JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #2921  
Old 10.09.2018, 11:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

@thinkinmonkey: do you still have the issue?
@TerraHertz: works fine here
Please make sure your JDownloader is up2date.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2922  
Old 10.09.2018, 11:51
thinkinmonkey thinkinmonkey is offline
Baby Loader
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 5
Default

@Jiaz: still having the unknown size and it's not dowloading. See image.
I right clicked over JD icon for updating and it says I already have the last version.
Is something else I have to do to update?
TY
Attached Images
File Type: png Screenshot_90.png (29.5 KB, 4 views)

Last edited by Jiaz; 10.09.2018 at 12:17.
Reply With Quote
  #2923  
Old 10.09.2018, 11:59
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

Please provide a logfile, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post shown logID here
Remove the links, restart JDownloader
Also check, meybe you have disabled linkcheck?
Settings-Advanced Settings, Youtube.fastlinkcheckenabled must be disabled
LinkCollector.dolinkcheck must be enabled
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2924  
Old 10.09.2018, 12:08
thinkinmonkey thinkinmonkey is offline
Baby Loader
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 5
Default

jdlog://2371364433151/
I checked the options you said and they are correct.
Reply With Quote
  #2925  
Old 10.09.2018, 12:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

Browser and JDownloader show both
empty HTTP-Response
I would guess it's a caching issue at the used server
r3---sn-8pgbpohxqp5-ajtl.googlevideo.com
Can you check if that video plays fine in browser and what resolutions are available to you?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2926  
Old 10.09.2018, 12:23
thinkinmonkey thinkinmonkey is offline
Baby Loader
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 5
Default

Video is fine in last version of Firefox, I can watch it at 1080 resolution.
What does it mean: empty HTTP-Response?
Reply With Quote
  #2927  
Old 10.09.2018, 13:09
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

It means that the server doesn't respond with any content
In browser, you can enable *stats for nerds* rightclick in video, can you please create a screenshot of that?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2928  
Old 10.09.2018, 13:14
thinkinmonkey thinkinmonkey is offline
Baby Loader
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 5
Default

Sure,
Screenshot_93.png

Hey, Jiaz, but it works for you?

Last edited by thinkinmonkey; 10.09.2018 at 13:19.
Reply With Quote
  #2929  
Old 10.09.2018, 13:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

I would like to do a teamviewer session with you, can you please contact me at support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2930  
Old 10.09.2018, 18:34
Osakawa Osakawa is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 15
Default

Hi. Today I noticed something. Actually It happend me several times before but I didn't care much. When I copy a playlist from youtube, JDownloader grabs links wrongly and It gives the 2 two or more videos same name and when we start downloading It says Its a same file; you can skip,rewrite or change name. But the file I try to download is not the same video, JDownloader gives duplicate name for the video. For example **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
When JDownloader starts to grab videos, It grabs the video named "ROI - Python plays Grand Theft Auto 5 p 4" but you can see the size of videos they are different videos actually. Also It gives same name for jpg,txt and srt file. After changing the name of video via JDownloader's pop-up "skip file" screen, I noticed these videos are different each others. Just copy the link and say Complete Play List, you will understand what I am trying to say.
Attached Images
File Type: png issue.png (107.9 KB, 2 views)

Last edited by Osakawa; 10.09.2018 at 18:37.
Reply With Quote
  #2931  
Old 10.09.2018, 18:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

@Osakawa: I'm not able to reproduce this. Works fine here. I can't add the playlist/videos multiple times
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2932  
Old 10.09.2018, 19:02
Osakawa Osakawa is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Osakawa: I'm not able to reproduce this. Works fine here. I can't add the playlist/videos multiple times
Hmm this is weird, I copied and deleted It many times but same result for me. Thanks for quick reply.
Reply With Quote
  #2933  
Old 10.09.2018, 19:07
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

Could we do a teamviewer session so we can check this together? Contact me at support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2934  
Old 10.09.2018, 19:28
Osakawa Osakawa is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Could we do a teamviewer session so we can check this together? Contact me at support@jdownloader.org
I got a JDownloader update while I am mailing to you and I updated, and problem solved for now. It grabs seamlessly. I can't still get it. Anyway thank you, if I get this issue again i will let you know.
Attached Images
File Type: png solved.png (704.6 KB, 1 views)

Last edited by Osakawa; 10.09.2018 at 19:31.
Reply With Quote
  #2935  
Old 12.09.2018, 10:49
kartie
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi,
even after resetting the Youtube plugin JD2 can't download any video at audio quality higher than 128kbps for AAC or M4A when the 192kbps setting is picked. OGG is OK, though, but not all videos have that audio codec available (unless converted, something that I don't want to do). Just to be clear, I only want to get the audio file.

Is there a setting that I'm missing or has Youtube changed something that needs an update?
(JD2 is updated, by the way).

Some examples:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by kartie; 12.09.2018 at 10:52.
Reply With Quote
  #2936  
Old 12.09.2018, 13:06
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

@Osakawa: Thanks for the feedback but there have been zero changes in JDownloader So I guess it was just a coincidence
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2937  
Old 12.09.2018, 13:08
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

@kartie: YT uses VBR and no longer CBR for mp4. That means that JDownloader showing 192kbit/s means VBR with MAX bitrate of 192kbit/s but average might be much slower, for example 128kbit/s.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2938  
Old 12.09.2018, 13:34
kartie
Guest
 
Posts: n/a
Default

But that's not what's happening. If I open one of those files on Foobar2K the bitrate won't drift beyond 123-130 kbps. None of them.
Reply With Quote
  #2939  
Old 12.09.2018, 13:34
mgpai mgpai is offline
Script Master
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,567
Default

@kartie: Enable "Youtube.doextendedaudiobitratelookupenabled" in advanced settings. (Description: Preload 200kb and use FFProbe to detect the actual Audio Bitrate.)
Reply With Quote
  #2940  
Old 12.09.2018, 14:15
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

@kartie: but that's what is happening. vbr with max 192 doesn't mean that it must use that much. you can enable what mgpai wrote and JDownloader shows average bitrate
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2941  
Old 12.09.2018, 22:54
kartie
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by mgpai View Post
@kartie: Enable "Youtube.doextendedaudiobitratelookupenabled" in advanced settings. (Description: Preload 200kb and use FFProbe to detect the actual Audio Bitrate.)
Thanks, that fixed the wrong bitrate detection.
So it looks like almost all the videos have audio encoded at 128 kbps; or Youtube only offers that. The ones that use OGG are correctly detected at around 150 kbps, though.

This is so strange. And now that I think of it has been ages since JD2 found a video with 256/384 kbps audio bitrate.

Oh, I can pinpoint the date since I have some old audio downloaded, looks like the downgrade started on august 2016. Everything after that date is consistently 128 kbps.

Last edited by kartie; 12.09.2018 at 22:56.
Reply With Quote
  #2942  
Old 13.09.2018, 09:57
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

@kartie: It's not about *wrong bitrate* detection, but JDownloader checks for Itags that signals what codec/bitrate and since YT changed to VBR over CBR, those indicated bitrates of course no longer show the real average bitrate. That's why there is this option to make JDownloader actual check the average bitrate
Yes, the change from CBR to VBR is since long time now
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2943  
Old 20.09.2018, 05:33
TerraHertz
Guest
 
Posts: n/a
Default

Re https://board.jdownloader.org/showpo...postcount=2920
>Youtube 'protected' video - can't download [snip]

>Last edited by Jiaz; 10.09.2018 at 19:47.

Well, it seems to be working now.
Not sure why you deleted mention of that WWII historical documentary, but if you fixed the dl problem, thanks.

Last edited by TerraHertz; 20.09.2018 at 06:19. Reason: Added link to previous post, changed text
Reply With Quote
  #2944  
Old 20.09.2018, 11:51
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

Thanks for the feedback. You're welcome.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2945  
Old 28.09.2018, 20:08
Osakawa Osakawa is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 15
Default

Hello. I'm downloading YT videos with their subtitles. Some videos has more than one subtitle and I want to add another subtitle for video, for that I generally do it in Link Grabber via "Add additional variant" option. But if there are a lot of videos it is hard to add variant to all of them. So is there a option that provides me to download subtitles more than one? For example I wanna download turkish and english subtitles at once for all of the videos without doing "add variant" again and again for each videos.
Reply With Quote
  #2946  
Old 28.09.2018, 20:15
mgpai mgpai is offline
Script Master
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,567
Default

Quote:
Originally Posted by Osakawa View Post
... is there a option that provides me to download subtitles more than one ...
Settings > Advanced Settings > Youtube.extrasubtitles

example: ["en","tr"]
Reply With Quote
  #2947  
Old 28.09.2018, 20:22
Osakawa Osakawa is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by mgpai View Post
Settings > Advanced Settings > Youtube.extrasubtitles

example: ["en","tr"]
It is working thank you a lot.
Reply With Quote
  #2948  
Old 07.10.2018, 23:39
hkBattousai
Guest
 
Posts: n/a
Default

JDownloader can't grab the Youtube links occasionally. There is an example link below.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

I tried this link only two minutes ago. My JD is up to date.
Reply With Quote
  #2949  
Old 08.10.2018, 10:13
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,062
Default

@khBattousai: Please create debug logs. Enable Settings-Advanced Settings-Log.debugmodeenabled and restart JDownloader. When issue happens again, please create a log, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs and post shown logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2950  
Old 20.10.2018, 02:12
plaintext plaintext is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 241
Default

I'm also having the problem that JDownloader is unable to grab the links for some videos. It works with the majority of videos, but it only finds the 3D variant for some specific videos.

Examples:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Debug logs:
20.10.18 02.09.38 <--> 20.10.18 02.10.58 jdlog://7887464433151/
Reply With Quote
  #2951  
Old 02.11.2018, 03:56
traverjg traverjg is offline
Super Loader
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 28
Exclamation "Account required" error even when account is enabled

Having an issue where I add this video to the downloader and it returns "Account required. Add your Youtube Account to JDownloader."

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
E-d21RrPqPU

There doesn't appear to be any restriction on the video (although it is unlisted), but even when I enable my youtube account on JD2, and it says "account is OK", I still get the same error.

Last edited by traverjg; 02.11.2018 at 03:58.
Reply With Quote
  #2952  
Old 17.11.2018, 22:17
dbtayag dbtayag is offline
Junior Loader
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 12
Default

I'm unable to sign into my Youtube account. Help!
Reply With Quote
  #2953  
Old 17.11.2018, 22:35
kdean kdean is offline
Black Hole
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 282
Default

Same. I haven't been able to sign into my Youtube account for quit a while now. I just gave up trying.
Reply With Quote
  #2954  
Old 21.11.2018, 23:11
XtremeMaC XtremeMaC is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Nov 2009
Location: USA
Posts: 18
Angry

Quote:
Originally Posted by kdean View Post
Same. I haven't been able to sign into my Youtube account for quit a while now. I just gave up trying.
same here. I removed the youtube account from JD and tried adding again. now it says "cannot add Account because Premium Account" which I don't know what it means. I don't have premium youtube account. is it what JD wants?
Reply With Quote
  #2955  
Old 23.11.2018, 11:47
chibimatty chibimatty is offline
Modem User
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
Default

My JDownloader2 just did an automatic update. Now I can only download from youtube in these formats:
720p mp4 30fps;
360p mp4 30 fps;
144p 3gp 30fps.

All other formats download in two separate dashvideo and dashaudio files format, then they fail to mux together.

Is this an old problem that's recurring just now?

Is there a way to roll back an update?

Last edited by chibimatty; 23.11.2018 at 11:58.
Reply With Quote
  #2956  
Old 23.11.2018, 12:48
mgpai mgpai is offline
Script Master
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,567
Default

Quote:
Originally Posted by chibimatty View Post
All other formats download in two separate dashvideo and dashaudio files format, then they fail to mux together.
If you are running JD on XP, check post #433047
Reply With Quote
  #2957  
Old 23.11.2018, 13:36
chibimatty chibimatty is offline
Modem User
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
Default

Yep, solved. Thanks mate, all done!
Reply With Quote
  #2958  
Old 24.11.2018, 15:47
wow843658435 wow843658435 is offline
Junior Loader
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 12
Thumbs down youtube login doesnot work

when try to add a download? it shows "Sign in to confirm your age".
When try to add youtube account in account manager it shows "invalid logins". I am sure the login and password are correct, tried with a few accounts. Nothing works.
Reply With Quote
  #2959  
Old 10.12.2018, 10:38
sjwolf sjwolf is offline
JD Fan
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 70
Default

Hi, tried using JD2 for youtube after not using it for awhile and having issues with slow downloads. I tried doing the enable bypass setting that was mentioned in another thread but it still didn't get much faster 120kbps. What else do I need to do to fix download speed? Thanks

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

10.12.18 00.47.34 <--> 10.12.18 01.38.14 jdlog://9729664433151/

Last edited by sjwolf; 10.12.2018 at 10:48.
Reply With Quote
  #2960  
Old 11.12.2018, 02:47
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,549
Default

@wow843658435
Log please.

@sjwolf
Well as long as you did not accidently enable pause mode in JD, there is pretty much nothing you can do.
Try changing your IP and/or try downloading via a VPN and check if you get better speeds.

I can download your URL with 1MB/s but that is not representative as I'm probably just lucky ...
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:38.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.