JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 04.03.2011, 00:39
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Jeśli najnowsza wersja wtyczki ściąga jedynie 280 bajtów i w ściągniętym pliku jest coś podobnego do opisanego tu: http://board.jdownloader.org/showpos...&postcount=917 - oznacza to błąd samego filesonica.
jD korzysta z API (czyli zestawu funkcji udostępnianych przez serwis dla programów podobnych do jD, serwis zaleca korzystanie z tych funkcji) Filesonica - niestety są w nim błedy uniemożliwiające poprawne działanie. Developerzy przekazali info o błedach do serwisu.
Zatem, do momentu poprawienia przez Filesonic własnych błędów użytkownicy Premium powinni stosować trick polegający na zamianie najnowszej wersji wtyczki - wersją starszą.
Reply With Quote
  #22  
Old 04.03.2011, 12:05
niewolajmnie
Guest
 
Posts: n/a
Default

U mnie było wszystko okej na starej wtyczce a tu nagle nie widzi konta premium... chce pobierac ale z freeusera ;/ konto działa bo przez przeglarke jest okej ;/ konto niby wlaczone w jd
Reply With Quote
  #23  
Old 08.03.2011, 19:07
greg96
Guest
 
Posts: n/a
Default

wersja od lukasz8790371 działała aż do dziś teraz odczekuje tak jakbym miał konto free i muszę wpisywać kody?????
Reply With Quote
  #24  
Old 08.03.2011, 19:12
greg96
Guest
 
Posts: n/a
Default

ha bo teraz działa najnowsza wersja spoks;)
Reply With Quote
  #25  
Old 08.03.2011, 22:02
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

No to odpukajcie... API Filesonica ma tyle błędów, że raz za razem developerzy jD zgłaszają im, że coś nie działa...
Reply With Quote
  #26  
Old 13.03.2011, 12:49
matisz
Guest
 
Posts: n/a
Default

Witam, mam ten sam problem co wszyscy nieobsługiwany format naglowka:null. Czy posiada ktoś starszą wersje JD( tą którą powinna działać). Prosze o wzucenie na obojętnie jaki server:)
Reply With Quote
  #27  
Old 28.03.2011, 17:52
greg96
Guest
 
Posts: n/a
Default

Witam

I znowu problem z filesonic "plik tymczasowo niedostępny oczekiwanie...." dodam że przez przeglądarkę ściąga:(
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:30.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.