JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25.12.2020, 15:34
sancrage sancrage is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 5
Default filejoker recaptcha "ERROR for site owner: Invalid site key"

for filejoker files I'm getting "ERROR for site owner: Invalid site key" on the captcha
Reply With Quote
  #2  
Old 25.12.2020, 19:49
knewace knewace is offline
Wind Gust
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 40
Default

yes i have the same problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 25.12.2020, 22:18
AZ689 AZ689 is offline
Junior Loader
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 14
Default

Filejoker changed their captcha system and now uses hCaptcha instead of reCaptcha v2.
Reply With Quote
  #4  
Old 26.12.2020, 06:28
septemberl septemberl is offline
I will play nice!
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 8
Default

yes i have the same problem,I think the reason is that filejoker just add the hcaptcha.:huh:
Reply With Quote
  #5  
Old 26.12.2020, 08:10
WildKy WildKy is offline
Baby Loader
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 5
Default

same
Reply With Quote
  #6  
Old 26.12.2020, 09:50
buggsy buggsy is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Mar 2009
Location: everywhere/nowhere
Posts: 1,120
Default filejoker changed from reCAPTCHA to hCAPTCHA breaking the plugin

In JD, filejoker CAPTCHAS show an "information to website owner" that the token/API-key/.... expired. Trying a free download in the browser it turns out, that the switches to hCAPTCHA. I guess the current plugin is extracting an empty token for reCAPTCHA causing the error message. If I am right it would be useful to check "if empty" and report plugin error then.

Anywys the plugin needs to be updates. my (headless) JD reported that there are not updates currently, so it seems an open issue.

Thank you and Merry Christmas.
Reply With Quote
  #7  
Old 26.12.2020, 22:50
2talll 2talll is offline
Wind Gust
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 44
Default

Quote:
Originally Posted by buggsy View Post
In JD, filejoker CAPTCHAS show an "information to website owner" that the token/API-key/.... expired. Trying a free download in the browser it turns out, that the switches to hCAPTCHA. I guess the current plugin is extracting an empty token for reCAPTCHA causing the error message. If I am right it would be useful to check "if empty" and report plugin error then.

Anywys the plugin needs to be updates. my (headless) JD reported that there are not updates currently, so it seems an open issue.

Thank you and Merry Christmas.
Do you know of another downloading program to use in the meantime for filejoker until this is figured out? I'm having problems with my browser downloading 99% and then stopping when I try Filejoker files through the browser.
Reply With Quote
  #8  
Old 27.12.2020, 01:23
emilio530 emilio530 is offline
Storm
 
Join Date: Oct 2011
Location: In the paradise
Posts: 210
Default

Hi! This guys are changing from recaptcha to hcaptcha. This is the basic problem.

I don't know why some links still have recaptcha and other hcaptcha but if you open the link in browser you can see it. I refreshed cookies and ip and still got hcaptcha in some links.
Reply With Quote
  #9  
Old 27.12.2020, 16:02
henshin henshin is offline
Mega Loader
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 65
Default

Same problem here. I tried changing captcha 'service' (2captcha.com and 9kw.eu) in 'settings'-->'captchas' but that did not work.
Reply With Quote
  #10  
Old 28.12.2020, 10:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,174
Default

Filejoker switched to unsupported HCaptcha. Either they switch to a supported captcha(recaptcha, normal image captcha) type or you will have to wait till we are finished with HCaptcha support.

__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #11  
Old 29.12.2020, 22:38
LordVader LordVader is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Filejoker switched to unsupported HCaptcha. Either they switch to a supported captcha(recaptcha, normal image captcha) type or you will have to wait till we are finished with HCaptcha support.

I also have this problem, can I have a little tutorial (step by step) on how to do it?
Reply With Quote
  #12  
Old 30.12.2020, 10:06
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,174
Default

@LordVader: There is nothing to do nor any workaround. Either filejoker switches captcha to a supported captcha type or you will have to wait till we've added HCaptcha support (Mid/End Jan/2021)
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #13  
Old 30.12.2020, 15:05
LordVader LordVader is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@LordVader: There is nothing to do nor any workaround. Either filejoker switches captcha to a supported captcha type or you will have to wait till we've added HCaptcha support (Mid/End Jan/2021)
Aha, ok thank You.
Reply With Quote
  #14  
Old 30.12.2020, 21:23
Mav6215 Mav6215 is offline
Mega Loader
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 63
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@LordVader: There is nothing to do nor any workaround. Either filejoker switches captcha to a supported captcha type or you will have to wait till we've added HCaptcha support (Mid/End Jan/2021)
I have found that if I copy the URL into FileJoker's website having logged in with a Premium account and complete the capture(s) there then select the link button then switch back to JDownloader2 all files seem to be downloadable.
Reply With Quote
  #15  
Old 02.01.2021, 09:13
felnes felnes is offline
Baby Loader
 
Join Date: Nov 2020
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Mav6215 View Post
I have found that if I copy the URL into FileJoker's website having logged in with a Premium account and complete the capture(s) there then select the link button then switch back to JDownloader2 all files seem to be downloadable.
unfortunately with a free link it gives an error.html file
Reply With Quote
  #16  
Old 30.12.2020, 21:38
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,174
Default

Yes, the final generated link should work but that defeats the purpose on JDownloader
We will try to add support for HCaptcha as soon as possible
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #17  
Old 30.12.2020, 21:44
Mav6215 Mav6215 is offline
Mega Loader
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 63
Default

Yep, I get that and appreciate all the hard work you guys do here.

Just that my workaround seems to work for now and I am still downloading all links via JD2.
Reply With Quote
  #18  
Old 31.12.2020, 16:24
brian65pls brian65pls is offline
JD Alpha
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 20
Talking Thank You!

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
We will try to add support for HCaptcha as soon as possible
To all the programmers. THANK YOU!
Reply With Quote
  #19  
Old 02.01.2021, 19:12
Graphiceye84 Graphiceye84 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 6
Default Filejoker captchas

hi, can someone plz send a link or tell me how to fix filejoker captchas showing me this ERROR for site owner: Invalid site key. thank you
Reply With Quote
  #20  
Old 02.01.2021, 21:18
thecoder2012's Avatar
thecoder2012 thecoder2012 is offline
Official 9kw.eu Support
 
Join Date: Feb 2013
Location: Internet
Posts: 1,324
Default

Quote:
Originally Posted by Graphiceye84 View Post
hi, can someone plz send a link or tell me how to fix filejoker captchas showing me this ERROR for site owner: Invalid site key. thank you
Testlink?

See https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=86287

__________________
Join 9kw.eu Captcha Service now and let your JD continue downloads while you sleep.

Last edited by Jiaz; 04.01.2021 at 18:19.
Reply With Quote
  #21  
Old 06.01.2021, 21:18
pattyk pattyk is offline
Storm
 
Join Date: Oct 2011
Location: WI-US
Posts: 206
Default Filejoker Capcha Error

06.01.21 14.11.14 <--> 06.01.21 14.12.04 jdlog://7411625302851/

Says unsupported Captcha type hCaptcha
Reply With Quote
  #22  
Old 07.01.2021, 10:51
Mozilla009 Mozilla009 is offline
JD Alpha
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 23
Default Recaptcha: Error message to website owners: Invalid website key

Since a few days i got the message in my browser solver (only) for filejoker.net:

Recaptcha: Error message to website owners: Invalid website key (in red).

I've tried different browsers, cleared cache etc. I absolutely don't know how to solve this problem. May be it is a very new recapchta? So I can download nothing from filejoker.net.
Btw: for file.al the captcha dialog after successful solving is coming over and over again without starting the download. Please help. Many thanks.
Reply With Quote
  #23  
Old 07.01.2021, 13:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,174
Default

see https://board.jdownloader.org/showpo...2&postcount=10
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #24  
Old 08.01.2021, 00:16
mnb85 mnb85 is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 1
Default "Unsupported captcha type hcaptcha"

I'm getting that error message for both filejoker.net and upstore.net

Reply With Quote
  #25  
Old 08.01.2021, 11:27
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,174
Default

@mnb85: both are using unsupported captcha type
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #26  
Old 08.01.2021, 14:43
AirtelBinatone AirtelBinatone is offline
JD Alpha
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 22
Default

huh, so for now there's nothing we can do until its updated by JD2?
Reply With Quote
  #27  
Old 08.01.2021, 14:50
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,650
Default

Quote:
Originally Posted by AirtelBinatone View Post
huh, so for now there's nothing we can do until its updated by JD2?
* or buy a premium account for filejoker.

Apart from that yes - you will have to wait until JDownloader supports hcaptcha.

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #28  
Old 15.01.2021, 06:37
masneg masneg is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
* or **External links are only visible to Support Staff**... for filejoker.

Apart from that yes - you will have to wait until JDownloader supports hcaptcha.

-psp-
hello,
I read the posts, it seems that some users do not have any problem with premium account.
however, I use my own premium account but it insists on hcaptcha to solve.
I get the error invalid key.....
I used another computer but I got the error again.
It seems that i should wait to support hcaptcha.

Last edited by masneg; 15.01.2021 at 08:37.
Reply With Quote
  #29  
Old 08.01.2021, 14:51
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,174
Default

@AirtelBinatone: correct
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #30  
Old 12.01.2021, 16:38
oblaskboom oblaskboom is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 5
Default infinite loop in Filejoker download

Filejoker file doesn't start downloading and stays in infinite loop mode.

Attached print.

Operational system:

Windows 10 Home Single Language - 20H2 version

Browser: Firefox 84.0.2 (64-bits)
Attached Images
File Type: jpg Infinity loop.jpg (60.6 KB, 4 views)
Reply With Quote
  #31  
Old 12.01.2021, 17:06
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,650
Default

Hi,

Please post your log-ID here | bitte poste deine Log-ID hier.

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #32  
Old 12.01.2021, 17:29
oblaskboom oblaskboom is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 5
Default

When clicking on advanced settings there is no option Registry: Debug mode.

How do I proceed ?
Reply With Quote
  #33  
Old 12.01.2021, 17:37
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,650
Default

Yes there is.
Search for:
Code:
log: Debug mode
-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #34  
Old 12.01.2021, 17:54
oblaskboom oblaskboom is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 5
Default

As I said before when clicking on advanced settings there is no option Registry: Debug mode.

Here is a print of the logs folder:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

And a jdlog that I created at program:

12.01.21 14.13.04 <--> 11.01.21 18.12.54 jdlog://7103625302851/
Reply With Quote
  #35  
Old 12.01.2021, 17:57
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,650
Default

It is NOT "Registry: Debug mode" - it is "log: Debug mode"
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #36  
Old 12.01.2021, 18:04
oblaskboom oblaskboom is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 5
Default

I meant that there is no way to create a debug log because by clicking on advanced settings there is no option Registry: Debug mode.
Reply With Quote
  #37  
Old 12.01.2021, 18:14
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,650
Default

Quote:
Originally Posted by oblaskboom View Post
I meant that there is no way to create a debug log because by clicking on advanced settings there is no option Registry: Debug mode.
Because "registry" does not exist - it is:
Code:
log: debug mode
NOT:
Code:
registry: debug mode
EDIT

According to your log you've entered wrong login credentials for rapidgator.net and filejoker.net free fails because of unsupported captcha hcaptcha.
Do you own a filejoker premium account?
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?

Last edited by pspzockerscene; 12.01.2021 at 18:18.
Reply With Quote
  #38  
Old 12.01.2021, 18:28
oblaskboom oblaskboom is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 5
Default

I only updated the program a few times.

Until the end of last year, I downloaded files quicklygator.net and filejoker.net normally.
Reply With Quote
  #39  
Old 12.01.2021, 18:40
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,650
Default

Please re-read this thread.

Short summary:
If you are a filejoker.net FREE user, you will not be able to download via JDownloader until JDownloader supports the new captcha they're using ...

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #40  
Old 15.01.2021, 10:05
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,174
Default

@masneg: We need a debug log to check why your premium fails. Please create a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled and restart JDownloader. Remove/add the account again and then wait for error, and create log, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:24.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.