JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #221  
Old 27.10.2013, 12:08
Derp Derp is offline
Black Hole
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 268
Default

Quote:
Originally Posted by akisch007 View Post
is this youtube itself??
yes: http :// www. ghacks. net /2013 /10 /27 /youtube-videos-firefox-1080p/

Last edited by Derp; 27.10.2013 at 14:29.
Reply With Quote
  #222  
Old 27.10.2013, 13:09
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Merged youtube threads...
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #223  
Old 27.10.2013, 19:26
dibs
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi,

I'm using JD2 - getting the following error downloading a particular youtube video: "offline->[not available]"
But I can view the video no problem.

The link is: - **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Here's the log: jdlog://0798945159731/

Any help would be appreciated

Thanks
Reply With Quote
  #224  
Old 27.10.2013, 19:30
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,767
Default

Hm works fine for me.
Maybe it's blocked in your country?!

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #225  
Old 27.10.2013, 20:03
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Works fine for me too.

@psp the user said in his post, he can play the video, then it is not blocked in his country.

Greetings,
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #226  
Old 27.10.2013, 23:33
dibs
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks for getting back to me guys..yeah video is available in my country(as lram says I can view it)...so any idea what might be causing the problem? Was there any useful info in the log?
Reply With Quote
  #227  
Old 27.10.2013, 23:39
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Please recreate the issue several times, create a new log, and then post the ID of the log here. I didn't find information of the problem in your previous log.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-



Last edited by Lram32; 27.10.2013 at 23:41.
Reply With Quote
  #228  
Old 28.10.2013, 00:46
mikebell mikebell is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 99
Default

Youtube related bug report… not sure where to post it and since most YT threads get merged here, this might be a good spot.

In Settings -> Plugins & Add-on -> Host -> YouTube there's a bug:



Because of this long line, the close "x" button in top right corner is pushed so far to the right and to close it, you have to enlarge your window so it spans 4+ screens. I have to restart jD just to close that screen. Crazy.
Reply With Quote
  #229  
Old 28.10.2013, 01:48
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

@NewM please post your log, the link works fine here.
@mikebell for post #216 full log please. For the post #226 wait for raztoki's reply.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #230  
Old 28.10.2013, 03:21
dersese
Guest
 
Posts: n/a
Default youtube playlist?list problem

Hey, i got problems to download some playlists, which don't have a playlist?list link. e.g. **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Is there a possibility to get the list in JD or do I have to add them 1by1?
Reply With Quote
  #231  
Old 28.10.2013, 14:13
dibs
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ok..I've tried a few times to download this link with the same problem- **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

And here's the log: jdlog://6310055159731 (not sure if there's a way to set the log level in JD2? - let me know if there is and I'll post a better log).

Thanks again for your help
Reply With Quote
  #232  
Old 28.10.2013, 14:45
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Quote:
Originally Posted by dibs View Post
.... (not sure if there's a way to set the log level in JD2? - let me know if there is and I'll post a better log).....
Settings > Advanced settings > Log: Debug Mode (enable it)

Restart JD2 > reproduce the problem > create a log > post the ID here.

Greetings,
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #233  
Old 28.10.2013, 15:20
dibs
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks Lram - here's the log with debug enabled..
jdlog://3320055159731/
Reply With Quote
  #234  
Old 30.10.2013, 06:51
Tolgosch Tolgosch is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 32
Default Youtube Linkgrabber

Hi

JD isnt grabbing any youtube links i tried. I checked my plugin settings for youtube and they are as always.

Here some example links

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #235  
Old 30.10.2013, 07:04
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Works fine here, please post your log.

Merged youtube threads...
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #236  
Old 30.10.2013, 07:10
Tolgosch Tolgosch is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 32
Default

30.10.13 05.47.54to30.10.13 06.04.00 jdlog://9043055159731/
Reply With Quote
  #237  
Old 30.10.2013, 11:18
Alexa4374
Guest
 
Posts: n/a
Default Youtube Links dont work anymore

Cant grab YouTube-links anymore. In JD1 ist still working.
Reply With Quote
  #238  
Old 30.10.2013, 11:38
phon
Guest
 
Posts: n/a
Default

I can confirm this. Running JD1 and after a recent update youtube links will not be grabbed via clipboard or the add url box. However I found that if you restart JD and have a youtube link copied it will work and grab the link.
Reply With Quote
  #239  
Old 30.10.2013, 13:03
Sameer
Guest
 
Posts: n/a
Default Youtube links shows as offline

Some Youtube links shows as offline. Many youtube links works.Yesterday i noted that for some 2 or 3 links,there was a problem. The different thing is those 2 or 3 links are indeed working in youtube but it shows as offline in JD.
Reply With Quote
  #240  
Old 30.10.2013, 13:06
HS81
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Tolgosch View Post
Hi

JD isnt grabbing any youtube links i tried. I checked my plugin settings for youtube and they are as always.
Same problem here. Worked fine 12 hours ago with JD2 on my Mac.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:25.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.