JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16.04.2009, 09:32
Gorion
Guest
 
Posts: n/a
Default Zacinanie się Jdownloadera

kiedy wykonam jakąś akcje na pliku który sie zaczyna pobierac np. Restar lub deaktuwuj cały program sie często zacina
Reply With Quote
  #2  
Old 04.05.2009, 13:10
halcyforn
Guest
 
Posts: n/a
Default [beta] Sie tnie czesto

beta wersja strasznie sie zacina i ma problemy ze maksymalizacja z traya. mam phenom x4 9850 BE, 2 giga ramu gf 9500 gt. I mnie to dziwi właśnie. poza tym czasem w ogóle się nie maksymalizuje tylko zwiesza. Poza tym brakuje funkcji wyczyść wszystkie ukończone. nowy jdnownloader nie obsługuje wznawiania z rs premium trzeba za każdym razem resetować pobrany w połowie part. ogólnie nawet na bez premium tak trzeba robić. brakuje przycisku na dole używają premium bo nie zawsze chce z premium rs zasysać. Dalej jdownloader unrar wypakowuje tylko jeden poziom plików w starym wszystkie spakowane nawet w danym archiwum wypakowywał. z podfolderów.
Reply With Quote
  #3  
Old 04.05.2009, 13:41
djuzi's Avatar
djuzi djuzi is offline
JD Polish Support (inactive)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Poland
Posts: 486
Default

Witaj,
takowy problem u mnie nie występuje i nie występował nigdy.

Mógłbyś załączyć dziennik zdarzeń?
Reply With Quote
  #4  
Old 04.05.2009, 14:17
halcyforn
Guest
 
Posts: n/a
Default

jak mam zamiescic skoro jak sie mocno zwiesi lub nie moze sie zmaksymalizować to wylancam go na trzehc klawiszach to jak mam ten dziennik odpalić?
Reply With Quote
  #5  
Old 04.05.2009, 14:41
djuzi's Avatar
djuzi djuzi is offline
JD Polish Support (inactive)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Poland
Posts: 486
Default

Jesli juz sie nie odwiesza, to faktycznie nie da rady.
Reply With Quote
  #6  
Old 04.05.2009, 17:17
Brak
Guest
 
Posts: n/a
Default

Mylisz się , jest ta opcja, w lewym dolnym rogu, bardzo słaba widoczna, ja ją odkryłem z ciekawości najeżdźając myszą tam żeby zobaczyć co to jest...

Twój problem występuje też u mnie, opisywałem go w stosownym temacie, dlatego miedzyinnymi wróciłem do 0.4...
Reply With Quote
  #7  
Old 04.05.2009, 18:12
djuzi's Avatar
djuzi djuzi is offline
JD Polish Support (inactive)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Poland
Posts: 486
Default

Opcja włączania globalnej obsługi Premium oczywiście jest - w Becie występuje jako mała ikona na dole po lewej.
Reply With Quote
  #8  
Old 04.05.2009, 21:58
ubauba20
Guest
 
Posts: n/a
Default

w ogóle to nie ma po co juz miec konta free na megaupload
zawsze jak mialem aktywowane to nie moglo mi aktywować wszystkich linkow na samym poczatku i wstarej i w nowej wersji


a Beta u mnie sie wiesza tylko jak zapodam duza ilosc linkow naraz
poza tym chodzi swietnie i teraz tylko jej uzywam
a mam tylko core 2 duo 1.8 ghz i 1gb ramu
a karta gr. jeszcze gorsza geforce 7900
Reply With Quote
  #9  
Old 05.05.2009, 18:38
pawel2k's Avatar
pawel2k pawel2k is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pułtusk
Posts: 55
Default

U mnie ten sam efekt tez często się wiesza
ale zostaję na becie bo ściągam głównie z zippyshare a na starej nie działa :(
Reply With Quote
  #10  
Old 07.05.2009, 17:30
michcio7
Guest
 
Posts: n/a
Default

U mnie też się tnie straszliwie a kompa słabego nie mam więc powróciłem do normalnej wersji.
Reply With Quote
  #11  
Old 07.05.2009, 21:56
halcyforn
Guest
 
Posts: n/a
Default

wina leży w bajerach za duzo i9ch tyle bajerów to na c++ mozna dawać.
Reply With Quote
  #12  
Old 08.05.2009, 20:01
ubauba20
Guest
 
Posts: n/a
Default

mojego kompa kupilem pod koniec 2006, a nic mi sie nie tnie
animacje chodzą jak należy
Reply With Quote
  #13  
Old 09.05.2009, 13:18
djuzi's Avatar
djuzi djuzi is offline
JD Polish Support (inactive)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Poland
Posts: 486
Default

Ja mam Athlona 64 3000+, 2GB RAMu i też nie tnie. Poza tym - to wciąż wersja BETA, pamiętajcie o tym.
Spróbujcie wyłączyć dodatkowe efekty wizualne i sprawdzić wtedy jak chodzi.
Reply With Quote
  #14  
Old 09.05.2009, 14:38
KiNias
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ja mam laptopa toshibe
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz
Memory: 4094MB RAM
Video Card: ATI Mobility Radeon HD 3470. Vista business x32
Tak ze nie radzi sobie program jak dlugo dziala co pisalem w innym poscie. wydaje mi sie ze jest problem z wtyczka minimalizacji do traya, tak ze po wylaczeniu nie "swiruje" program, a objawia sie to kilka krotna miniamalizacja gdy sie tylko raz kliknie na ta ikone.. i zamrozeniem calego okna jd
Reply With Quote
  #15  
Old 09.05.2009, 18:58
grafi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Potwierdzam to co mowi kolega wyzej, wtyczka JD Tray strasznie swiruje. Rowniez program mi sie zacina mimo dobrej konfiguracji sprzetowej mojego kompa.
Reply With Quote
  #16  
Old 27.05.2009, 14:15
djuzi's Avatar
djuzi djuzi is offline
JD Polish Support (inactive)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Poland
Posts: 486
Default

Dziś wydaliśmy wersję stabilną 0.5.859. Od czasu zgłoszenia błędów zawieszeń wyeliminowaliśmy sporo powodów, które je wywoływały (mam nadzieję, że wszystkie). Spróbujcie.
Reply With Quote
  #17  
Old 04.04.2010, 19:10
ladovnik
Guest
 
Posts: n/a
Default

To samo mam w obecnej najnowszej wersji <_< Po zminimalizowaniu do traya JD nie da się przywrócić, bo się zacina -.-

Last edited by ladovnik; 07.04.2010 at 19:15.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:24.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.