JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #661  
Old 20.08.2012, 21:17
unknownsoldierx unknownsoldierx is offline
JD Alpha
 
Join Date: May 2009
Posts: 21
Default

Is it supposed to show up in the add-ons list in JD?

The plugin seems to be working. There's no way to minimize the CBH app to tray, even though it has a tray icon. Do I need to leave it running when I'm not entering captchas for points? Will JD still be able to use it?

Last edited by unknownsoldierx; 20.08.2012 at 21:54.
Reply With Quote
  #662  
Old 21.08.2012, 00:58
RobDownloader RobDownloader is offline
Super Loader
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 26
Default Trouble with RareFile.net and FilePost.com captchas

Hello!

CBH is working fine for me, except for the fact that RareFile.net and FilePost.com captcha windows keep popping up and demanding that I solve them. I've spotted 2 jacinfo.xml files in my system (I don't know which of them JDownloader uses); RareFile.net is in both files, and FilePost.com is in one of them. However, the problem continues to bother me.
It's a real nuisance, because I have quite a few programmed downloads from both servers, and this way, they're going to take a lifetime to complete!
I will appreciate your help to work this out. Thank you all!
Reply With Quote
  #663  
Old 22.08.2012, 13:41
TheRaven1406 TheRaven1406 is offline
DSL User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 35
Default

I also have problems with CBH and share-online!

I also lose credits too fast (at least 30 per captcha) and sometimes the captcha is not solved, i.e. the plugin starts working, remains at "waiting for user input" for like 30sec, and then I get the manual captcha entry window and 30-40 credits are removed from my account anyway

Is the problem the CBH plugin here or the site share-online (if the latter then other captcha services won't work well with S-O either )
Reply With Quote
  #664  
Old 23.08.2012, 21:17
CuF
Guest
 
Posts: n/a
Default

I fired up CBH Captcha Solver today and all my points were gone... with a -3 balance.

I should have had something in the neighborhood of 1300-1400 points. Is there a server problem or has my account been hacked?

Last edited by CuF; 23.08.2012 at 23:57.
Reply With Quote
  #665  
Old 24.08.2012, 02:19
CuF
Guest
 
Posts: n/a
Default

Really? No one else is having a problem?

Solved a CAPTCHA to go positive, changed my password, and now I'm at -1.

Something is seriously broken.

Last edited by CuF; 24.08.2012 at 05:34.
Reply With Quote
  #666  
Old 24.08.2012, 23:02
CuF
Guest
 
Posts: n/a
Default

Testing some more and CBH is truly broken right now.

You can type any random crap into the solver and you won't get a penalty.
In fact, some of the time it issues points as if you've solved it properly.

This needs to be fixed fast.
Reply With Quote
  #667  
Old 25.08.2012, 11:22
Skip_au
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by unknownsoldierx View Post
Is it supposed to show up in the add-ons list in JD?

The plugin seems to be working. There's no way to minimize the CBH app to tray, even though it has a tray icon. Do I need to leave it running when I'm not entering captchas for points? Will JD still be able to use it?
No it DOES NOT appear on add-on list, I think it should for consistency. It needs no settings hence it does not appear in the odd-on list section.

I guess minimize to tray is not implemented

As long as you have set it up at least once on your PC you can shut cbh solver program.

Yes JD is using it as long as aniti-captcha is not disabled in JD settings.

Last edited by Skip_au; 25.08.2012 at 11:25.
Reply With Quote
  #668  
Old 25.08.2012, 11:38
Skip_au
Guest
 
Posts: n/a
Lightbulb Tech info about settings

Quote:
Originally Posted by RobDownloader View Post
Hello!

CBH is working fine for me, except for the fact that RareFile.net and FilePost.com captcha windows keep popping up and demanding that I solve them. I've spotted 2 jacinfo.xml files in my system (I don't know which of them JDownloader uses); RareFile.net is in both files, and FilePost.com is in one of them. However, the problem continues to bother me.
It's a real nuisance, because I have quite a few programmed downloads from both servers, and this way, they're going to take a lifetime to complete!
I will appreciate your help to work this out. Thank you all!
For most machines yourpath = %programfiles% if you did a standard JD install on Windows.

Check that yourpath\JDownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood\jacinfo.xml is being updated as this is the one that is used by JD CBH solver plugin.

If that does not answer you question read on. Check in JD log file on JD menu look for this log line after start JD:

Quote:
INFO [java_downloader] -> load Container: yourpath\JDownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood

That dir has the cbh integration stuff.

In "%APPDATA%\Captcha_Brotherhood\" is the cbh solver config and cbh log file that will tell you if the plugin is working properly.

In "%APPDATA%\Captcha_Brotherhood\pluginDir.txt" is path to JD plugin it will contain:

Quote:
yourpath\JDownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood\
Installing solver puts stuff in
%programfiles%\Brotherhood Software\Captcha Brotherhood\
%programfiles%\JDownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood\
The latter may or may not be where you run JD from (but a copy of jacinfo.xml is updated there "update jacinfo file" menu option)

The above is what I find on my Win XP system.

Last edited by Skip_au; 25.08.2012 at 12:05.
Reply With Quote
  #669  
Old 25.08.2012, 12:27
Skip_au
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by CuF View Post
Really? No one else is having a problem?

Solved a CAPTCHA to go positive, changed my password, and now I'm at -1.

Something is seriously broken.
everything working fine for me. see my earlier posts on what you should do to keep your credit balance safe
Reply With Quote
  #670  
Old 25.08.2012, 19:05
packmule
Guest
 
Posts: n/a
Default Not getting credit

Running CBH Captcha Solver (1.1.7 Beta on XP), I seem to be getting credit for solving only 1 captcha out of 5 or 6.

It's not as if my credits are getting batched. I'll solve 4 or 5 captchas, and my account balance will stay the same. And then suddenly, it'll go up by, say, 7 points, instead of the 35 or 42 points it should have gone up by.

And it's not as if I'm being penalized for solving captchas incorrectly. My balance doesn't go down. It just stays the same for several solves and then only increments by one click (whether 7 or 10) after I've solved several captchas for no apparent credit.

Is there some obvious trick I'm missing? Frankly, I'd prefer getting smaller credit amounts for all the captchas I solve than getting no credit for the vast majority of my solves. It just feels like I'm somehow being cheated.

Sorry if this a FAQ, but I didn't spot references scanning this thread.
Reply With Quote
  #671  
Old 25.08.2012, 19:30
CuF
Guest
 
Posts: n/a
Default

@packmule - It's because CBH is broken right now. You'll get credits but only sometimes regardless of what you enter as the solution.

It may not be visible to Skip_au, but even if its just happening for SOME people, the system will fail.
Reply With Quote
  #672  
Old 25.08.2012, 20:32
packmule
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks for letting me know, CuF. I thought I was losing my mind for a while.
Reply With Quote
  #673  
Old 26.08.2012, 11:57
Docc77
Guest
 
Posts: n/a
Default

A few minutes ago (between 12-13h) i used CB and there is something very suspicious. I solved 31 captchas and earnd only 160 credits. When i used CT i have 4-6 false captchas/100 solved. I think when i´m using CB my captchas are not considered correctly.
I don´t lost any credits but they are also not added all.
Reply With Quote
  #674  
Old 26.08.2012, 13:21
packmule
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Docc77, read posts #670 and #671 right above yours.
Reply With Quote
  #675  
Old 26.08.2012, 23:00
ElDoc
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by CuF View Post
I fired up CBH Captcha Solver today and all my points were gone... with a -3 balance.

I should have had something in the neighborhood of 1300-1400 points. Is there a server problem or has my account been hacked?
same problem here.
lost around 1000 cr.

too bad, that captchatrader is down. :(

Quote:
Originally Posted by Skip_au View Post
everything working fine for me. see my earlier posts on what you should do to keep your credit balance safe
ive took a look at your posts but i dont know, what you mean..

Last edited by ElDoc; 26.08.2012 at 23:18.
Reply With Quote
  #676  
Old 27.08.2012, 06:02
CuF
Guest
 
Posts: n/a
Default

What I have noticed is when you started your account, your password must be basic (all letters). After creating it, symbols and such work fine. So if you want better security, change your password immediately after creating your account.

Btw, I can't log on at all now. Is this down for repairs?

Edit: I was able to create a new account, but my original one won't let me log on.
What is going on with this program? Were the servers hacked?

Last edited by CuF; 28.08.2012 at 00:01.
Reply With Quote
  #677  
Old 28.08.2012, 07:34
Skip_au
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by CuF View Post
@cuf

It may not be visible to Skip_au, but even if its just happening for SOME people, the system will fail.
well for SOME people to be getting these problems and I am not may suggest it is related to hosting servers on your list. Maybe disable all your list entries just enable one type of server at a time and see if you notice any difference (ie less problems). Mostly I use only a few hosting servers (eg rapidshare, sendspace and filemonster) maybe someone else could try that.
Reply With Quote
  #678  
Old 28.08.2012, 07:47
CuF
Guest
 
Posts: n/a
Default

I think you misunderstand.

The problem is not with the ability of CBH to solve in jdownloader so much as points disappearing from accounts, points being awarded for incorrect captcha solutions, points not being deducted for incorrectly solved captchas in the captcha solver and account login problems.

These all suggest a server problem at your end.

Edit: Honestly, it's as if someone has hacked the server, broken the points system and is siphoning points from other accounts.

Edit2: Correction, it's deleting accounts. Just for chuckles I tried to create a new user with the same name as my old account and was successful.

Last edited by CuF; 28.08.2012 at 08:20.
Reply With Quote
  #679  
Old 28.08.2012, 10:23
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default information

Hi all,
for last few days, i am working on an upgrade on the system. Due to that work, complain system doesn't work some times. That is, yes, sometimes you can answer captchas wrong and earn credits. But keeping in mind that this is a collaborative system, each wrong answer you give means an unsuccesfull download for another user. So, i am inspecting the abusing accounts and deleting them, also deleting the accounts that they transferred their credits. So, while this upgrade completes, please be patient and honest
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
  #680  
Old 28.08.2012, 10:43
blacksun blacksun is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Location: Schwaben
Posts: 1,332
Default

Hi lelim,

I noticed some Problems with the solver plugin.
I am using JD2 and I throught that this is a problem of jd2.
I noticed that I get a captcha-dialog for entering the captcha-code manually very often although I have configured to use CBH.

But when I look into the plugin_logFile.txt I find this:

Code:
3616 : 28.08.2012 10:22:12 : console started... v1.1.7
3616 : 28.08.2012 10:22:12 : JD Process ID file deleted!
3616 : 28.08.2012 10:22:12 : checkRights finished!
3616 : 28.08.2012 10:22:12 : getConfig started!
3616 : 28.08.2012 10:22:12 : username is : XXX , password is : xxx
3616 : 28.08.2012 10:22:13 : getConfig finished!
3616 : 28.08.2012 10:22:13 : starting createProviderList
3616 : 28.08.2012 10:22:13 : finished createProviderList
3616 : 28.08.2012 10:22:13 : waiting for input.jpg
3616 : 28.08.2012 10:22:13 : f1 hit...1
3616 : 28.08.2012 10:22:13 : connecting to server. 999
3616 : 28.08.2012 10:22:13 : api created
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : captcha sent to server. Captcha code is tJhqOtjeFn6_2808201203
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : f1 begins...
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : f1 finished. 
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : f2 begins...
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : f2 finished...
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : f3 begins...
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : f3 finished... CC Empty
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : Asking captcha result...
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : asking result.
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : result is : OK-on user-
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : 1st phase passed, response is OK:on user-
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : asking result.
3616 : 28.08.2012 10:22:14 : result is : OK-on user-
3616 : 28.08.2012 10:22:32 : asking result.
3616 : 28.08.2012 10:22:32 : result is : OK-on user-
808 : 28.08.2012 10:22:54 :
I think the solverplugin does not get a answer from the server very often.
Every time this happens JD shows a Captcha-Dialog for entering manually.
Why does the solverplugin doesn't get a answer for the captcha so often?

correct Log looks like this:
Code:
3428 : 28.08.2012 10:23:20 : waiting for input.jpg
3428 : 28.08.2012 10:23:20 : f1 hit...1
3428 : 28.08.2012 10:23:20 : connecting to server. 999
3428 : 28.08.2012 10:23:20 : api created
3428 : 28.08.2012 10:23:21 : captcha sent to server. Captcha code is fecqWkWI84x_2808201203
3428 : 28.08.2012 10:23:21 : f1 begins...
3428 : 28.08.2012 10:23:21 : f1 finished. 
3428 : 28.08.2012 10:23:21 : f2 begins...
3428 : 28.08.2012 10:23:21 : f2 finished...
3428 : 28.08.2012 10:23:21 : f3 begins...
3428 : 28.08.2012 10:23:24 : f3 finished... CC Not Empty
3428 : 28.08.2012 10:23:24 : Asking captcha result...
3428 : 28.08.2012 10:23:24 : asking result.
3428 : 28.08.2012 10:23:24 : result is : OK-on user-
3428 : 28.08.2012 10:23:24 : 1st phase passed, response is OK:on user-
3428 : 28.08.2012 10:23:24 : asking result.
3428 : 28.08.2012 10:23:24 : result is : OK-on user-
3428 : 28.08.2012 10:23:42 : asking result.
3428 : 28.08.2012 10:23:45 : result is : OK-answered-pecirag sans
3428 : 28.08.2012 10:23:46 : Captcha answer received : pecirag sans
when the plugin doesn't get an answer I suppose the plugin close himself without creating a output.txt. Every time this happens JD show a dialog.
Can I do something here to get a better handling if there is no answer from the CBH-Server?
__________________
--
Viele Grüße

BlackSun

Last edited by blacksun; 28.08.2012 at 10:46.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:40.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.