JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16.06.2013, 02:45
nbukjyye nbukjyye is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 7
Default bug report: reset

In newest update, the command for reset is broken. If you click menu command for reset on file or package then nothing happens
Reply With Quote
  #2  
Old 16.06.2013, 02:49
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,268
Default

reset works fine here, tested in JD2 SVN
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #3  
Old 16.06.2013, 09:20
nbukjyye nbukjyye is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 7
Default

I tested on new computer with fresh JD2 install to double check. I clicked update button on JD2 until no more updates found.

I added a link, started download, then used reset context menu command. The first time it popped up warning box. I checked 'don't ask me again' and clicked 'ok'. Then file reset, it worked correctly.

I tried to start download again, then tried reset command again. Now it does not work.

Would some other people comment on if reset works for you?
Reply With Quote
  #4  
Old 16.06.2013, 10:00
bici-boci bici-boci is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 766
Default

Quote:
Originally Posted by nbukjyye View Post
I tested on new computer with fresh JD2 install to double check. I clicked update button on JD2 until no more updates found.

I added a link, started download, then used reset context menu command. The first time it popped up warning box. I checked 'don't ask me again' and clicked 'ok'. Then file reset, it worked correctly.

I tried to start download again, then tried reset command again. Now it does not work.

Would some other people comment on if reset works for you?
If I reset a link just downloading, after the warining popup JD resets the link, and restarts immediately. If reset a download stopped due to some error or finished, after the reset I have to restart.
The new Skip menu item stops the download (doesn't reset), there is a Unskip download menu item in context menu, but doesn't work, greyed out.
With download button I can start again.
Reply With Quote
  #5  
Old 17.06.2013, 04:04
shadowdogg
Guest
 
Posts: n/a
Default

Nope reset certainly doesn't work properly sometimes. JDL is always weird with its bugs... I just don't get it sometimes and I don't care what anyone says, the unrar doesn't pick up crc errors a lot of the time. I then have to open it up in winrar. It does seem to always ask for a password when it happens though.

Last edited by shadowdogg; 17.06.2013 at 04:07.
Reply With Quote
  #6  
Old 17.06.2013, 14:06
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,983
Default

Should be fixed now
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:09.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.