JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 21.01.2010, 12:18
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Quote:
Originally Posted by p2mgrup View Post
u mnie dzialajacy hf z jD dla premium bez zadnego zmieniania.

premium-hotfile.pl ->screeny.
Nie każdy chce co parę dni płacić za konto premium, niektórym wystarcza konto free...
Reply With Quote
  #22  
Old 21.01.2010, 13:22
p2mgrup
Guest
 
Posts: n/a
Default

wystarczy ze raz zaplaci a potem bd mial sprawny jD.
Reply With Quote
  #23  
Old 21.01.2010, 14:33
robimad
Guest
 
Posts: n/a
Default

Nie za bardzo rozumiem wywody osób z poprzedniej strony więc zapytam raz jeszcze po swojemu;
Co zrobić by jD działał poprawnie z kontem Premium na Hotfile?
Na początku działało mi poprawnie - wpisałem dane konta Premium i było ok. Ale od kilku dni nie mogę w ogóle pobrać pliku z HF przy pomocy jD.
Reply With Quote
  #24  
Old 21.01.2010, 14:34
maximus666
Guest
 
Posts: n/a
Default

Moze i dziala ale przez proxy zamula
Reply With Quote
  #25  
Old 21.01.2010, 14:36
maximus666
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by robimad View Post
Nie za bardzo rozumiem wywody osób z poprzedniej strony więc zapytam raz jeszcze po swojemu;
Co zrobić by jD działał poprawnie z kontem Premium na Hotfile?
Na początku działało mi poprawnie - wpisałem dane konta Premium i było ok. Ale od kilku dni nie mogę w ogóle pobrać pliku z HF przy pomocy jD.


Czytać i czytać to nie boli :D Poszukaj również w innym dziale na temat hotfile.com to sie dowiesz. Głównie chodzi o to zeby podmienic plik
Reply With Quote
  #26  
Old 21.01.2010, 20:22
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Quote:
Originally Posted by robimad View Post
Nie za bardzo rozumiem wywody osób z poprzedniej strony więc zapytam raz jeszcze po swojemu;
Co zrobić by jD działał poprawnie z kontem Premium na Hotfile?
Na początku działało mi poprawnie - wpisałem dane konta Premium i było ok. Ale od kilku dni nie mogę w ogóle pobrać pliku z HF przy pomocy jD.
Zdaje się, że z kontem premium nadal ta wtyczka ma problemy:
"HotFile: fixed free polish download, refs #1171, TODO: premium support check/fix"
Jedynym rozwiązaniem chyba jest faktycznie zastosowanie proxy.

Nie mam konta premium, ale dla chętnych potestowania mogę podsunąć następujące rozwiązanie (sprawdza się dla oglądania transmisji na justintv, gdzie często dla "oglądaczy" z Polski wywala błędem, że zbyt dużo osób z tego kraju ogląda i chcą aby wykupić premium
a) Wchodzimy na stronę: "h t t p :// www. ultrareach. com/" (uwaga usunąć spacje z adresu pomiędzy cudzosłowami!", polski opis programu na "h t t p:// ultrasurf. softonic. pl", na stronie domowej jest nowsza wersja) - ściągamy mały programik u992.exe
b) Uruchamiamy - programik ustawia proxy dla IE i kieruje cały ruch na anonimowe proxy poza PL (tak, że strony myślą, że nie jesteśmy z PL).
c) w jD ustawiamy proxy (Pobieranie->Pobieranie i sieć->Internet i sieć) -
włączamy "Użyj serwera proxy", Host/IP: 127.0.0.1, Port: 9,666, restartujemy jD


Jeśli ktoś ma hotfile premium, może spróbować, czy to zadziała - oczywiście jest to erzatz, bo transmisja przez proxy jest wolniejsza niż połączenie bezpośrednie...

Last edited by editestowy; 21.01.2010 at 20:24.
Reply With Quote
Old 11.03.2010, 11:29
heqzigs
Message deleted by Freeloader.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:41.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.