JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #341  
Old 27.01.2011, 10:08
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

On that page my browser only identifies the 6 sharerapid.cz links that are also visible in the last post and many non host related links. When I look in the source code of the page, there are no hotfile.com nor fileserve.com links. Do I need to login?
  #342  
Old 27.01.2011, 10:12
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

try the nightly as it has ability to check html sourcecode in clipboard.
some browser (ie i guess) cause the problems when copying text and then it reformats the text.

@culinko: next time use example links where ppl dont need to register.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #343  
Old 27.01.2011, 10:17
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

@ culinko,
In the future, please try to find links in web sites that do not require registration (or at least are in English or German). It took me a while to register in Slovak.

This problem is fixed in the Nightly version, so it is considered solved.

In version 9581, you should be able to select one line at a time. If this is not the case, let me know and I will report it to the developers (I will supply my login info so that they can test it). It has to do with the specific Web Server and how end of line characters are sent.

@ Jiaz,
Sorry I wrote a message at the same time.

Last edited by drbits; 27.01.2011 at 10:20.
  #344  
Old 27.01.2011, 10:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

or use another browser which does not reformat the clipboard content
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #345  
Old 27.01.2011, 11:28
culinko culinko is offline
JD Adviser
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 112
Default

@remi: yes, you have to be registered and logged in, i said "registration is free afaik", but i was not clear enough to tell you that you have to register...

@Jiaz, drbits: sorry, but i found that problem only on this slovak forum, so i could not post english forum or another forum without registration, because i haven't found similar problem elsewhere yet. i am using chromium 10.0.650.0 (72561). i am using the nightly, but it seems there is no update available yet.

edit: tested with firefox - the issue is gone! and with IE 8 - jd finds 2 of 3 files and the input from clipboard is strange, there are some .xml files, directories, and so on. but since some time ago, i don't use firefox anymore and use chromium now, so it seems i have to live with it :X

Last edited by culinko; 27.01.2011 at 11:39.
  #346  
Old 27.01.2011, 11:59
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

can you pm me logins and example links , then i can test/fix with chromium if possible
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #347  
Old 27.01.2011, 14:12
culinko culinko is offline
JD Adviser
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 112
Default

sent;)
  #348  
Old 27.01.2011, 14:40
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

i just did some changes in the linkfinding methods, now it also works with chrome perfectly fine.
will work with next nightly update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #349  
Old 14.02.2011, 00:26
lnoffke
Guest
 
Posts: n/a
Default Rapidshare Premium not working

Hi,

My rapidshare premium account has been having problems through jdownloader for the past week.

I would have to delete my premium account and re enter it again quite often, otherwise it would download as a freeuser. i could fix this by deleting and re entering.

As of this morning, even if i delete my account and re enter it, it still will only download as freeuser and not as my premium account.

My premium account has 44 days remaining on it.

Please HELP.

Last edited by Jiaz; 14.02.2011 at 10:47.
  #350  
Old 14.02.2011, 10:34
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Can you still download with your premium account in your browser?

What about a complete and detailed log?
  #351  
Old 14.02.2011, 10:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

show a screenshot of your accountoverview in jd with the account added and rightclick refresh.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #352  
Old 14.02.2011, 23:12
lnoffke
Guest
 
Posts: n/a
Default

i can still download premium in my browser

  #353  
Old 14.02.2011, 23:21
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

looks fine, now show a screenshot of downloadtab with running download
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #354  
Old 14.02.2011, 23:37
lnoffke
Guest
 
Posts: n/a
Default

  #355  
Old 14.02.2011, 23:41
lnoffke
Guest
 
Posts: n/a
Default

  #356  
Old 15.02.2011, 12:06
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

is global premium enabled? menubar-premium
did you check your happy hours settings? menubar-premium-rapidshare.com
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #357  
Old 15.02.2011, 19:59
Silky
Guest
 
Posts: n/a
Default Jdownloading Happy hour feature not working

Hey,
For the past few days, JDownloader has been d/ling from RS as if it was happy hour all day(although it is marked on in the options).
I've just tried to d/l although it's not Happy hours(As I see on my rapidshare page).
Help please?
  #358  
Old 15.02.2011, 20:59
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

disable the wait for happy hour and enable your account
if that does not help, provide screenshots and/or logfiles
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #359  
Old 15.02.2011, 21:15
Silky
Guest
 
Posts: n/a
Default

Did as requested.
Attached a Screenshot(taken 2 min ago, when Happy-hour is disabled).
BTW: it worked up untill 3 days ago and I don't remember any changes I've made since.
Attached Thumbnails
Jdownloader-Rs problem.jpeg  

Last edited by Silky; 15.02.2011 at 21:18.
  #360  
Old 16.02.2011, 10:36
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

wait for rsHappyHour is enabled (how about disabling it)
+ you have too many connections so don't be suprised if you have download issues, the rs firewall might cut your connections
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:02.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.