JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07.10.2013, 15:15
pawel2k's Avatar
pawel2k pawel2k is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pułtusk
Posts: 55
Default dodawanie kont premium

w menadżerze konto gdy dodaje konto premium podczas kopiowania loginu do pola nazwa zostaje napis wprowadz nazwe uzytkownika z haslem dzieje sie podobnie. Po ręcznym usunięciu wklejeniu i zatwierdzeniu i tak wyrzuca błąd. konta premium poprawne.
Reply With Quote
  #2  
Old 08.10.2013, 08:38
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:18.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.