JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #361  
Old 20.10.2016, 08:24
dabrown dabrown is offline
Black Hole
 
Join Date: Jun 2015
Location: North America
Posts: 254
Default

Yes, but the difficulty level can be controlled by the hoster, even if it is a Google captcha. Otherwise it wouldn't be the case that some RCv1 sites have the extremely hard (unreadable) ones after the first attempt (filejoker, for example), while others almost never do (upload.to) but only when being hit by JDownloader (minus the browser loop). I did find it makes a big difference on what browser you use for the loop, though. For me Chrome, while being less intrusive when running the loop, has huge issues with the loop "timing out" and just serving up junk captchas, whereas Firefox, with it's focus-stealing popping up as the active window, is pretty reliable as to giving solveable captchas.
Reply With Quote
  #362  
Old 20.10.2016, 23:58
camerata camerata is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Again: The captchas & their hardness are not really affected by the hoster - these are Google captchas and Google controls them
Then, Why captchas from other work fine but I get blank pages from upload.cd?

Par example:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

(in my internet browser FF the page is blank)

Again, any idea?
Reply With Quote
  #363  
Old 21.10.2016, 09:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

Was this url opened by JDownloader or did you build it yourself?
What firewall/av do you use? Please provide a logfile,
https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post shown logID
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #364  
Old 22.10.2016, 06:37
camerata camerata is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Was this url opened by JDownloader or did you build it yourself?
What firewall/av do you use? Please provide a logfile,
**External links are only visible to Support Staff**...
and post shown logID
Yes, the url was opened by JDownloader.
Firewall if from AV-Internet Security

22.10.16 06.29.27 <--> 22.10.16 06.35.20 jdlog://7591781887641/

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #365  
Old 22.10.2016, 19:22
mimamue mimamue is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 10
Question

Hi all,

I'm not sure if the problem I'm facing since yesterday is a NEW one or if it is covered already here ... but as far as I read the last posts here, the following seems to be a different problem - but I'll post it here anyway:

Since yesterday (or the day before?), with FF 49.0.2 and latest JD (Sat Oct 22 16:26:23 CEST 2016) everytime when the re-captcha via 127.0.0.1 in FF is already solved successfully, JD starts looping by opening a new, empty re-captcha again and again.
This happens although the links have also been transferred to JD sucessfully ... good luck this all happens in the same browser window, so it doesn't start thousands of new browser windows ... it ONLY happens with the 127.0.0.1 re-captcha , other captchas don't have any problems ...
I have already restarted both JD and the PC, but the problem still occurs ...
Is this a bug of JD, but why doesn't anybody else experience this (at least I couldn't find anyone here)?

Please help me ... if you need further info, just let me know.
Cheers,
Michael
Reply With Quote
  #366  
Old 24.10.2016, 10:15
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

@mimamue: We are aware of this, thanks for the report, see https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=71269
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #367  
Old 26.10.2016, 18:58
camerata camerata is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Default Captcha from upload.cd

Anything new about this issue?

Quote:
Originally Posted by camerata View Post
Yes, the url was opened by JDownloader.
Firewall if from AV-Internet Security

22.10.16 06.29.27 <--> 22.10.16 06.35.20 jdlog://7591781887641/

Thanks in advance.
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Was this url opened by JDownloader or did you build it yourself?
What firewall/av do you use? Please provide a logfile,
**External links are only visible to Support Staff**...
and post shown logID
Reply With Quote
  #368  
Old 27.10.2016, 10:23
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

@camerata: Thanks for the bugreport. Fixed with next update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #369  
Old 16.11.2016, 20:58
blacksun blacksun is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Location: Schwaben
Posts: 1,334
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Ja, das Problem ist bekannt
wollte gerade das melden. Ich hatte im Kopf dass das behoben wurde, aber sehe dass das Ticket noch offen ist.
Kann ich den Dialog auf einem anderen Weg wegbekommen ausser Reboot?

Relativ leicht reproduzieren kann man das Thema wenn der BrowserSolver-Dialog offen steht und man dann den JD in die Taskbar legt.
__________________
--
Viele Grüße

BlackSun
Reply With Quote
  #370  
Old 17.11.2016, 09:30
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

@blacksun: Warum Reboot? JD beenden und neustarten?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #371  
Old 17.11.2016, 13:48
blacksun blacksun is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Location: Schwaben
Posts: 1,334
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@blacksun: Warum Reboot? JD beenden und neustarten?
hatte falsches Wort im Kopf, meinte natürlich Neustart des JD.
Trotzdem sehr lästiges Thema wenn das Ding nicht mehr wegzubekommen ist und man Downloads ohne Resuming / Wartezeit am Laufen hat.
__________________
--
Viele Grüße

BlackSun
Reply With Quote
  #372  
Old 20.12.2016, 18:58
nobadguy nobadguy is offline
JD Fan
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 71
Default

Musste neu installieren, nun gibt es leider ein Problem. Ich kriege zwar den Screen wo es heißt:
"Please solve this Captcha challenge:"
aber das zu lösende Captcha wird ncith angezeigt.
Jemand ne Idee was da schief läuft?


PS Wie üblich löst sich das Problem Sekunden nachdem ich um Hilfe gepostet habe. Das Problem war RefControl.

Wäre vielleicht nicht schlecht in dem Hilfe Artikel:
https://support.jdownloader.org/inde...splay-captchas
neben dem Hinweis auf Noscript auch RefControl zu erwähnen.

Last edited by nobadguy; 20.12.2016 at 19:05.
Reply With Quote
  #373  
Old 20.12.2016, 19:10
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

Was genau meinst mit RefControl? Evtl Screenshots? Bei mir musste ich nichts ändern? Oder hast du aktiv noch was aktiviert bei NoScript?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #374  
Old 20.12.2016, 20:58
nobadguy nobadguy is offline
JD Fan
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 71
Default

Das ist ein FF Addon:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Da muss man dann 127.0.0.1 noch eintragen und erst dann ging es, zumindest für den Cryptor.to link den ich probierte.

Last edited by nobadguy; 20.12.2016 at 21:37.
Reply With Quote
  #375  
Old 21.12.2016, 11:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

Danke, werde bei Zeiten einen entsprechenden Artikel schreiben
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:18.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.