JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02.03.2012, 15:29
mjjdt
Guest
 
Posts: n/a
Cool çevirim dısı hatası alıyorum

Arkadaslar bundan bır hafta onceye kadar jdownı sorunsuz kullanıyrdum.labtopa format attım ısletım sıstemım wın 7 orjınal 64bıt tekrar kurdum.tabıkı jdownloaderıda hemen sıteden kurdum.ancak rapidshare
harıc hıcbır lınkı ındıremıyorm.lınkler saglam baktım calısıyor, yanlısmı koplalıyrm dıye dusundum ama ondanda degıl. defalarca sıldım kurdum guncellestırmesınıde yaptım anlamıyrm nerde hata yaptım.sımdıden okup ılgılenen arkadaslara tesekkurler.
Reply With Quote
  #2  
Old 02.03.2012, 15:34
mjjdt
Guest
 
Posts: n/a
Default

su dakıkadan ıtıbaren rapidsharede cevırım dısı hatası werıyor.
Reply With Quote
  #3  
Old 02.03.2012, 15:41
mjjdt
Guest
 
Posts: n/a
Default

oly gunluğu
http://jdownloader.org/pastebin/75651
Reply With Quote
  #4  
Old 03.03.2012, 00:31
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

bu konuları inceledin mi?:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=22315
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=15159
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=33883
Reply With Quote
  #5  
Old 03.03.2012, 09:42
mjjdt
Guest
 
Posts: n/a
Default

verdiğin lınklerı teker teker ınceledım.once bılgısarayıma java32 bıt yukledım sonra jdownlodaer ve javayı guvenlık duvarından ızın werdım.ben virus programıda kullanmıyorm halen düzeltemedim.ilgin için tesekkurler.
Reply With Quote
  #6  
Old 05.03.2012, 06:43
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Jdownloaderı güncelledin mi?
Reply With Quote
  #7  
Old 05.03.2012, 06:45
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bu tip konuları acarken örnek link verin
Reply With Quote
  #8  
Old 05.03.2012, 10:24
mjjdt
Guest
 
Posts: n/a
Default

olay gunluğünü olusturdum eger bı hata yapmadıysam:asagıdaki

http://jdownloader.org/pastebin/76017
Reply With Quote
  #9  
Old 05.03.2012, 11:41
mjjdt
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaslar sıcaı sıcağına yazıyrm dns ayarlarını degıstırdım
4 2 2 3
4 2 2 4
bu sekılde yaptım sımdı 110 kb/s hızda ındırıyrm.premium hesap kullanmıyrm.
Reply With Quote
  #10  
Old 05.03.2012, 18:41
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

dns nin hızla ilgisi yok. Fakat linklerin neden cevrimdısı oldugunu anlamıs olduk. DNslerle oynamayın. Open DNS kullanın Olay günlügü linleirn neden cerim dısı ldugunu göstermiyor. Örnek link yollamanız yeterli
Reply With Quote
Old 06.03.2012, 03:35
Freeloader
Message deleted by kara. Reason: Konuyla alakası yok. Kafa karıştırıyor :)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:48.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.