  #746  
Old 27.03.2011, 10:40
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Quote:
Originally Posted by Bishamon View Post
That reminds me i've also tried that but I forgot to mention it. So sadly it did not work :( I've closed my firewalls and my router's configurations are set to no firewalls just to test if it would work :s
I wouldn't stop your router's firewall because then you're allowing all traffic. That's not safe at all.

Allow java and javaw in your firewall and virus software. Disable (or un-install) the html/web download scanner in your virus software.

Your ISP might be blocking/filtering some of your traffic.
  #747  
Old 27.03.2011, 12:11
darkbeldin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi guys,

i Just figure something by trying using my premium fileserve account on Jdownloader
fisrt i was using a fileserve password whit a &
and i cant use my premium account no return from premium status server error
i just change my fileserve password for a most harder but whit no special character and now it's working fine
  #748  
Old 28.03.2011, 12:55
Fo4RaX
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by darkbeldin View Post
Hi guys,

i Just figure something by trying using my premium fileserve account on Jdownloader
fisrt i was using a fileserve password whit a &
and i cant use my premium account no return from premium status server error
i just change my fileserve password for a most harder but whit no special character and now it's working fine
I've only recently figured this out myself
My post is a few pages back.
My FS account didn't show properly in JD however I could download with premium
After losing the special characters in my password, it did show properly.
  #749  
Old 29.03.2011, 06:37
kkkzzz
Guest
 
Posts: n/a
Default cannot download from http://fsdndm.fileserve.com/file/* SERVER

Hi,


Thank you for your response. However, it's not just me who experienced cannot download from any files that store on fsdndm.fileserve.com/file/* SERVER


I have do google search and find out that lots of users cannot download from the above server, too. The work around is to add "108.61.0.139 fsdndm.fileserve.com" into file "hosts", however, some user finds it works, but lots of users still experience the problem occurs especially for the international users, for me I live in Thailand country.


I really don't know how to do now because I have lots of files that need to download, but that problem prevent me from downloading them and I and other users still have no way to fix it, so would you please enlighten me and others to make them working, please. I understand that this problem not occur for ALL users, but lots of users DO.


I hope you can help me out, as I find Fileserve are great for storing files and downloading files, this problem that I belive it make Fileserve doesn't look good as it can.


I and other users are looking forward for your help, hope you can help me out so very soon.


Thank you so much fileserve support.


ps.I have attached some files that store on fsdndm.fileserve.com/file/* SERVER which I cannot download from as the following links (on pastebin.com)

pastebin.com/LBAq3Ahx



Thank you so much fileserve support.

Last edited by kkkzzz; 29.03.2011 at 06:55.
  #750  
Old 29.03.2011, 07:11
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

@ kkkzzz,

Please read the Hoster-Plugins rules (there is a link in my signature).

Please provide three links that work in a browser, but not in JD. Upload a log showing what JD does with the links.
__________________
Please, in each Forum, Read the Rules!.Helpful Links. Read before posting.
  #751  
Old 29.03.2011, 11:36
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Quote:
Originally Posted by kkkzzz View Post
Thank you so much fileserve support.
This isn't fileserve support, but jD support.

If your links work in your browser, but not in jD, please provide the links and a complete and detailed log.
  #752  
Old 29.03.2011, 12:01
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,599
Default

fileserve is working on servers and thats the cause of those issues.
you can only
1.) wait till they fixed it (finally)
2.) try out to add the missing dns entries in your hosts file
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #753  
Old 29.03.2011, 14:59
Fo4RaX
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have added the server in to my hosts file but it doesn't work.

After I added it there was one link that did download the next day at very slow speed like 10kB/sec (I have premium).
I guess I was just lucky the server somewhat worked for a while.

Now, I have another link from the exact same server and have not been able to download for a week or more.

Like Jiaz says, the only thing we can do is wait.

They said they're working on it and should be fixed in the coming weeks.
Sorry, nothing else we can do.

Feel free to send a mail to fileserve support. I have done it but I think the more people will complain the faster they'll try to fix it.

A staff member told me they weren't pleased with this problem as well. After all, they have to pay for their server. So when servers aren't working correctly, they're throwing out their money.
  #754  
Old 29.03.2011, 20:35
Supafly Supafly is offline
Modem User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Default

Hello there, thanks for all of your dedication and support. Everything was nice and tidy today, until fileserve after 3 sucessful downloads in a multilink pack, and after waiting the required time for a free user, proceeded to the 4th download and then, it just stayed there, staring at me, no messages or errors shown in the actual current download status. But incidentally, in the whole package status it said 1/31 Active, except it's been several minutes and fileserve doesn't want to do anything. The log link is this: "http://jdownloader.org/pastebin/33785" I took a quick look at the log and there a little part that caught my attention "There seems to be an error. No captcha shown!". Therefore I (perhaps wrongly) have assumed that they changed something in their website and jdownloader doesn't know where to look for the captcha. Maybe it's just a matter of soon-to-be out of date plugin, and just needs a little fix and then Nightly until it gets to Normal Release. Hope to have provided enough info and also hope to hear from you guys soon. Thank you beforehand.
  #755  
Old 30.03.2011, 11:44
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Example links?
  #756  
Old 30.03.2011, 23:09
d3v4st4t3
Guest
 
Posts: n/a
Default

I also have a problem downloading from fsdndm.fileserve.com,but today for some reason jdownloader keeps downloading file even though I cannot download file using firefox and it keeps downloading even after the file should be completed.
And I tried downloading and stopping downolad after maybe 2 MB but after resuming it always shows that it downloaded over 100 MB

http://jdownloader.org/pastebin/33927

Last edited by d3v4st4t3; 30.03.2011 at 23:49.
  #757  
Old 31.03.2011, 08:30
McWxXx
Guest
 
Posts: n/a
Default Fileserve - File Download Size Change

When I try to download a file from fileserve it changes the size of the download. For example:

Example.001 = 200MB

+Changes To+

Example.001 = 2.00GB

It just started happening just recently so I thought I'd let you know of it if you haven't already noticed.

============

Was able to get past it by resetting the file that size had changed a couple of times. Still does it every now and again. So if you have this issue try doing that.

Last edited by Jiaz; 31.03.2011 at 10:39.
  #758  
Old 31.03.2011, 10:39
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,599
Default

fixed it, but it would be nice to have a testlink for that
can you provide a 2gb link?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #759  
Old 31.03.2011, 12:56
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Please, read the post before yours...

EDIT: since the order of the posts has changed (psp mergers & co business?) the post I was referring to was #752 and the person I was replying to was d3v4st4t3.

Last edited by remi; 01.04.2011 at 12:33.
  #760  
Old 01.04.2011, 12:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,599
Default

i dont see any example links? @ remi
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:55.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.