JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07.07.2018, 23:38
supercoolman supercoolman is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 116
Default stop JD2 from replacing plus signs in filenames

as title states. I found an advanced setting that replaces dot and underscore, but nothing about the plug sign. is this possible?

I'm fine with replacing excessive dot and underscore, but I don't want anything else in the file name replaced especially when I'm downloading from my backup cloud after system wipe. it's a pain having to go through every single file to rename them back with the missing plus signs

there could be other characters, but plus sign is the one that tortures me for now
Reply With Quote
  #2  
Old 09.07.2018, 18:20
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 58,994
Default


Can you please provide some example links?
It helps me to identify the source of the issue as different source of filename -> different internal path/handling.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 09.07.2018, 18:52
supercoolman supercoolman is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 116
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post

Can you please provide some example links?
It helps me to identify the source of the issue as different source of filename -> different internal path/handling.
example link
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** dqt9
Reply With Quote
  #4  
Old 09.07.2018, 18:55
supercoolman supercoolman is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 116
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post

Can you please provide some example links?
It helps me to identify the source of the issue as different source of filename -> different internal path/handling.
if I do a rename manually after added, then the plus signs are preserved. could it be JD2 do some RegEx automatically?
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** dqt9
Reply With Quote
  #5  
Old 09.07.2018, 19:04
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 58,994
Default

Issue is caused by mix of plugin + internal handlig of encoding decoding.
I will work on this ticket as soon as I find some more time.
Thanks for the example link. I can reproduce the issue with it

Manually set names are not changed by plugins, have the highest *name priority*
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #6  
Old 09.07.2018, 19:48
supercoolman supercoolman is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 116
Default

batch rename while downloads had already started may have similar problem, but since I'm not using JD2 to retrieve backup anymore. will try it next time
Reply With Quote
  #7  
Old 10.07.2018, 12:44
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 58,994
Default

you mean renaming an ongoing download? should work fine as the actual rename happens after download. But would be nice if you can test and provide feedback in case it causes issues
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:19.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.